Priestory pre malú vidiecku svadbu v okolí Bratislavy

Profilova fotka
Ahojte, Vedeli by ste mi prosim poradit priestory v style vidieckej svadby pre cca 35 ludi- okolie Bratislavy, naviac sa mi paci Modra Harmonia a zatial 3 Stromy,mate niekto skusenosti? Vopred velmi pekne dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@nikola116 Dobrý deň prajem,sme eventová agentúra a pred krátkym časom sme nadviazali spoluprácu s priestormi v Modre Harmonii.Ak by ste mali záujem o viac informácií,čo sa týka svadieb v konkrétnom priestore,neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo mailom ;-)
Odpovedať
V Modre Harmonii odporucam priestor Vila Etelka. Minuly rok sme tam mali svadbu, cca 35 ludi, obrad na zahrade a hostina je mozna vo vnutri alebo aj na zahrade :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka_d dakujem, ak sa mozem opytat prosim cca kolko vas to vyslo ? dakujem velmi pekne
Odpovedať
@nikola116 Ahoj, na stranke Vila Etelka je cena exkluzivneho balicka pre 35 osôb tak priblizne tolko :)
Odpovedať
Profilova fotka
hej uz som si s nimi pisala a plus 900 eur beru za prenajom saly.....overall pre nas drahe kedze este ubytko ect....ale dakujem velmi pekne-uzasny pan majitel tam ale je :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikola116 Ahoj. My budeme mať v septembri v Chate Zoška. Majú tam peknú drevenú sálu a veľký areál, obrad budeme mať vonku. Svadba sa dá aj v stane (ten vyjde 300€ čo je naozaj veľmi málinko). Hostina pre 35-40 ľudí vyjde okolo 2000€ už aj s prenájmom izieb (33 lôžok) ale tie izby sú naozaj takého chatového typu. inak sú zlatí :) http://www.zoska.sk/?option=galeria&g...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem velmi pekne za tip ;) pozriene zvážime :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikola116 Tak isto odporucame Modra Harmonia, s nimi aj spolupracujeme. Alebo v Modre hotel Sebastian :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?