Poraďte sálu na Zeplínskej Šírave alebo v Michalovciach

dakujem za príspevky :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam Julianu na Sirave alebo potom Glamour a Motel Kamenec. Zalezi aj od poctu ludi. V MI hotel Mousson.
Odpovedať
ako pisala meduzka18
Odpovedať
Jednoznačne Juliana :-) Absolutná spokojnosť :-)
Odpovedať
a co sa tyka Juliany, tak s parketom ste boli spokojne? je tam dostatok miesta? A neprekazalo vam ze ste mali svadobny stol na parkete??
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika_220 vobec to neprekazalo a miesta bolo dost. Dalo sa tam krasne vykrucat. :-) A kolko budete mat cca ludi?
Odpovedať
@meduzka18 tak to som rada ze sa tam dalo aj vykrucat :)) a co sa tyka ludi tak budeme ich mat cca 150, cize dost :)) uvazujeme aj nad zlatym bazantom v MI, ale niesom si tymto uplne ista...
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika_220 tak to je dost. Neviem ci uz to nieje vela na Julianu. To by som asi skor odporucila Motel Kamenec, ale tieto saly na Sirave treba rezervovat aspon 1,5 roka dopredu. Zlaty bazant tiez moze byt, my sme tam niekedy mavali plesy zo skoly a bolo fajn. Aj ked mne ta Sirava pride taka modernejsia alebo ako to nazvat. Skuste pochodit a poinformovat sa.
Odpovedať
@meduzka18 o rezervackach viem ze je treba min. 1,5 roka dopredu... my taktiez planujeme svadbu az na buduci rok, ale co sa tyka sál, tak tuna si neviem z coho vybrat, pretoze sa mi skoro nikde nic nepaci. Pride mi to vsetko take zastarale...
Odpovedať
ahojte...my sme mali svadbu pred 2 tyzdnami v moteli kamenec na širave a boli sme maximalne spokojni....Sála je krásne veĽká, výzdoba je tam nádherná,je tam k dispozícii aj terasa takže parada...my sme mali 140 ludi a bolo to super..mladších sme posadili hore na balkony mali tam sukromie a každy bol len rad...takže vrelo doporučujem...a cenovo je tam lacnejšie než v bažante v mi... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?