Reštaurácia Srdiečko v Bardejovských kúpeľoch

Profilova fotka
Dobry den, chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti so svdabou v restauracii SRDIECKO v Bardejovskych Kupeloch. Potrebujem akekolvek nazory, aj tie co sa tam vydavali, aj tie co ste tam na svadbe boli :-) velmi mi to pomoze |-| DAKUJEM :) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
A čo Vás Vierka zaujíma? Predpokladám, že prostredie poznáte aj zariadenie miestnosti. Nemám osobnú skúsenosť, len z druhej ruky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no zaujimal ma celkovo pristup, jedlo, atmosfera a podobne. Zariadenie tiez velmi nepoznam, nakolko som ponuku nasla na nete a ked sme sa boli pozriet osobne bolo zatvorene :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Prostredie je prijemne, no zariadenie neprešlo žiadnou zmenou od kedy to otvorili. čo je už pekných cez 20 rokov. A keď to porovnávam s tým čo je možné dostať v okolí tak je to taký priemer. Kryštál v kúpeloch si skúste tiež pozrieť, môžete si porovnať tieto reštaurácie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merlot_wedding_agency boli sme tam, no je to malicke, kedze budeme mat cca 120 ludi. Uvidime, este premyslame, ze urobime svadbu tam, kde byva zenich, kedze by to vychadzalo lacnejsie. Ako svadobna agentura mate skusenosti aj so svadbami v mieste bydliska zenicha? Nie je to velmi hlupe? Lebo vacsinou svadba byva tam, odkial je nevesta. Asi potrebujem nezaujaty nazor. Velmi pekne dakujem za vasu ochotu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vierkaviera Vierka, my budeme mať v Srdiečku, osobnú skúsenosť nemáme ešte, ale nám sa tam páči, tak sme si to vybrali. Budeme mať cca 100 ľudí
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesta_lucinka ked tak potom daj prosim vediet ako to dopadlo a ako bolo :-) pevne verim a dufam, ze budete spokojni :-) kazdy nazor mi pomoze ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ďakujeme pekne! Čo sme doposiaľ počuli, všetko to boli pozitívne ohlasy, tak uvidíme :-) akurát čo v BK je problém (nájsť pekne a za rozumnu cenu) s ubytovaním ak budete mať ľudí, ktorých budete chcieť ubytovať, tak ceny tam idú neskutočneee!
Odpovedať
Profilova fotka
@vierkaviera Aj Vám veľa šťastia pri výbere :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vierkaviera sobáš by mal byť v mieste bydliska nevesty, ale hostina nemusí ... aspoň väčšinou je to tak. :-) na našej webstránke pripravujeme sekciu tipy a rady, plus zoznam reštaurácii a ich rating podľa recenzií. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merlot_wedding_agency super, musim si to prezriet :-) u nas je ten problem, ze zenich je z VT a teda vzdialenost vela veci komplkuje :-S
Odpovedať
my budeme mať tiež svadbu v srdiečku, teraz na jeseň.. čo sa týka prostredia je to naozaj staršie.. no postupne ako som to tam navštívila viackrát, sa mi to tam fakt zapáčilo... hlavne kvoli tomu, že je to veľmi nezvyčajné prostredie - nie klasická hala s vyzdobenými stolami.. ďalšie plus je pódium a veľký tanečný parket - na hudbe si dávame fakt záležať.. :) v dnešnej dobe agentúry dokážu výzdobou premeniť celú miestnosť na nepoznanie.. môžem ti akurát pravdivo odpovedať čo sa týka jedla - budúca svokra tam máva často konferencie - ten pán - majiteľ podniká v reštauračných službách celý život , čiže skúseností má naozaj veľa. Na jedle si dáva záležať a ževraj je skutočne vynikajúce... My sme si dali po desiatej švédske stoly a nebol problém sa s ním na hocičom dohodnúť.. Taktiež som tam bola raz večer pozrieť, ked tam mali tanečnú zábavu a atmosféra neskutočná.. to už aj vtedy som mala zimomriavky hoci tam tancovali 60-tnici :D
Odpovedať
a inak my to tiež takto riešime - ja som z iného mesta, ale svadbu budeme mať v bj - bydlisko snubenca.. hlavne z toho dovodu že podstatne viac ľudí bude z bardejova.. a tým pádom to je jednoduchšie - nemusíme riešiť dopravu a pod... my si zas nezakladáme na tradíciách a zvykoch, čiže sme to ani nejak neriešili... :)))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nataly3 jaaaj, ja mam zo vsetkeho taaaaaaaaaku velku hlavu :-| aku budete mat hudbu? lebo tot nam akosi este hapruje :-( nakoniec sa rozhodujeme medzi ludovou jedalnou a bydliskom snubenca, tak uvidime :-.
Odpovedať
@vierkaviera ja ti verííím.. ja tiež :D hudbu budeme mať úplne netradičnú - jednu punkovo rockn rollovú kapelu z bratislavy.. :D tak v tom ti neporadím.. Jedine ak - snubencov otec ma kapelu a hraju už dlhe roky.. ak by si chcela dam kontakt :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nataly3 mozes ten kontakt, bolo by to super a ked nahodou vies, aj by si mi mohla zistit kolko pytaju za svadbu :-N ale tu punkrockovu tisko zavidim, mna by s tym doma vsetci spolocne poslali kade lahsie 8-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?