Poraďte svadobnú sálu pre 80 ľudí v Banskej Bystrici

Prosim Vas pomozte nam sme mlady par, ktory sa chce vziat buduci rok v maji. Potrbujeme svadobnu salu v Banskej Bystrici zhruba pre 80-100 ludi. Pracujeme v anglicku a tu sme sa rozhodli pre svadbu. Na slovensku od seba byvame 300 km a Banska Bystrica je stred. Na nete neviem najst nic schopne. Please!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Potrebujete miestnost na oslavu, ci na obrad? Som to velmi nepochopila. Ale mohla by som vam pomoct. Som z BB. Tak ak povies co presne vam treba, tak sa posnazim ;-)
Odpovedať
Enriqe,to je od teba krasne... :-)
Odpovedať
eriqe, myslím že potrebujú sálu na hostinu, možno reštiku alebo hotel ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Macuga, ja som síce teraz už zo Zvolena, ale do BB chodím v podstate stále a žila som tam vyše 23 rokov, ak niečo potrebuješ, povedz ... a svadbu som tiež mala v BB, tak šup s otázkami :-)
Odpovedať
macuga, ja tiez hladam salu na hostinu pre cca 70 ludi, ale vsetky co sme zatial presli nevyhovovali bud financne alebo kapacitou. neviem ako je to s vasimi predstavami a financnym rozpoctom, ale ak si mozte dovolit aj vyssie vydavky odporucam hotel dixon, vedia tam spravit krasnu vyzdobu a myslim ze by sa vam tam pacilo. a mozes skusit aj hotel sachticka, ale tam sme neboli, takze ti neviem poradit, ale vela ludi ho odporuca... tak vela stastia pri vybere. PS: ak najdes nieco vhodne, daj vediet, mozno sa aj ja inspirujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Čaute nevestičky, ja tiež zháňam nejakú miestnosť na hostinu. Svadbu sme sa rozhodli mať v staručkom kostole na Starých Horách cca 20km od BB a niekde v tom okolí zháňame aj miestnosť pre cca 70 ľudí a nejakého starejšího neviete o niečom... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja odporúčam reštauráciu Úsvit, veľmi sa to tam zmenilo, je to tam pekné , má veľkú kapacitu,len neviem do koľko , to by bolo treba zistiť, ale do 80 určite ;-) a navyše patrí to medzi najlacnejšie v BB, vyzdobia vám to tam a prenájom reštaurácie na hostinu je zadarmo, dokonca už vlastnia aj návleky na stoličky, tak to tam vyzerá fakt skvelo. Dokonca je možnosť priniesť si vlastné alko a nealko. My tam budeme mať hostinu tak som veľmi zvedavá a teším sa. A Dixon je cenovo raz toľko ako Úsvit za menu na osobu, len tam je aj ubytovanie, čo v Úsvite nie je, takže záleží či hľadáš aj s izbami. Ale asi áno, keďže nieste z BB.
Odpovedať
Ahojte, my sme mali svatbu 85 ludí v restaurácii U vinca. Je to v Kremničke. Dobré jedlo, dobrá obsluha, nová sála a boli sme spokojný aj s cenami. Dá sa s nimi na vseličom dohodnúť. Doporučujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
U vinca kolko vyšla cena za osobu....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
u vinca je to 25€ na osobu a na šachtičkách je to 44€ na osobu(je to dosť podstatný rozdiel)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahoj viem o dobrom mieste na Donovaloch. Je to hotel Residence a má peknú terasu, kde sa spraviť obrad. Kamoška tam mala svadbu 90 hostí a bola veľmi spokojná. :-) Dá sa zobrať len sála bez ubytovania a za prenájom sály neplatila.
Odpovedať
Ahojky mám kontakt na super staršieho je z BB. Bol kamoške na svadbe bol na choduliach aj aj ho chcem, je to starejší na moderní spôsob. kontakt 0918539216
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@kristinka2015 Mohla by si mi povedať meno tohto moderného starejšieho?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?