Reštaurácia Naj v Nitre - Krškanoch

Ahojte, mate niekto skusenost so svadbou v restauracii Naj v Nitre? Ocenim vsetky reakcie, dakujem
Odpovedať
ziadna skusenost?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
My plánujeme svadbu tam,september,termín potvrdený,ale momentálne riešim tie ratanové stoličky,pretože sa k môjmu štýlu výzdoby nehodia. Návleky na nich vyzerajú všelijako (aj keď sú UNI) a prevádzkarka mi povedala že iné stoličky nemajú. Ak sa s agentúrou nepodarí vymyslieť niečo s tými stoličkami (sú inak veľmi pohodlné), príde na rad náhradný plán a to bude požičanie chiavari stoličiek. Nechcela som túto možnosť,lebo by to veľmi navýšilo rozpočet,ale keď nebudem spokojná s tým ako to bude tersz,bude treba konať. Takže zatiaľ takáto skúsenosť, plnohodnotné referencie ti budem vedieť podať až v októbri tohto roka ;-)
Odpovedať
@relaxx11 prosím ťa a koľko hostí sa tam zmestí? myslím tak, aby sa tam bolo dosť miesta na tancovanie
Odpovedať
@betka7392 my budeme mat hosti do 40 (mozno nakoniec iba 35), plus DJ a fotograf, gratulantov bude neviem kolko ale budeme ratat cca 20 ludi. pre nas bude prestrene v hlavnej casti, pravdepodobne do U to bude, ale ja by som radsej T, ved este uvidime. pre gratulantov bude prestrene vo vedlajsej miestosti, kade sa chodi z parketu aj na terasu. vcera napr. v tej vedlajsej miestosti bolo prestrene pre cca 30 ludi, do T, bola tam nejaka mala oslava. kapacitne si to vies zistit, ked napises na mail a opytas sa ich ze kolko ludi max sa tam zmesti. ak by si mala mat prestrene do U, ze dva rady z hlavneho stola, myslim si ze takych 50-60 ludi by sa tam malo zmestit. najlepsie ale bude ked si to zistis priamo cez mobil alebo cez mail na stranke http://restauracianaj.sk/index.php?pa...
Odpovedať
@relaxx11 ďakujem, to nie je konkrétne pre mňa, ale pre moju neter, bude nás okolo 73 hostí, ja im trošku pomáham so svadbou, presviedčame ju, aj jej nastávajúceho, že to je malý priestor, ale nedajú si povedať, je pravda, že ešte sa tam neboli pýtať, lebo obidvaja ochoreli, ale aj tak si to nechcu nechať vyhovoriť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte nevestičky, prepustíme termín 24.09.2016 na svadbu/oslavu v reštaurácii NAJ v Nitre-Krškanoch, krásna moderná, my budeme mať smútok, preto zostávame v mieste bydliska (Šaľa) a pôjdeme iba na malý rodinný obed. Prosím dajte mi vedieť ak máte záujem. Prepadne nám záloha tak sme sa rozhodli že skúsime nájsť niekoho na vlastnú päsť. Ďakujem vám.
Odpovedať
relaxx11 a kolko to prosim ta vychadza v tej restike NAJ na osobu? Dakujem
Odpovedať
@lusila25 ahoj.záleží vždy na tom co všetko je zahrnuté v menu,ale nie je to drahé.môžeš si doniesť vlastný alko a nealko takže každopádne sa to tam oplatí.my sme si to tiež vybrali pretože sme nechceli za menu na osobu platiť viac ako 35 eur. Viem ze pre jednu nevestu kde mali cca 40 ľudí (viac chodové menu bez predjedla) a 30 gratulantov po polnoci (je tam zahrnuté jedlo aj pre nich) vyjde účet okolo 1.500 eur (brali od nich aj nejaké nealko). To sa mi zdá výborná cena,vzhľadom k tomu,v akom krásnom prostredí to je a že si tam môžeš doniesť vlastný alko a nealko. Pre viac info mi napíš IP. Veľmi rada ti odpoviem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, my sme mali svadbu teraz na jeseň a bolo to dosť zaujímavé. Komunikácia s manažérkou na figu - na maily neodpisovala, dovolať sa bol zázrak a aj to sme sa dohodli vždy na osobnom stretnutí. 3x sme prešli s ňou celú svadbu a vždy si to písala na zdrap papiera, ktorý do najbližšej návštevy stratila. Prvé stretnutie sme mali s majiteľom, ktorý nám povedal, že alko a nealko si môžeme doniesť úplne všetko sami s tým, že sa bude potom platiť 30€ / h prenájom, s čím sme súhlasili. Týždeň pred svadbou nám volal, že vyrazil manažérku a že o našej svadbe nič netuší a že ideme dohadovať podmienky. Išli sme tam aj s rodičmi a skúšal všetko možné (naše jediné šťastie bolo, že manažérka nám stihla poslať cenovú ponuku), vypočuli sme si, ako nám ona posľubovala nemožné, že on tvrdý alkohol určite nedovolil doniesť a prípitok vždy býva od nich a pod. (hoci prvé stretnutie bolo s ním a povedal nám niečo iné) a vypočuli sme si, že jemu sa naša svadba neoplatí a že sme stratová záležitosť pre neho a podobne. Keby nebolo týždeň pred svadbou, kašleme na zálohu a ideme niekam inam. Bonus bol, že manažérka hovorila, že výzdoba je zajednaná, zrazu sme zistili, že ani nevolala nikomu a že si ju budeme riešiť my, tak sme pondelok pred svadbou riešili výzdobu. Ale zase na druhej strane svadba prebehla úplne úžasne, čašníčky boli neskutočné, naozaj bolo všetko podľa našich predstáv a platili sme toľko, čo nám nacenila ešte manažérka, takže stál za tým. Priestory sú tam perfektné a moderné a je to prvá reštaurácia, kde som mala pocit, že je tam úplne čistučko (keď sme dávali zákusky do chladničiek, ako aj samotné priestory), je tam oddelený salónik, kde si chodili oddýchnuť ľudia ... Takže vo výsledku - boli sme spokojní, cenovo to vyšlo naozaj dobre - mali sme 50 ľudí a platili sme okolo 1700 (predjedlo, povievka, hlavné jedlo, druhý chod, kávy) a personál sa staral o hostí naozaj ukážkovo, akurát si treba dať všetko na papier - pýtať si cenovú ponuku hneď 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?