Poraďte reštauráciu na posvadobný obed v Bratislave

Profilova fotka
Ahojte :) Po svadbe chceme mať iba obed s najbližšou rodinou a svedkami, ca 22 ľudí.. Viete poradiť nejakú dobrú reštauráciu v BA, kde dobre varia, vedia urobiť aj trocha výzdobu a hlavne, nie sú drahi?
Odpovedať
Profilova fotka
@kaprik25 doporucujem hotel echo.... maju aj saloniky, zeleny je urceny pre cca 25 ludi, to by ste mali idealne, skvely pristup, jedlo a normalne ceny, ponukaju tam aj menu :) skvele, doporucujem... ja som tam mala promocie a na zaklade velkej spokojnosti tam bude aj svadba... prevadzkarka je skvela :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali v Hoteli Premium, velka spokojnost, 6 tyzdnov po nasej svadbe sme tam mali aj dalsiu rodinnu akciu.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa pacila akcia v restauracii AuBridge. velmi mila a ochotna pani majitelka, prijemne prostredie
Odpovedať
Profilova fotka
V Echu som bola na svadbe, tam sa mi to síce páčilo, ale jedlo nebolo až také skvelé.. a Aubridge poznám, chodievali sme tam na obed kedysi.. a na menicka sa az tak velmi nesnazili :(
Odpovedať
Profilova fotka
@kaprik25 teraz su uz lepsi, maju novy personal.. vsetok....
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka ja som tam bola pred rokom :) a tam su saloniky len dole? alebo aj na prvom poschodi?
Odpovedať
Profilova fotka
@kaprik25 my sme tam mali 21.6 promocie...boli sme v zelenom saloniku. bolo nas sice iba 6 nakoniec,ale aj tak nas tam izolovali od vsetkych inych hosti... aj ked salonik bol urceny pre cca 25 ludi. jedlo bolo super, aj vyzdoba sa nam pacila, casnicka bola skvela, na kazdy chod nam dala dostatok casu, nerusila nas... kedze vonku 40 stupnov :) mali sme chut na ladovu kafe...povedala nam, ze take veci nerobia, ale ze ked to nechame na nu, nieco vymyslia... a velka spokojnost... zeleny salonik, je na tom poschodi, ako je satna a WC... da sa tam dohodnut s prevadzkarkou, ak tam splnis nejaku konzumaciu, mozes si priniest aj vlastne veci.. takze asi tak.. my sme svadbu robit velku nechceli,ale po tejto skusenosti sme sa rozhodli pre trosku klasickejsiu svadbu s cca 50 ludmi samozrejme v hotely Echo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka a nevies kolko tam asi vychadza take menu na osobu, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@kaprik25 posielam ip
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?