Rubín v Košiciach

Ahojte, mala niektorá svadbu v Rubíne? Ak áno, boli ste spojoné? cena, priestory, ... Plánujeme cca do 100 hostí, zatiaľ len vyberám sály v KE, rozhodujem sa medzi Rubínom a Tip-topom.
Odpovedať
Profilova fotka
@lily116 Ahoj, ja som tam bola ako host v juni tohto roka..a musim povedat,ze zo strany hosta som bola spokojna...aky nazor maju hostitelia neviem..ale myslim,ze ak su hostia spokojni,tak mozu byt aj oni... ;-)
Odpovedať
Ahoj, myslis Rubin co je v Krasnej? Ak ano, tak moj bratranec am mal pred dvoma rokmi a boli sme vsetci spokojni. Ja tam budem mat tiez. Co sa tyka priestorov, tak je to skor vybavene pre vacsiu svadbu, lebo tie priestory su dost velke. Ak planujes do cca 100 hosti, tak je to podla mna privelke. Ja budem mat viacej,preto sme sa rozhodli tam mat. A cenovo? Poviem ti takto: za nadstandard sa priplaca..v inom slova zmysle ked chces aby to nejak vyzeralo, tak si priplatis. Bratranca vysla svadba na 250 tisic a to len z jeho strany..ale zase oni mali 160 ludi...pozri si ich stranku tam mas aj ceny co kolko stoji...a co ja viem, ceny by sa mali menit a aj vyzdoba
Odpovedať
ahoj, ja som tam bola na svadbe minuly rok v juny, salu zdobili asi oni, stoly si zdobila sesterka, bolo to tam pekne, aj jedlo nam chutilo. skus slameny dom v malej ide, tam budem mat ja :)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem na akej urovni je momentalne TipTop, nezdobili sme tam svadbu ani som tam nebola sukromne. Co sa vsak tyka sluzieb v Rubine urcite budete spokojni, skutocne si daju zalezat, aby poskytli sluzby, pre co najlepsiu spokojnost zakaznika. Poskytovali sme im dekorácie na stoly na Reprezentacny ples, na ktorom sme sa aj zucastnili, rovnako sme absolvovali viacero svadieb sukromne. Pre 100hosti je to akurat.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?