Poraďte miesto na svadbu v okolí Bratislavy

Profilova fotka
Ahojte žienky, začali sme s malým prieskumom miest na svadbu... hľadáme miesto od BA po stred Slovenska, s možnosťou ubytovania (+- 50) hostí, s milým personálom a krásnym prostredím. Na cene veľmi nezáleží, no aby boli v pomere cena a kvalita. Budem veľmi vďačná za každú radu, typ a najmä osobnú skúsenosť :) ďakujem!!
Odpovedať
Ahoj, tak ja ti môžem za nás odporúčiť pri Bratislave Baštu Pajštún. My sme sa pre ňu rozhodli kvôli skvelému prístupu a nádhernému prostrediu v prírode, plus pre deti budú mať atrakciu ako nafukovací skákací hrad a taktiež v areáli chovajú zvieratká :) alebo potom ešte Pálenica Jelšovce, tiež je to tam nádherné ale to už máš pri Nitre. Skús si to pozrieť :)
Odpovedať
My ked sme sa rozhliadali, tak sme boli pozriet Castel Mierovo -pekne, ak vyjde pocasie, Kormoran - Samorin, RVS (vedela som si predstavit celkom ako pekne dejisko) a Art Kastiel (tu mi nevyhovovalo ani podzemie, ani prepojene miestnosti -jedine stan -co zas tiez nie je z mojho pohladu idealne). Napokon sme isli dost daleko -do Velkeho Medera a skoncili sme v Plauter Kurii -treba vidiet :) Bola som velmi spokojna.
Odpovedať
Este mi napadlo :D Hradna brana Devin je celkom oblubena (tam som nebola ale),... okrem toho sme boli aj v Marianke v Putnickom Mlyne (nam sa to zdalo pekne, ale male). Mozno ta basta nie je odveci, ja som tam volala, ale tusim sa mi nezdala cenova ponuka. Tak sme tam osobne ani uz nesli. Este v Senci sme dost zvazovali -pri vode by bola sala, ale nepacilo sa mi, ze sa k nej islo cez chodbu, kde bolo citit chlorovy zapach a koberec mi tiez nevyhovoval. Cena a ponuka +pristup k plazi sa nam tam ale zas pacil. Tusim som pocula este o stodole -ale tam bude asi problem s ubytkom. V tom Mederi, kde sme mali my svadbu, maju tusim kapacitu na 25-30 ludi na ubytovanie +mnoho ludi tam ponuka privatne ubytko, kedze je to dovolenkove miesto a plus aj konkurencny hotel pri kupku moze byt fajn. Ale ked som videla priestory v Plauter Kurii + okolie... nebolo o com :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ak by niekto chcel, mame rezervovany termin v Baste pod Pajstunom na 25.8.2017 /piatok/..s rodinnych dovodov tento termin posunieme niekomu dalsiemu...hladame nahradu, kedze uz sme vyplatili zalohu 400e.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?