Poraďte miesto na svadbu v Bratislave a okolí

ahojte, viete niekto poradiť priestor na svadobnú hostinu za dobrú cenu t.j. do 30€/os. v Bratislave al. blízkom okolí?
Profilova fotka
ahoj, skus hotel Medium na Tomasikovej ul. neviem pre kolko ludi chces svadbu, ale su tam super ludia a super hotelovy manazer, tak sa s nim urcite nejako dohodnes... skus - uvidis...
hotel echo, skus napisat prevadzkarke. je rychla a ponuku Ti posle obratom.
@curlyjanka echo ma velmi pekne vypracovanu ponuku aj na internete - clovek si vie urobit predstavu a pani je velmi mila....echo bolo medzi poslednymi top, pre ktorych sme sa rozhodovali :-)
j, j. my sme boli velmi spokojni. mali sme tam mensiu svadbu o 22 ludoch. takze ja len odporucam.
Kamenný mlyn v Plaveckom Štvrtku. úplne najlacnejší. dobre varia, otec tam mal hostinu k 50tke. my teraz premýšľame..
@raverka počula som tiež že je to dobrá voľba, kamoška tam robila niekolko osláv, ale podla obrázkov na nete mi to príde také socialistické :-S
Profilova fotka
aj my mame echo... ja som tam mala promocie a uzasne nieco... a Erika Geclerova je neuveritelna.... lepsiu profesionalku som nikdy nevidela..... moj drahy nic neokomentoval, mal len jednu vyhradu... organza na stole nech nie je nastailovana, a nazdobena,ale iba vyrovnana, jednoducha... no co vam poviem, chlap bol ocareny,,,, tesime sa na svadbu :)
Profilova fotka
@macikl Vinarsky dom Pezinok su perfekto :)
@maruska24 hej, je to také, to je veru pravda. ale nie je to ako hotel kyjev :)
@zoldynka a koľko ste mali hostí? my máme 64 a priznám sa, že keď som videla fotky realizovaných svadieb, zdalo sa mi to tam akési napechované a nevzdušné. nebola som tam však osobne, tak ocením tvoj názor.
Profilova fotka
@raverka nas to este len caka... ludi budeme mat asi do 50... ja som z ga, ale echo ma tak ocarilo, ze sa vzdavam svadby v ga a budeme to mat v ba. milujem echo... mala som tam promocie...a musim velmo pochvalit.. vyzdoba neuveritelna, slzy mi vysli, kedze som vedela, ze to bude aj svadobna... nic specialne som nechcela... pani prevadzkarka sa ma pri stretnuti pytala na farbu siat, na moju predstavu o vyzdobe, ako to zladit a podobne... ale ja som to akosi neriesila a nechala vsetko na nu....mile prekvapenie, ked som tam pred hostinou prisla a videla som to... vraj vedela, ze si na tom nepotrpim, ale chcela to pre mna urobit... uplne skvela je... boli sme v malom saloniky.. vsetko klimatizovane, cistucke.... aj ked prvy dojem neni najdokonalejsi, clovek si to tam zamiluje... co sa tyka jedla... mnam... skvela domaca kuchyna, za neuveritelnu cenu... obsluha... dokonala... vedeli presne kolko casu nam mali nechat, kedy nosit, sukromie nam nechali... ked sme si nieco vymysleli, ako napr. nejake ine dezerty, alebo inu kavu ako bola na jedalnicku, sice povedala, ze oni take nemaju, ale ze ked to nechame na nu, tak nieco vymysli... a vymyslela.... moj ujo je neuveritelny kritik... kritizuje vsetko a vsetkym... na Echo ani nepipol.... az ja som nechapala.... Takze Zhrnutie : Milujem Echo, maly hotelik v Ba, skvely, profesionalny pristup, velka ochota od p. Geclerovej a personalu.....neni to 5* hotel... ale ma svoje kuzlo :)
no teda. teraz mám dilemu. o echu sme uvažovali, no ten priestor. ach jo, asi tam po týchto tvojich slovách zbehneme :)
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@raverka : dohodni si s nou stretko... a uvidis... my sme dokonca videli salu tesne pred nejakou svadbou.... sak za kuk nic nedas...podmienky maju najprijatelnejsie a ludske... vyhoda je, ze splnis povinnu konzumaciu a prines si co chces... takze.. to je velke plus....ked chces nejake blizsie info na do posty :)
Ďakujem Vám pekne za tipy.. :)
Reštauácia Kempelen na Bratislavskom hrade. Mali sme tam promociu aj svadbu. Úžasné prostredie, výborná kuchyňa. Odporúčam :-)
Ahoj, ja jednoznačne odporúčam hotel Barónka. Pekné priestory, úžasný personál. Dá sa tam aj výzdoba dohodnúť, majú rôzne farby. Cena menu záleží od toho čo si vyberieš, ale dá sa dohodnúť na všeličom.. Môžeš si priniesť slané pečivo, víno, no proste pecka. Menu majú už od nejakých 32 eur či koľko.. a tam už máš vlastne všetko. Fakt odporúčam. Kamoška tam mala vlani svadbu a povedala, že to bola jej vysnívaná. Aj ja tam plánujem... :D
ahoj, suhlasim, ze hotel echo je fakt super ............ len agentura cez ktoru riesia vyzdoby pouziva otrasny material a podla mna za nehorazne ceny ..... inak p. Geclerova je uzasna osobka, ochotna, ustretova, cokolvek si zmyslis, vyjde ti v ustrety :-) a to sa da povedat malokedy a o malokom :-)
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@srnka700 Baronka vyzera z tvojho opisu fakt super. Prosim ta, nevies ake tam maju poplatky navyse k tej cene za menu? myslim nejake "obsluzne", alebo vyzdobu maju v cene za menu, alebo sa to plati zvlast?
nakoniec sme vybrali Maranello. ceny veľmi dobré, už len držte palce, aby aj jedlo a koláčiky boli chutné :)
@katka_o7 ahoj, výzdoba sa platí zvlášť, majú dosť široký výber. Čo sa týka obslužného, tak sa neúčtuje navyše. Skús tam zavolať a dohodnúť si stretko s prevádzkarom. Všetci sú tam strašne v pohode. Je tam potom taká kočka, ktorá rieši výzdobu, tá ti poradí že čo a ako.
@srnka700 super, dik. :) skusim to.
Profilova fotka
@macikl pozri tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/miesto... pripadne viac cez vyhladavac. je tu vela tem o svadbe v BA
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?