Rybárska bašta Solčany - máte skúsenosti so svadbou?

Ahojte, plánujeme s priateľom svadbu a premýšlame o Rybárskej bašte v Solčanoch. Mali ste tam niekto svadbu? Ďakujem za každú info. :)
Odpovedať
Som na tom podobne, cakam nejaku odpoved kedze nemam moznost sa tam ist teraz pozriet :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem doporucit je to tam pekne
Odpovedať
Aj nám sa tam velmi paci. Len neviem ci je dost velky parket na tancovanie. A varia dobre? Neviete? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam bola, komunikovala som aj s nevestou aj s nimi....Je to tam fakt krasne, a super tiché prostredie. Ale vhodne pre malé svadby..aby bolo vse tip top tak odporučam tak 50 max 60 hosti..nevesta s kt. som komunikovala mala asi 80 a bolo to tesné, a majitelia mi povedali ze ked je leto aj tak polovica ludí je vonku a polovica vnútri....:)) ale to by som neriskovala..nahodou bude zle pocasie alebo vsetci naraz pojdu na parket a bude to fopa...no pri mojich 120 hosti---som musela hned upustit:) Ale inak je tam velmi pekne, chodievame si tam dat kávičku, pre malé svadby super....tolko co viem ja :)
Odpovedať
@megyyyy dakujem Megy.a do kolkej rana tam mohli byt? Ci neobmedzene?Mne by sa velmi pacili okruhle stoly, ale to asi nie je mozne. A nevies ako je to s alkoholom? Ci si mozme doniest vlastny....
Odpovedať
Profilova fotka
@lorenka123 zhodou okolnosti sme tam boli dnes na veceri....okruhle stoly..uf..to ozaj potom ked mas max 30 az 40 ludí aj menej...bol tam teraz jeden okruhly stol asi pre 8 ..a zaberal veeeeelmi vela miesta....no fakt neviem...asi skor tie dlhé stoly...s alkoholom neviem..to sa musis uz konkretne tam ist spýtat...je to reštika tak neviem ako to riešia...ale kedze funguju len od septembra možno su este naklonení aj požiadavkam neviest kvôli začínajucim referenciam...fakt ti neviem viac povedať....jaj ano maju tam pekný servis na stolovanie :))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@megyyyy prosim ta a kde ste nakoniec mali hostinu pri takom pocte hosti? Na svojej svadbe budem mat tiez okolo 110 hosti a naozaj neviem kde uz mam hladat pekny a velky priestor v okoli
Odpovedať
@mirus_xx ahoj, kultúrny dom Rajčany alebo Nemčice, sú to sice KD ale pri takom počte hostí sa reštika ťažko hľadá... veľa štastia
Odpovedať
Mirus no do Bašty mestíš tak 66 ľudí to je max počet . AJ ja som volila iné miesto , tiež nás bude 100
Odpovedať
Dakujem za odpovede, tak asi to predsa bude len nejaky KD 😊 Myslite ze je krajsi vo Velkych UHerciach alebo v Rajcanoch?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Prosím Vás neviete koľko cca je tam cena na osobu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Okolo 50€ plus korkove, alkohol musite brat len od nich aj zakusky.moc sa to neoplati.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte mal tu niekto svadbu tera, niekedy ako je to tam cenovo??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, ja som mala svadbu v Hoteli Dávid v Bošanoch minulý rok a tento rok na jar som bola v bašte na svadbe mojej sestre , su to velmi podobné podniky pre oraginizovanie svadieb, tak ak to mám porovnať tak bašta bola super jedlo výzdoba všetko top ale mne osobne viac "voňal" hotel v Bošanoch, neviem príde mi tá bašta tak že tam robia tie svadby ako na bežiacom páse a na terase sedeli cudzí ludia zato v u Dávida sme boli len my svadobčania ,prístup prevadzkara u Dávida bol super ako keby on sám pre seba organizoval tú svadbu :-D Nemám im čo vytknúť sú super oba podniky no ja keby som sa znovu rozhodavala pre svadbu tak jednoznačne Hotel Dávid v Bošanoch všetkými desiatimi :-D :-)
Odpovedať
A ešte dodatok , u Dávida si môžte priniesť alkohol vína všetko vy (korkovné neúčtuju , teda aspoň minulý rok neúčtovali :-D ) a aj slane a sladké pečivo si môžte priniesť vy , je to veľká výhoda :-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?