Poraďte priestor pre 50 ľudí na svadbu na Liptove

Profilova fotka
Ahojte :) Máte tu niekto skúsenosť zháňam nejaký vhodný priestor v okoli LM pre približne 50 ľudí. Ďakujem :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, aj ja som zháňala, najskôr sma chceli na hrade v LH ale úprimne majú veľmi krásne prostredie ale veľmi zlé recenzie a sú drahý..... ďalšia možnosť sú Liptovské dvory v Lip. Jáne, ale neiem koľko ľudí sa tam zmestí ani nič, lebo toto nie je náš štýl.. Chceli sme niečo krajšie, takže my nakoniec budeme v Lučivnej, majú tam kaštielik, ktorý je krásny a hostina bude v hoteli Lučivná, ktorý je oproti 😊 😊 😊 😊 😊 je to síce pri svite, ale to je už teraz jedno...... skús popozerať ešte viem ža hotel Jánošík robí svadby, tam majú dosť veľký priestor, potom apartmány Liptov, tí sú tiež v LM, neviem odkiaľ si presne preto to tak píšem 😊 ale to neviem aké je veľké presne.... Ide aj o to aké máš nároky a koľko chceš investovať... V Jasnej je XY krásnych hotelov... ale tá cena už bude iná asi.....
Odpovedať
Profilova fotka
@niki_9212 ďakujem veľmi pekne .Ja som priamo z LM a priateľ LH tak sme chceli niekde medzi ....Lučivná sa mi zdá dosť ďaleko ,ale určite tam pôjdem pozrieť.Chceli sme niečo mimo mesta,takže Jánošík odpadá :) Liptovské dvory sú tiež mimo nášho štýlu a zdá sa mi to tam malé :-| ešte som pozerala Svätojánsky Kaštieľ ...neboli ste tam náhodou pozrieť ?
Odpovedať
Profilova fotka
Baby poradte prosím miesto na hostinu,chceli sme hotel Klar ale aj napriek tomu ze je január august je už obsadený a svadba musí byť v auguste kedže hostom zo zahraničia sa dá prísť iba vtedy.Budeme mať len najbližšiu rodinu a pár priatelov okolo 30 ludí takze nič velké.
Odpovedať
Profilova fotka
ivettstar čo tak penzión Drak ? Výborne varia a je to také menšie ...len cenovo neviem :) http://www.penziondrak.sk/sk/rodinne-... Možno aj Strachanovka v Liptovskom Jáne ...len neviem či chcete také priestory ..
Odpovedať
@ivettstar skus kuknut Horsky Hotel Mních, my sme tam chceli mat aj obrad aj hostinu no kvoli bobroveckej matrike, ktora ma sobasne dni len kazdu druhu sobotu, sme museli hladat ine miesto. A potom este Koliba Greta v Lipt. Sielnici
Odpovedať
Profilova fotka
@lenny26 my budeme mat o mesiac svadbu v kastiely v Jane :-)..sme z pp, sobas na Pribyline a svadba v kastiely :-)..mne sa tam velmi pacilo, terajsi majitel velmi ochotny a mily...dam ti info po svadbe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivettstar ..skus ten svatojansky kastiel..mne sa to pacilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat v Liptovskom Jane v Svatojanskom kastieli. Priestory krasne, majitelia velmi prijemni... Hotel Mnich nie je zly, ale necitili sme sa tam dobre... A este sme boli pozriet aj v Demanovskej doline v Hoteli Bystrina. Tiez to bolo velmi pekne, ale srdce nas smerovalo skor do kastiela a uz sa na to velmi tesime :)
Odpovedať
Profilova fotka
susipa super aj mi sa tam ideme budúci týždeň pozrieť :) ale čo som našla na ich stránke tak majú naozaj krásne priestory .... nevieš ako je to s výzdobou ??
Odpovedať
Profilova fotka
blanch12 už sa veľmi teším na info :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenny26 da sa s nimi dohodnut, bud ti to nazdobia oni, alebo si mozes ciastocne nazdobit aj sama dohodnete sa potom na cene, inak maju tusim 5e na osobu, cize ak mas 50 hosti, tak 250e vyzdoba, ale ak si budes aj sama co to robit, tak ze odrataju... Si velmi pristupni, ochotni.. v tom Mnichovi sme mali opacny pocit. Hoci pani povedala, ze mozeme si aj sami, ale nebola z toho dvakrat nadsena
Odpovedať
Profilova fotka
susipa ja som písala mail do Mníchu a moc sa mi komunikácia nepáčila ...Hne´d mi napísali ,že cenu nevedia ...kedže chceme svadbu na 2016 ....ale tak pre niekoho je to skoro :) len ja musím mať všetko tip top :D tak hľadám skôr nech mám isté ,že prietor ktorý si budeme chcieť bude aj voľný :) a cena za výzdobu je super podľa mňa :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@blanch12 vdaka za radu ale uz sme zohnali miesto na hostinu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenny26 no, vravim, my sme neboli velmi z Mnicha ohureni, najma z tej panej :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@lenny26 a na 2016 ti podla mna este nikde nebudu vediet povedat. Je to dost skoro. V Bratislave by to bolo ine, alebo u nas v Ziline, tam naozaj musis dostatocne vpred, ale na Liptove podla mna mas este dost casu.
Odpovedať
Profilova fotka
susipa chceme na jún :) Všade inde kde som písala už vedeli približne ceny a boli strašne ochotní .Mne sa na Mníchu nepáči aj ta cena za prenájom priestoru ....a hlavne majú všetko ešte voľné :) tak si môžme vybrať :D
Odpovedať
Profilova fotka
No aj ja som tvrdila , že je to skoro :D len priateľ sa nechce stresovať :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
@lenny26 bude to bez stresu...neboj :-)...my mame svadbu v aprili a dohadovali sme kastiel v januarii...a v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@blanch12 počkám teda do apríla :-) na info od teda ;-) ešte by ma zaujímalo ,ten tanečný parket je pre 50 ľudí ? Aj ,keď pochybujem žeby všetci tancovali naraz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kuknite tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/miesto... A ja ako furt :D Odporúčam Hotel Bystrina v Dem. doline, mali sme tam, bolo nás 60 a bolo to skvelé ;-) perfektné jedlo, parádny prístup, aj chceš, vyzdobia ti,.. fajn spolupráca. Odporúčam :))
Odpovedať
Profilova fotka
Takže baby boli sme dnes na obhliadke :-) a neviem či sa mám smiať,alebo plakať ;-) Takže Pán meškal 3/4 hodiny ...neviem čo k tomu dodať :-D :-D Ja čo milujem presnosť som sa mala chuť postaviť a poslať ho niekde ....a keby ste čakali ospravedlnenie tak zbytočne.... arogantní -dôležitý ...Priestor krásny ale mali...neviem či sa to len mne zdá ...ale keď tam napchám 50 ľudí DJ , švédske stoly a candy bar stolík pre fotografa a kameramana ... tancovať sa bude na strope :-D :-D Ak chcete vlastný alkohol 40% korkovné a zábava do 3 max do 4 rána lebo čašníci vstávajú do práce (niežeby sme chceli dlhšie ...ale keby som vedela ,že niekto sa kvôli mne nevyspí ...tak sa fakt nezabavím )
Odpovedať
Profilova fotka
@barumienka ďakujem za tip ...len sme chceli také modernejšie priestory bez dreva :-D :-D ale to asi na liptove ťažko zohnať :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lenny26 Ahoj, tak podavam info o Kastieli v Jane - vsetko bolo super, az na to, ze sme mali 7 malych (2 -3 rocnych) deti a bolo nam povedane, ze rusia ostatnych hosti ked placu alebo kricia a tak..noooo, moj nazor je iny, ale...az na tuto jednu vec to bola parada..mali sme 30 dospelych ludi a zabava bola do piatej rana :-D...ja som ako nevesta "odpadla" o stvrtej - aj to kvoli malej lebo sa zacala budit...priestory boli pre 30 ludi uplne v pohode...zmesti sa tam tak 40 aktivne tancujucich uplne v pohode...jedlo a obsluha bola paradna...pristup sefa - ok (moj uz manzel sa s nim pozna, takze to asi vela ovpyvnilo...)izby boli krasne a nemam co vytknut...my sme boli velmi spokojni...ak by si mala akekolvek otazky - pytaj sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@blanch12 Ahoj som rada ,že si sa ozvala .Bola som pozrieť priestor a zdal sa mi maličky pre minimalne 50 ludi ...Nemas nejaku fotecku ako Vám to tam vyzdobili ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte kočky, viete mi niekto poslať nejaké vaše reálne fotky svadby z priestorov vo Svätojánskom kaštieli? Ako to tam vyzerá počas zábavy a tancovačiek, keďže na stránke toho až toľko nemajú :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte babenky, ak máte termín svadby v júni alebo v semptembri, odporúčam urobiť si svadbu v Maracampingu, rovno na Mare. Vedia to tam veľmi pekne pripraviť :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte baby, aj na Marine Liptov je sala pre 50 osob + terasa... A vyzera to tam super. Mozete mat mensiu svadbu na terase alebo priamo v restauracii a pre odvaznejsich priamo na mole.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, krasnu svadbu som videla aj v Jasnej - v hoteli Druzba www.druzbahotel.sk maju rozne velke priestory. Tato bola dokonca vonku - krasne to bolo - v prirode :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@susipa Ahoj :) pozeram recenzie na svadobnu hostinu v L.Jane vo Svätojánskom kaštieli ..vidim, ze ste svadbovali pred 3ma rokmi, my takisto uvazujeme mat svadobnu hostinu prave tam, az v oktobri ideme osobne pozriet lebo sme odcestovani, tak zatial patram po referenciách , kto tam svadbu mal. Rada by som sa info, ci ste boli spokojni aj s personálom, aj so samotnou hostinou? Je to jeden priestor kde je hostina aj DJ s hudbou ? A platili ste nieco za samotny prenájom priestoru? Budem rada ak mi napises :) Dakujem krasne
Odpovedať
@blanch12 Ahoj :) pozeram recenzie na svadobnu hostinu v L.Jane vo Svätojánskom kaštieli ..vidim, ze ste svadbovali pred 3ma rokmi, my takisto uvazujeme mat svadobnu hostinu prave tam, az v oktobri ideme osobne pozriet lebo sme odcestovani, tak zatial patram po referenciách , kto tam svadbu mal. Rada by som sa info, ci ste boli spokojni aj s personálom, aj so samotnou hostinou? Je to jeden priestor kde je hostina aj DJ s hudbou ? A platili ste nieco za samotny prenájom priestoru? Budem rada ak mi napises :) Dakujem krasne
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?