Priestory na svadobnu hostinu v starom meste Bratislava

Ahojte žienky, viete mi poradit hotel alebo reštauraciu na svadobnu hostinu pre cca 40 ludi v starom meste v Bratislave alebo v blizkom okoli (5 km) Dakujem
Odpovedať
Ahojte ,prsne aj ja mam s tymto problem .Hladam peknu restauraciu pre cca 40 ludi najlepsie s terasou alebo zahradkou v Bratislave.Dakujem za radu lebo som zufala:-(
Odpovedať
Zalezi ake mate kriteria cena parkovanie atd. Pri dunaji napr botel marina rybarsky cech auspic lod adyho hajdu. Ak mimo dunaja a mate rozpocet tak aj carlton pripadbe butiq hotel na sturovej. Ak mate mensi rozpocet tak hotel juniir ci baronka. Pri velmi nizkom rozpocte ani intrak druzba nemusi byt zly. Ak mate vela penazi tak napr aucafe. Restika hrad je pekna... ide o to aky mate vkus styl predstavu
Odpovedať
skus pozret crown plaza - prenajom saly sa neplati, dostanes k tomu novomanzelsky apartman zadarmo a da sa mat obrad aj vonku v krasnej zahrade. Pri 40 ludi by sa ti to oplatilo si myslim :)
Odpovedať
@adka2485 Ahoj Adka, my sme presuvali z rodinnych dovodov miesto svadby, mozem ti prenechat Restauraciu Hrad na 23.6.2018. Boli sme tam na dvoch svadbach, je to naozaj krasny priestor, s terasou, vonkajsim stanom a uzasnym vyhladom na stare mesto. Ak by si mala zaujem o viac podrobnosti, rada odpoviem.
Odpovedať
@evina2018 Dakujem pekne, ale jun je prilis skoro mi planujeme na August, lebo to chceme spojit rovno s krstinami nasho maleho ktory pride na svet teraz v aprili :)
Odpovedať
@adka2485 Uplne chapem, my sme tiez najma kvoli babatku menili napokon priestor :) Drzim palce, nech nieco pekne najdete.
Odpovedať
@iwwwka Ahoj Iwwwka, ako som pisala aj Adke, ak by ste mali zaujem o Restauraciu Hrad 23.6., mozem prenechat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adka2485 @iwwwka Ahojte dievcata. Mozem vas odporucit miesta, kde ideme zdobit svadbicky tento rok. Napriklad restauracia parlamentka - tam je velmi pekny vyhlad na Bratislavu a pre 40 ludi ideal. Dalej napriklad restauraciu Auspic - tu by ste to mohli mat vonku na terase. Dalej tiez restauracia AuCafe - vyborne jedlo a prijemne prostredie a krasny exterier. Alebo lod RiversClub na tyrsovom nabrezi hned oproti AuCafe - krasny vyhlad na hrad a teraska. Zelam Vam nech si vyberiete to, co bude pre Vas najidealnejsie. Ak bys te mali zaujem o zdobenie, nevahajte nas kontaktovat ;-)
Odpovedať
@evina2018 ahoj, poslala by si mi blizsie info do spravy?? :) dakujem krasne
Odpovedať
@iwwwka marinka, putnicky mlyn skus :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?