Poraďte prosím miesto svadby okolie Dubnica n/V pre cca 100 ľudí s ubytkom?

Ahojte. Chcem sa spýtať, či neviete o nejakom vhodnom mieste v okolí Dubnice, Ilavy max Trenčína, kde sa dá usporiadať svadba pre cca 100 ľudí a bola by k tomu aj izba na prespatie? Máme malú dcérku, tak hľadáme niečo vhodné, aby sme v prípade potreby ku nej plačúcej v noci len pribehli, keby sa ju nedarilo utíšiť niekomu, kto bude pri nej. Ďakujem za všetky tipy :-)
Odpovedať
Ja nie som z Dubnice, ale moj snubenec je a rozmyslali sme aj o moznosti svadby u vas. Budeme mat tiez okolo 100 ludi. Kedy mas svadbu? Mne sa pacila Oliwa, ale tam su cez leto tabory, odporucali nam Vrsatec, dalej je velka sala nedaleko kulturaku. (prepac neviem ako sa vola tusim patri nejakej skole. mozem zistit ak chces),ale tam nemas ubytko..
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Alfa N. Dca :-)
Odpovedať
@adelz No my ešte nemáme termín ... skôr chceme svadbu čo najskôr takže sa budeme asi riadiť aj tým, že kde sú ešte voľné termíny napríklad v máji a tak ... pôvodne sme vyberali sálu ešte minulý rok v lete ale nakoniec sme mali iné starosti tak sme sa rozhýbali až teraz ... bola som vtedy pozrieť Oliwu a tá mi učarovala len môjmu zasa s ostatnými ponukami príde o dosť vyššia cena ... boli sme aj lednické rovne kuknúť tam sa mi to nepáčilo a nedá sa tam ubytovať ... vršatec čo viem tak tam max 80 ľudí potom že už je to tam také stiesnené ... ešte teraz mám v pláne volať na ranč prejta mi hovorila o tom kamoška ... tak uvidíme ... inak ten intrák nad tým by som ani neuvažovala to je podla mňa katastrofa na svadbu - to už skôr prerobený je kulturák v pruskom alebo v kolačíne ale tam si musíš zohnať varenie sama :-) a vy už máte termín? @videostudiojarka do Alfy sa zmestí 100 ľudí?
Odpovedať
Profilova fotka
@ema4290 Konferenčná sála 130 osôb , aspoň tak to majú na stránke , zažil som tam niečo cez stovku a v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prejem, Dovoľujem si Vám predstaviť, Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 90 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu! Prajem príjemný deň
Odpovedať
@ema4290 niee intrak ale nejaka sala co je nedaleko kulturaku smerom na Kolonky. Teraz ju prerabaju, tak bude asi pekna len tam nie je ubytko. Viac ti zial neporadim. Moc to tam nepoznam. Vela stastia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?