Restauracia Stolcek prestri sa - Slovensky Grob

Ahojte, tento vikend sme aj my uspesne odsvadbovali a rada by som sa s vami podelila o nasu skusenost s restauraciou Stolcek prestri sa v Slovenskom Grobe. Nie je to uplne typicka svadobna restauracia, ale chcela by som Vam ju velmi odporucat. Mali sme tam najlepsiu husacinu, aku som jedla, dokonale bufety vyrazne nad ocakavania. Pani majitelka zariadila vsetko, co som chcela, pomahala nam s vyzdobou, programom, vysluzkami, vo vsetkom nam vysla v ustrety. Obsluha bola velmi mila, presne vedeli, co maju robit, cely cas sa na nas usmievali a to sme ostali do siestej rano. Hostia si chvalili a vsetci boli velmi spokojni. Priestory su tam krasne, netreba ani velmi zdobit :) Nie je tam klasicky parket, ale my sme nemali jeden stol v strede a miesta na tancovanie bolo dost. Bolo nas skoro 40 a vsetci sme si zatancovali. Bolo to krasne, romanticke, utulne proste dokonale :). A pisem sem hlavne preto, ze my sme sa k tomu dostali len "nahodou", lebo tam svadby standardne nerobia, co si myslim, ze je skoda. Takze ak hladate utulny romanticky priestor na mensiu svadbu, resp. inu oslavu v okoli BA, Stolcek mozem len odporucat :).
Odpovedať
Profilova fotka
@mimil Ahoj mimil, prosim mozem sa opytat kolko vas tam cca vysla svadba?
Odpovedať
@jrk Ahoj, my sme platili nieco malo cez 2tis EUR - 40 osob, v tom bola vecera - pecienka, polievka, husacina s loksami a kapustou, strudla; bufet - syrove misy, pecenove pastety, skvarkove natierky, pecivo, o polnoci kapustnica (bufet znie jednoducho, ale bol neskutocny :)), plus sme mali od nich nejake vino (tusim 20 flias); vsetko nealko - kava, caj; korkovne za nase vino + par flias tvrdeho; obsluha do 6tej rano. Jedla sme mali vyrazne viac, ako sme potrebovali - domov sme si odniesli 9 balickov husaciny, veeela syra, pastetu (hostia po husi nevladali :) ) - tiez skoro vsetky vlastne kolace. Vyzdobu sme mali minimalnu (lebo priestor je krasny), doniesla som si len par sviecok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Chcela by som oživiť túto tému. Nejaké čerstvejšie skúsenosti nemáte? Plánujeme mať 36 hostí, hudbu by sme si sami púšťali, je to tam v pohode priestorovo?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?