Sála pre 70 osôb v okolí Dubnice nad Váhom s ubytovaním

Potrebujem poradiť nejakú sálu pre cca 70 osôb s možnosťou ubytovania pre 20 osôb,neviete o niečom,čo je cenovo prijateľné.
Odpovedať
Profilova fotka
@ankaru Dobry den, vzhledem k tomu ze Dubnica je jen kousicek od Trencina, dovolim si Vam predstavit nove zrekonstruovany Hotel Elizabeth**** v Trencine. V letech 2010 - 2012 prosel nas hotel kompletni rekonstrukci interieru a exterieru. Dnes je nam cti uvitat Vas v historickych, modernich, ale zaroven nadcasovych prostorach, kde Vam nabizime hned nekolik vyjimecnych mistnosti, jako stvorenych pro svatebni hostinu, nebo civilni obrad: * Kongresovy sal - max. kapacita 100 osob * Mensi, utulne a intimni salonky - kapacita do 4 do 30 osob * Letni terasu Marca Aurelia - kapacita: obrad, koktejl do 40 osob, catering cca 20 osob Luxusni ubytovani v jednoluzkovych a dvojluzkovych pokojich a suites, zajisti komfort jak Vam tak i Vasim hostum. Pri rezervaci svatebni hostiny pro 40 a vice osob, poskytujeme svatebni apartman - Junior Suite, na jednu noc, uplne gratis! Cena ubytovani zahrnuje: snidani, vstup do wellness v rimskem stylu - Caracalla Spa a pripojeni na internet. Velkym bonusem je urcite i Beauty Salon Impozante, primo v budove hotelu, kde se muze nechat zkraslit jak nevesta a zenich, tak i ostatni damy a pani ucastnici se svatebniho deni. Co se tyce ceny za pronajem prostor Kongresoveho salu, pohybuje se okolo 200,00€. Menu Vam sestavi primo nas sefkuchar, v zavislosti na Vasich chutovych poharcich a rozpoctu. Pokud Vas nase nabidka oslovila, neni nic jednoduzsiho nez shlednout nas profil v sekci Profesionali Preji pekny den x
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, skúsil by som Vršatec, je to tam pekné, dobrá kuchyňa. Len viem že sú dosť vyťažený tak treba preveriť termín. Veľa šťastia pri hľadaní prajem
Odpovedať
dik za typ,poznám to tam a viem,že sú dosť vyťažení,len potrebujem sálu s možnosťou ubytovania za primeranú cenu
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, Parkhotel na Baracke v Trencianskych Tepliciach ponuka pekne priestory na svadobnu hostinu a tiez ubytovanie pre svadobnych hosti. Cenovu ponuku Vam vypracujem podla Vasich predstav a financnych moznosti. Rada sa s Vami osobne stretnem a priestory hotela Vam ukazem.
Odpovedať
www.oliwa.sk
Odpovedať
dík Lubkopetka,to je nehoráznosť čo si to v tej Alfe dovolili,neboli sme sa tam pýtať,lebo sme zháňali niečo,kde by bolo lacnejšie ubytko,kedže snúbenec pochádza z východu ale bol tam raz na jednej svadbe kamarátky a vraj sa mu to tam celkom pozdávalo,ked mu toto poviem,asi zmení názor.Oliwu ti taktiež odporúčam,je tam celkom pekne a hlavne v lete tam môže byť príjemne.A ako stojíš s prípravami,našla si už sálu?my budeme nakoniec v Gilianke,držím palce!!!
Odpovedať
Ahoj, urcite odprucam hotel Chateu Mignon,je tam krasne a ubytovat sa tam da tiez. Boli sme tam kamoske na svadbe a bolo supeeeer :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali v Kurslone v Tn.Tepliciach a bolo to fantasticke, na okoli je kopec hotelov, nasi hostia boli v Moste slavy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?