Reštaurácia Lipa v Šuranoch a catering

baby, mali ste niektora svadbu v suranoch v lipe? alebo neviete ako tam funguje catering?...nechceme mat svadbu priamo tam ale rozmyslame nad kateringom alebo hladame kuchara a casnikov a neviem ci dokazu zabezpecit aj toto alebo len catering...poradte kto mate skusenosti s nimi.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Rád by som Vám ponúkol našu ľudovú hudbu Slančíkovci. Máme mnoho skúseností so svadbami po celom Slovensku. Hráme ľudové piesne, naše aj zahraničné, ale aj modernejšie, do tanca, aj na počúvanie, podľa požiadaviek. Ak by ste mali záujem pozrite si našu web stránku. Ján Slančík
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@jajka2407 ahoj, ja som tam bola kamoške na svadbe 1. decembra a bolo tam super, jedlo mali vyborne, chutilo vsetkym, Pán vedúci bol veľmi milý a ochotny. a tušim robia aj catering.
Odpovedať
Ano, robia aj catering, my ich budeme mat na svadbe, pripravia jedlo, zabezpecia nealko, da sa s nimi dohodnut, ak budes chciet, ozvi sa, mam na pana Pappa cislo. Najlepsie je zavolat si a povedat si svoju predstavu. Budeme mat aj casnikov od nich a uvazujem aj o vyzdobe.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Neviete náhodou či poskytujú aj návleky na stoličky? Máte niekto skúsenosť? Ďakujem..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?