Poraďte miesto na svadbu v Nitre a jej okoli

Profilova fotka
Ahojte. chcela by som poradiť nejaké miesto na svadbu v Nitre alebo v jej okolí. Je však dôležité aby tam bola väčšia sála (cca 50 ľudí) + priestor na tancovanie, súčasťou priestoru by malo byť aj ubytovanie a zároveň aj priestor na obrat vonku (zeleň). ďakujem za pomoc a názory. Marta
Odpovedať
1
2
Na odpovede uz cakame dve, aj ja hladam nieco podobne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marticka_1 @babulka1978 záleží na tom koľko peňazí chcete do toho investovať, ale pri mieste, ktoré opisujete mi automaticky napadne zámok Tartuf v Beladiciach :-) nádherné miestečko, nádherná zeleň okolo, kúsok od Nitry, v blízkosti je dokonca krásny kostolík ak by ste chceli cirkevný obrad a ak nie tak zámoček má krásny park, miesto stvorené na svadobné príležitosti ;-) http://www.tartuf.sk/index.php?l=sk&s=6 ale je to väčšinou pre takých ktorý chcú do svadby viac investovať ;-) http://www.tartuf.sk/index.php?l=sk&s...
Odpovedať
Profilova fotka
hotel Astrum Laus v Leviciach :-) prave dokoncili hotelovy park...http://www.astrumlaus.sk/ Pomer cena a kvalita na jednotku!!!
Odpovedať
Spolupracujem s reš. Berek Nové Zámky. pozrite si ich stránku. A my Vám urobíme super cenu na výzdobu:)
Odpovedať
@malaga ahoj. môžem sa opýtať ako to zhruba vychádza na osobu v Astrume . ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. posli mi tvoj e-mail, preposlem ti od nich cenovu ponuku pre 80 osob ;-) tu neviem prilozit prilohu
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Jelen, v HC, neni tam sice priestor na obrad, ale ubytko je tam super a svadobna hostina tiez. A sala pre 50 ludi idealna.
Odpovedať
Profilova fotka
@marticka_1 jednoznacne tartuf Beladice
Odpovedať
neviem, čo berieš NR a okolie, napr. je Salaš Cabaj,tam je to krásne, aj teraz tam bola svadba pre 120 ľudí v stanoch vonku a aj dobre varia, potom krásne je aj Salaš na Fízeši tiež v Cabaji, dalej hotel AutoJas na Cabajskej, ja som si aj pozerala hotely - Mikádo, potom ani v Zlatom kľúčiku to tak zle nie je, kamoška mala svadbu v Močenku - reštaurácia Elsa sa mi zdá. Je veľa možností
Odpovedať
@malaga ahoj prosim ta nemohla by si mi poslat tu cenovu ponuku z hotela astrum laus v leviciach co mas?
Odpovedať
dobre varia v Ivánke pri Nitre
Odpovedať
Článok sa načítava...
dobre meno ma Mlyn u Anastazie v Podhoranoch, cca 5km od Nr. Nie je tam sice ubytko ale servis na jednotku.
Odpovedať
Ahojte, tiez hladam nieco v a okolo NR:) len u nas to bude cca 80 ludi a urcite potrebujeme ubytko lebo mame cesko-slovensku svatbu. budem sa tesit na dalsie prispevky:)
Odpovedať
Ahojte, my chceme mat svadbu v sept. 2013. V Beladiciach by sa to aj mne pacilo, ale musime sa financne drzat pri zemi. :-) Mate niekto este nejaky typ na miesto (najlepsie priamo v NR) tak pre 70 ludi?
Odpovedať
zámok topoľčianky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
my sme mali u grofa, ale lutujem ze nebol ovoreny este hotel mikado. najlepsia kuchyna siroko, daleko. O krasnom hoteli ani nehovorim
Odpovedať
ahoj...mlyn u anastazie v Pohranice
Odpovedať
Zámok Topoľčianky. Dá sa spraviť obrad pred ním, na schodoch medzi ním a malým Poľovníckym zámkom, prípadne na nádvorí zámku. Sú tam tri sály, svadobná, spoločenská a turecký salónik, dobrá kuchyňa, dobrá obsluha, celkovo ochotní personál od prevádzkarky až po čašníčky a dá sa tam ubytovať. pre mladomanželov je tam originál apartmán, ktorý sa využíva na svadobnú noc.
Odpovedať
Ahoj, tiež som pozerala na zámok v Topolčiankach. Chcem sa spýtať, neviete náhodou či je možné sa s nimi dohovoriť, že si tam človek prinesie aj niečo svoje ako pitie a pod.?Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@zabkapetkova mozem sa opytat ci neviete, ake ceny sa pohybuju v mlyne u anastazie?
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska72 ahoj, my tam budeme mat teraz v septembri svadbu, zatial nam povedali pri rezervovani, ze na osobu to bude vychadzat okolo 30-35 eur na osobu, zvlast sa este plati za prenajom celej miestnosti 500 eur, ale v tom je uz aj vyzdoba atd. A ak by si chcela mat vlastny alkohol, plati sa este manipulacny poplatok 150 eur. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vie aj niekto kolko asi vychadza Tartuf na osobu? hladam nieco v okoli Nitry alebo Piestan pre cca 70 osob (chcem okruhle stoly) + budeme potrebovat aj ubytko pre min. 50 osob.
Odpovedať
@majka440 ďakujem za informácie, dosť si mi pomohla :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, odporucam Vam Penzion Lagan. Je to nadherne miesto, kde sa da urobit krasna svadba vonku ( postavia slavobranu pri jazierku so zelenou, kde sa moze urobit obrad), maju dve krasne vonkajsie terasy, bar pri bazene. Ak by bolo nepriaznive pocasie, do vnutornych priestorov sa zmesti cca 100 ludi, dokoncili ich tuto jar a su naozaj krasne, nadherny velky krb, osvetlenie. Cena je tiez priazniva, malo by to byt do 50EUR na osobu s dvoma vecerami, ubytovanim a ranajkami na dalsi den. Skuste im zavolat, je tam velmi ustretova pani, ktora pre Vas vybavi takmer cokolvek.
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska72 to som rada ;-)
Odpovedať
presne tuto temu potrebujem, takze prispievajte, kazda rada sa zide :)
Odpovedať
Ahojte,reprezentujem reštauráciu Karla v Nitre,kde je útulný priestor vhodný na svadby cca pre 50-60 ľudí(možno aj viac). Majitelia sú veľmi ústretoví,o všetko sa starajú sami a aj dekorovanie vám vytvoria presne podľa požiadaviek. A to už nehovorím o jedle!!!Fantastické!Boli sme tam už na dvoch akciách a vždy milo prekvapení.Čo som sa pýtala nevesty,tak aj cena bola prijateľná /okolo 35,- na osobu a mohli si priniesť vlastný alkohol.Skúste sa opýtať tam. Maja ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
oponice,beladice,mlyn u anastazie v pohraniciach
Odpovedať
majuska72 čo ja viem,tak asi tak,ako napísala majka440, je to za veľmi dobré ceny,vonku to stojí tri krát toľko.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?