Sála pre svadbu cca 130 hostí, okres PU, PB, popr. ZA, Tn

Viete mi prosím poradiť sálu na svadobnú hostinu cca pre 130 hostí, v okolí PU, PB, Za, Tn v termíne 18.06.2016,??? Najlepšie by bolo niečo ako hotel, jednoducho miesto kde by sa hostia mohli hneď aj ubytovať. ďakujem za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, v Považskej viem o TERNE, na poschodí mávajú aj väčšie svadby, kukni tu : http://www.penzionterno.sk/spolocensk... alebo potom Gastroslužby, s.r.o, to je v priemyselnom areále, tbýva tam veľa svadieb, avšak minulý rok sa mi ujo sťažoval že sa tam nedalo poriadne vyvetrať a tak kapela musela hrať vonku a aj ľudia tancovali vonku (koniec júna). Alebo skús jedáleň Strednej odbornej školy strojárskej, to je pri štadióne .. kúsok je hneď aj hotel Garni, kde sa dá ubytovať. Čo sa týka okolia PU, tak kamarátka ide mať hostinu v Streženiciach, tiež bude mať asi toľko isto ľudí ako ty, ale neviem ako je to tam s ubytovaním. Avšak čo sa týka miesta pre takýto veľký počet ľudí, nemyslím, že ešte bude niečo voľné v tom termíne :-/
Odpovedať
Profilova fotka
@sia852 Dobrý večer, zohnať sálu pre 130 ľudí s ubytovaním je veru v týchto krajoch dosť ťažké. V okolí Trenčína odporúčam Antonstál (Trenčianska Závada), Belušské Slatiny (nie som si istá názvu: Hotel Poštárik), potom hotely, ale neviem aký máte rozpočet, pretože v Trenčíne je hotel Elizabeth. To je všetko čo ma momentálne napadlo, kde je miesto aj ubytovanie, potom jedine kultúrne domy, a v blízkosti nich ubytovanie. Držím palce v hľadaní, snáď som trochu pomohla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?