Reštaurácia Naj v Nitre - skúsenosti so svadbou

Ahojte, videla som síce príspevky o reštaurácii Naj ale dosť staré. Nemáte niekto skúsenosti koľko osôb sa tam približne zmestí? Nás by malo byť okolo 70 a neviem sa rozhodnúť či to nebude natesno. Ďakujem za reakcie.
Odpovedať
@ally30 ahoj, my sme sa tam tiez boli informovat. Budeme mat cca 60 dospelych hosti, okolo 10-15 deti plus gratulantov. Pani nam povedala, ze to je uplne v pohode pocet (gratulanti budu vedla v tej mensej miestnosti).. Privitam ale aj ine postrehy ohladom svadby, jedla, organizacie... dakujem
Odpovedať
@dominika1004 Áno, to povedala aj nám, len som trocha na pochybách. I keď inak to tam vyzerá pekne...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte . .tiez hladame spravne miesto v Nitre a okoli, vdaka za napad Naj som este nepozerala. viete ci robievaju aj obrad??
Odpovedať
Profilova fotka
ak dovolite, prispejem aj ja pohladom fotografa a cloveka, ktory uz par roznych priestorov zazil. odporucam vam poriadne si vsetky priestory pozriet a zaujimat sa nielen o matematicky pocet ludi, ktori sa do saly vojdu, ale aj o pocet ludi, ktori budu mat v sale miesto. je totiz velky rozdiel, ci si v sale pohodlne sadne na stolicku a naje sa povedzme 100 ludi a ci sa tych 100 ludi bude aj mat kde zabavat. zaroven sa tam este musi zlozit a rozlozit DJ a musi sa tam pohybovat fotograf a kameraman. vsetko toto ma velky vplyv aj na vase celkove pohodlie a pohodlie hosti a velky vplyv na to, co moze a nemoze fotograf a kameraman "vykuzlit" :) je tiez dolezite, aby ste fotografa a kameramana neumiestnili v nejakom vedlajsom priestore, ale aby bol v hlavnej miestnosti spolu s vami.
Odpovedať
@photostancik ďakujem za radu :-). Keď som sa pýtala, či sa tam vojde toľko ľudí samozrejme som myslela aj na priestor na zábavu, nie len na sedenie :-)
Odpovedať
@mirkauk o obrade veru nič neviem, skôr si myslím, že nie. O ničom takomto sme sa nerozprávali.
Odpovedať
Profilova fotka
@ally30 jasne v pohode. skor som ten svoj prispevok myslel tak, ze restauracie vacsinou prehanaju a neuvazuju v suvislostiach. nevesty casto nemaju vsetky informacie a az na svadbe zistia, ze je problem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím si, že 70 ľudí už je na Naj reštauráciu moc, v prípade svadby určite.
Odpovedať
@photostancik no ved práve, preto sa radšej pýtam na skúsenosti ľudí.. Jasné že každá reštaurácia chce zarobiť keď je príležitosť.
Odpovedať
My sa tam tiež chystáme. Dokopy aj s DJ, foto, kamera by nas malo byt 75. A tiez sme sa stretli s názorom, ze jasne v pohode sa tam tí ludia zmestia, ale som tak trochu na pochybach. A co sa týka toho, ze by priestory aj vyzdobili, tak sa mi to zda riadne predražené, a za niektoré veci si účtujú viac, ako keby sme ich dakde kúpili. Ale celkovo priestory su na vzhľad velmi pekne, elegantné a maju tam aj klimatizáciu a za reštauráciou je taky mini trávnicek, kam sa da ist vyvetrať :)
Odpovedať
@katie1704 ano, je to tam pekne, ale nakoniec sme sa rozhodli to tam nemat. Stale sme boli názoru ze to tam bude natlacene
Odpovedať
Ally30 a ktora reštauráca na koniec u vas vyhrala? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My zas prave naopak, ideme do toho :)
Odpovedať
@katie1704 nakoniec to budeme mat v PKO na poschodi v malej sale. tam sa zmesti do 100 ludi
Odpovedať
Prosim vás aj my rozmýšlame o Naj reštaurácii, chystáme sa tam pozrieť, bude nás max 35 ľudí. Neviete ako je to tam s cenou? Nemáte niektorá ich cenovú ponuku? Ďakujem pekne :-)
Odpovedať
@werusha Oni vypracujú cenovú ponuku podľa toho, aké jedlo si vyberiete. Takže ťažko povedať, ale nám keď robili takú predbežnú, tak to vyšlo cca 35e na osobu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Chcem sa len podeliť o skúsenosť. Svadbu sme teda mali v reštaurácii Naj. Ale keby môžem na svadbe niečo zmeniť určite by bola medzi prvými vecami žiaľ práve reštaurácia ;-( Neviem ci mali zrovna zle obdobie alebo ako, ale nepáčil sa mi ich prístup. Komunikácia skoro stále s niekym inym a pocas svadby neskutočne dlho trvala obsluha. Cca 70 ludi obsluhovali asi 2 čašníčky, ktoré si podľa svadobných hostí dávali dosť načas. Co sa týka priestoru - ano tlačili sme sa tam. Pani tvrdila, ze to bude v poriadku, aj ked chceme mať všetkých hostí v hlavnej sále, ale nebolo to dobre, aj skrz ratanove stoličky, ktoré majú opierky na ruky a hosťom sa ťažko vychádzalo od stolov, keďže uz beztak boli velmi blízko seba. Odporúčam mať v hlavnej sále maximálne do 35-40 ľudí.viac si tam určite nedávajte. P. S. : polievka bola naozaj velmi slaná az pikantna :-D ale tak dalo sa zjesť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?