Poraďte svadobnú sálu pre 100 ľudí v Prešove

Dobrý deň, chcem sa informovať o nejakej sále kt. by bola vhodná pre svadobnú hostinu cca 100 ľudí v Prešove. Nejaké skúsenosti a tak. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
na svadbe som tam nebola, ale priestory su krasne. pko presov, cierny orol
Odpovedať
Áno sú krásne bola som tam na svadbe ale nemyslím si že je ta sála nejak extra veľká bol problém zo stravou a aj cena je vyššia... :/
Odpovedať
Profilova fotka
PKO je fajn, strava sa dá určite poriešiť ale je tam iba umelé svetlo a ventilácia.
Odpovedať
my sme mali v raffaele na sekcove, mali sme 90 ludi
Odpovedať
Tam som bola aj ja na svadbe a je to strašne malé na svadbu a čašníčky zaspate... :-|
Odpovedať
A niekto v modrej jedálni nebol čo je na Budovatelskej? Ďakujem. :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@kaja_po v Modrej jedálni budeme mať my, ale budeme mať len 65 hostí. Môžem ti potom poslať nejaké fotky z priestoru, ako to vyzeralo pri takomto počte :) inak sme tam boli pozrieť na výzdobu, keď čakali 98 hostí a mne osobne to prišlo preplnené, a to tam ešte neboli ľudia. Ale to sa možno zdalo len mne :)
Odpovedať
Tak ja budem mať okolo 100 ľudí.... :-| Ale aj tak Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať v išli, mali sme mať v čiernom barone, potom ešte je mladosť
Odpovedať
Profilova fotka
DKROH, Hotel Lineas, Jedáleň Drevár :-)
Odpovedať
Ďakujem ženy za informácie. veľmi ste mi pomohli... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
A náhodou niekto niečo o Čiernom Baróne? :)
Odpovedať
My budeme mať svadbu v modrej jedálni. 80 ľudí . Do tych 80-90 ľudí myslím že je to akurát no na 100 ľudí to už bude tlačenica :) Sála sa mi hned zapáčila. Je pekná, moderná. Výzdobu Vám urobia podľa predstáv.
Odpovedať
@martinkas17 Dobry den, chcela by som sa opytat, my budeme mat v raffaele svadbu na druhy rok, no a chcela by som vedeit, ci ste nahodou nemali problem s policajtami, ze ste rusili nocny klud, alebo ci neviete ci zvyknu ludia volat. :-| Pytam sa lebo jeden znamy mal nedavno svadbu v hoteli polo co je kusok od raffaela a prisli policajti o polnoci a zrusili im ceu zabavu... :-| :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelazolkova Aj nám sa stalo v Hoteli Polo niečo podobné! Neprišla polícia, ale sťažovali sa hoteloví hostia! Za čašníkmi prišla recepčná, aby nám odkázali, že kapela sa má stíšiť. Môj manžel sa nahneval, že máme sálu zaplatenú do 3:00 presne za 300€ (ešte k stravným jednotkám sme museli platiť tento nájom), a že kapela bude hrať aj tak. Lenže môj otec sa trochu zľakol, tak sme to stíšili... Ale každopádne: Čo budete mať v zmluve, to musia dodržať! Pýtajte sa hneď pri rezervovaní sály, aké sú podmienky ohľadom nočného kľudu a pod.
Odpovedať
@miriama_dzvonikova Dakujem za upozornenie, budem tam este telefonovat, lebo by som vazne nerada obstala s takymto zaverom svadby. Staci jeden taky incident a ludia sa automaticky prestanu bavit cize opadne cela ta nalada... :-| a nad raffaelom je hned bytovka takze si myslim,ze aj ked sa tam konaju svadby ti ludia z bytu z toho nie su nadseni..
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelazolkova Čo sa týka Raffaela, priamo nad ním je len internát Prešovskej univerzity (nie bytovka) a študentom by to až tak vadiť nemalo ;-) Mimochodom, tiež sme mali mať svadbu tam, ale zrušili sme to a dali do Hotela Polo. Pochádzam z Prešova-Sekčova, takže som si vyberala aj sálu podľa bydliska a kostola. Ale v Pole by som svadbu už len kvôli tomu incidentu s hudbou nechcela mať (ale aj kvôli iným, nedotiahnutým veciam). Držím Ti palce pri vybavovačkách!
Odpovedať
@miriama_dzvonikova Tiez som zo sekcova cize kostol aj salu sme vyberali tak, aby sme nemuseli objednavat na prevoz svadobcanov autobus. Mame vsetko po ruke. :-) Snad vsetko dobre dopadne, a dakujeme!
Odpovedať
@kaja_po My sme tam mali stužkovú. Ale je to už 7 rokov. Bolo tam fajn. Ale nejaké zvlášť super pocity z toho nemám. :)
Odpovedať
@miriama_dzvonikova Co este nebolo dobre na Pole? Dnes sa tam chcem ist informovat co a ako a rada by som vedela co tam este nie je v poriadku skor ako si to rezervujem
Odpovedať
Profilova fotka
@vladikab Napríklad takmer vôbec nepúšťali klímu ako nám bolo sľúbené. Vraveli, že keď prídeme, sála bude vychladená (okolo 20 stupňov), ale to vôbec nebolo cítiť. Iba ten salónik bol studený, kde sme mali odložené veci a koláče, pretože mal cca. 17 stupňov, no tam mi to pripadalo až strašne vychladené (lebo tam boli chladničky s koláčmi). Cítila som ten prechod z miestnosti do miestnosti, ale neriešila som to vtedy hneď. Až potom som si uvedomila, že nám ľudia začali vychádzať von pred Hotel Polo, konkrétne tam na terasu a pod slnečníkmi, lebo tam im bolo príjemnejšie! Potom sme aj my s manželom museli byť preto často von, lebo sa nám sála niekoľkokrát vyprázdnila (mali sme však málo hostí - okolo 50)... A bol to divný pocit chodiť von pred hotel, kde sedeli aj iní ľudia, ktorí si tam popíjali pivko... A ešte k tej klíme - po svadbe som sa dozvedela, že jeden známy bol za čašníčkou povedať, že buď otvoria v sále okná alebo pustia klímu. Ale výsledok sa nedostavil. Proste už aj hostia sa sťažovali a bolo to hrozné, pretože vonku bolo 36 stupňov! :-S Čiže u mňa bolo veľké mínus klíma a sťažovanie sa na hluk z hudby. A ešte tá terasa s cudzími ľuďmi, kde sme boli s manželom ako "ostro sledované vlaky."
Odpovedať
@michaelazolkova nie nemali sme s tym problem, dokonca by ma nieco take ani nenapadlo :) ano, je tam internat ale zas na dalsej strane na internate cez vikend nie je az tak vela ludi....ale naozaj s tym nemam skusenost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?