Poraďte miesto na svadbu v okolí Ilavy

Profilova fotka
Ahojte..tak,čaká to aj mňa:-D poradite kde by bolo dobre mat svadbu v okoli il?rozmyslam Lednicke,Košeca,Slávnica.poradite? Nemam ani potuchy ake su tieto miesta cenovo.viete mi poradit?dakujem moc:-D
Odpovedať
Profilova fotka
Mila Kafanka5, a co takto Trencianske Teplice? V Parkhoteli na Baracke su idealne priestory na organizovanie svadobnej hostiny, ako i na fotenie, obrad v altanku na terase ci netradicnu hostinu. Pre blizsie informacie sa mozeme kedykolvek stretnut a prediskutovat predstavy a moznosti svadby u nas. Pekny den.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mňa to tiež ešte len čaká ale bola som na svadbe v Košeci a je to tam veľmi pekné, cenovo dostupné,lacnejšie ako na Baračke, personál milí, ozdobia ti sálu podľa toho ako chceš.Ale je to tak pre 50-60 hostí. A potom ešte podobne je na tom aj Hotel Alfa v Novej Dubnici.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj , ja som si zohnala v dca v ZVS , kde je jedalen. Je to tam fakt pekne a tiez mi spravia vyzdobu a dokonca aj super cena, Si predstav, ze do konca roka uz maju plno, len nas datum tam bol volny:D
Odpovedať
Profilova fotka
@lubkopetka tak toto by som od takej prevádzky nečakala, ešte že viem. Lebo s priateľom sme tam boli na svadbe,ale okolnosti a podobné veci sme nevedeli. Ale tak za taký prístup a tú sumu vidím, že budeme určite riešiť niečo iné. Držím ti palce aby ste aspoň na rýchlo niečo našli. ;-)
Odpovedať
@bubacik89 presne tak, radsej pohladajte niekde inde. ona sa na prvom stretnuti tvarila milo, ochotne.. ale co z nej potom vyliezalo, no cudovala som sa. zaloha 100 eur nam prepadla, hoci ona nas vyhodila ze si mame hladat nieco ine.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?