Poraďte výhodné miesto na svadbu v Košiciach bez nájmu

Ahojte Poradte miesto na svadobnu hostinu v KE pre cca 70ludi. Kedze si platime celu svadbu sami nieco cenovo vyhodne, ale zas aby sme bolo spokojni s jedlom obsluhou atd 😊 Je niekde v KE miesto, bez najmu keby bola svadba v piatok? Dakujem 😊
Odpovedať
@sofkabarbie ahoj, skus penzion Plaza (aspon mne nedali vediet, zeby si uctovali aj prenajom), ale ja som s ich komunikaciou nebola spokojna... inak myslim ze v KE sa plati najom vsade, pokial ide o hotely s hviezdickami, neviem o tom, aby nejaky hotel ponukal svadby len za cenu stravy a pripadne vyzdoby...najdes vsak aj medzi nimi take, ktore maju penajom lacnejsi a za lepsich podmienok nez tie ostatne :)
Odpovedať
@sofkabarbie @janelicious03 neplatime prenajon v Hiltone (az od 1:00 alebo 2:00 je to 50€/hodina), ani casnikov, ani energie pre hudbu, ani vyzdobu. Menu mame za 40€, teraz uz stoji 50€ na osobu. Ale asi si chcela v inej cenovej relacii...?
Odpovedať
@sofkabarbie my sme mali svadbu v Hoteli Centrum a ani tam sme neplatili za prenájom miestnosti, až po polnoci sa platilo 12€/hodinu za personál, čo je ako zadarmo. Menu stálo 31€ na osobu vrátane bufetových stolov, neúčtujú korkovné. Jedlo bolo výborné, urobili nám aj veľmi peknú výzdobu (môžete si ju robiť aj sami ak chcete), manažér je veľmi príjemný a výborne sa s ním komunikuje. V hoteli sme mali aj ubytovaných hostí. Boli sme so všetkým maximálne spokojní :-)
Odpovedať
@fokuska Ahoj vdaka Tak v tej cene 50€ je zapocitane asi vsetko 😃
Odpovedať
@didaa13 ahoj Mozem ta poprosit napisat spravu s podrobnostami?dakujem krasne 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?