Recenzia na hotel Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach

Rada sa podelím o osobnú skúsenosť so svadbou v hoteli Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach. Milé nevestičky, ak sa chystáte na svadbu práve sem, mám pár dobrých rád na čo si treba "posvietiť" pretože na naše prekvapenie nás takýto vychýrený hotel dosť sklamal :( Ak má niekto záujem, dajte e-mailík a ja sa Vám napíšem. K.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaciatkooo Ahoj Prave citam tvoj prispevok, budem rada ak mi napises viac, lebo my sme tam totizto planovali mat svadbu. Dakujem Katka
Odpovedať
Ahoj Katka, napísala som ti e-mailík :) Katka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Baby, prispejem aj ja... sice uz je to stara tema, ale nech nevesty vedia, bola to tam katastrofa.... Kati, vy ste sa nakoniec rozhodli kde? @kaciatkooo @adado79 Hotel most slavy Trencianske Teplice = katastrofalny servis a pristup. Mali sme tu teraz svadbu a vacsinu zabavy musel obsluhovat moj brat, lebo casnicky boli niekde zalezene. Prisli do saly tak mozno maximalne raz za hodinu. Neodnasali taniere zo stolov, nenosili alkohol na stoly, nenosili mineralku, nepytali sa, ci chce niekto kavu. Hostia sa nam stazovali, ze nemaju co pit, nebola mineralka, ze nedostali tortu.... Nakoniec sme za obsluhu aj tak museli zaplatit dost vysoku sumu a dokonca bez dokladu... Jedlo bolo ale chutne. Bolo tu aj vela dalsich problemov, ale nebudem im to tu uz uplne kazit. Kto chce vediet, napisem:)
Odpovedať
My sme svadbicku este neabsolvovali :) skusenosti mam zo sestrinej svadby a kedze aom mala na starosti komunikaciu s vedenim a obsluhou,mala som tu cest byt pri zdroji problemov. Tie slova o zapatrosenej obsluhe a nestarani sa o hosti co sa tyka pitia-ako keby som citala moje slova :) na to,ake drahe to tam maju,by sa toto stavat nemalo :/
Odpovedať
Profilova fotka
@kaciatkooo no veru, takze sme neboli vynimka, ked hovoris, ze mate rovnake skusenosti... Bola som velmi sklamana, nahnevana... Svadbu tam by som urcite nikomu nedoporucovala... Mala som z nich iba neskutocny stres pred svadbou a aj pocas nej :( do poslednej chvile doknca chybala stolicka, stale viseli obrazy v sale, ktore sme tam od zaciatku nechceli (mozno za 10 naliehavu vyzvu ich zvesili, samozrejme v den svadby) Ale normalne som uz rada, ze to je za nami. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?