Reštaurácia v Prešove vhodná pre menšiu svadbu. Čo by ste mi odporučili ?

Profilova fotka
Ahojte, pora´dte mi prosím, ak má niektorá z vás skúsenosti a robila malú svadbu cca 20 ľudí v PO, Hľadám vhodnú reštauráciu.
Odpovedať
Ahojky, veľmi neporadím...nie som odtiaľ, ale veľmi veľmi držím palčeky...prezraď ako sa vám podarilo pesadiť si malú svadbu na východe? (väčšinou sú tam svadby obrovské... :-) my práve s tým máme problém, nakoľko priateľ je od Prešova...)
Odpovedať
Profilova fotka
Bolo to jednoduche, prišli sme k rodičom povedali aku svadbu chceme a oni napočudovanie nemali žiadne výhrady. :-)
Odpovedať
Aj ja chceeeeeeeem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Stetla som sa s viacerými čo už majú po svadbe, a tí nás len podporili, že aj malá svadba stačí. Lebo zo začiatku som bola na pochybách. Moj priateľ bol hneď za malú hostinu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A nechcem ani také typické svadobné šaty- veľká sukňa, hľadám niečo úzke padavé z ľahkej vzdušnej látky, chodila som po salónoch v PO , ale všade majú len tie typické róby
Odpovedať
Ahojte, nasa cirkevna svadba bude tiez malicka. Na aperitive sice bude 90-100 ludi, ale na bankete nas bude 30. Prosto sme chceli nieco intimne, prijemne, kde sa bude moct kazdy s kazdym porozpravat, pobavit. Aby to nebolo o tom, ze:"jeeej, a ty si bol/a na mojej svadbe? Ani som ta nevidela.."
Odpovedať
Profilova fotka
to mkralova: my co sme presli restiky v Prešove, tak sa nám pozdával jeden podnik na Jarkovej (približne oproti mestskej polícii) ale nespomeniem si, ako sa volal. Myslím, že je to tak veľmi pekné a útulné pre cca 30-35 ľudí, tak sa tam skúste pozrieť.. ostatné podniky v meste sa pohybujú okolo kapacity 50 miest - ale to by bolo už asi veľké, čo? to sue: prečo si myslíš, že na východe sa robia obrovské svadby? nemyslím si, že to závisí od mesta.. bola som už na viacerých svadbách u nás, kde bolo tak 40-50 hostí.. hoc je pravda, že som bola aj na "dedinskej" svadbe, kde nás bolo až 200, ale to už nebolo ono :-N PS: my budeme mať cca 70-80 ľudí a myslím, že je to tak akurát x-)
Odpovedať
Denik, bola som asi na 12 svadbách - doteraz - z toho myslím 6 na východe a všetky boli nad 90 ľudí...čo je pre mňa obrovská svadba :-) a čo hovoria svokrovci a ostatní príbuzní a priatelia u drahého - okolie Prešova a Bardejova, oni si menšiu svadbu ani predstaviť nevedia - aj som čítala nejakú štatistiku v diplomovej práci o svadbách a na východnom Slovensku je cca 85% svadieb s viac ako 90 hosťami, čo je percentuálne viac ako na strednom a západnom SK :-) ale myslím, že aj tam to už trošku ustupuje a svadbičky sa zmenšujú...tak preto ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?