Sála Hummer Lemešany - okolie Prešova :) Všetky postrehy pomôžu dámy :)

Ahojte nevestičky :) veľmi by mi pomohlo, ak by ste mi napísali všetky postrehy na sálu v Lemešanoch Hummer. Zaujímali by ma postrehy, spokojnosť s kvalitou služieb ( teda jedlo, čašníci a celková ochota personálu), spokojnosť so sálou na svadbe ( akustika, výzdoba, a celkový dojem). A všetky Vaše postrehy k tejto sále :) budem vďačná za všetko :). Aj pocity hostí ... Rozhodujeme sa medzi mladosťou a hummerom :) ĎAKUJEM
Odpovedať
@merylin111 odporucam jednoznacne Mladost pred Hummerom, po kazdej stranke, ci uz co sa tyka jedla, alebo samotneho priestoru.
Odpovedať
@almapix práve ten priestor v reštaurácii Hummer je veľký a presvetlený. Môžem vedieť dôvod, prečo viac preferujete mladosť?:) ĎAKUJEM
Odpovedať
Hummer je rozdeleny na tri casti, cize miestnost na tancovanie je oddelena od sedenia, obe su na tancovanie mensie rozlohou. Tancovanie v showroome (to je trochu vacsie) je trochu "zvlastne" v strede su navyse tociace schody. Ked som tam fotil naposledy kvapkala zhora na "parket" voda... vlastne tam sa ani o parkete neda hovorit, tam bola dlazba... Bolo to vsak uz velmi davno, asi 7 rokov dozadu... Hummer je v podstate showroom pre auta s miestnostami, ktore sa daju vyuzit aj takto, ale na svadbu mi to osobne zrovna nepride idealne. Aj zvuk je tam pre kapelu nie velmi dobry kedze sa to tam vsetko odraza ako v klasicky v showroome. Mladost je podla mna lepsie volba.
Odpovedať
V mladosti mozete mat aj okruhle stoly, napr.
Odpovedať
Pozeram vsak, ze maju novy web a informaciu o vynovenych priestoroch takze je mozne, ze sa tam toho vela zmenilo. Ako pisem, nebol som tam uz 7 rokov, kedze o neho vela parov odvtedy nemalo zaujem, ale asi doslo k zmene k lepsiemu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?