Poraďte miesto na svadbu pre 40 ľudí v Partizánskom

Profilova fotka
Ahoj, viete o nejakom mieste v PE kde by bolo dost miesta na tancovanie ale zase aby to nebolo prilis velke. Pozerala som ulitu ale velmi sa mi to nepozdava. Mal niekto svadbu v restike v kupeloch v Malych bieliciach?
Odpovedať
1
2
Ahoj, smiem vedieť prečo sa ti nepozdáva Ulita? My sme tam mali svadbu a bolo to perfektné! a to sme mali 50 ľudí + 15 gratulantov potom neskôr :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak sala je super velkostou aj pekne vyzera, ale mna dost irituje ze tam su tie ich lavice po stranach svadobnych stolov, vies co myslim? a vies mi povedat kolko ta stala ta sala? ja nemam ani tusenie co je dobra cena a co nie :D
Odpovedať
sála nestojí nič .. platí sa len prenájom svetiel a to je myslím 30€. A nebudeš mať potom gratulantov? nám to pomohlo tie lavice, potom keď prišli sme ich tam usadili. Aranžérka to jemne nazdobila a bolo to fajn.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@michaelamaros ahoj ako si sa rozhodla ak smiem vediet? Tiež zháňam sálu pre menší počet ludí, asi ešte menej ako ty a mám teda docela stres, aby sme sa tam "nestratili" :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte zienky :) Viem, ze tato tema je trolinku starsia ale nechcem zakladat novu, kedze potrebujem poradit ohladom miesta na svadbu pre cca 40 - 50 ludi v Partizanskom. Svadbu by sme chceli mat buduci rok. No este nemame stanoveny termin lebo sme si povedali, ze termin budeme urcovat podla toho, na kedy sa nam podari vybavit miesto a termin v kostole. Chceli by sme nieco smrncovne ale zase nie predrazene :) Za kazdu radu dakujem ;)
Odpovedať
@simusitko Ahojky ;-) :-) Ja pochádzam z PE a mala som tam aj svadbu minulý rok. Budem sa snažiť, ti čo najlepšie poradiť :-) Máš nejakú predstavu, aká by mala byť tá miestnosť? Skôr preferuješ reštauráciu alebo niečo na spôsob kultúrneho domu?
Odpovedať
Profilova fotka
@simusitko tak to potom planujete svadbu az na koniec buduceho roka, ked nemate este ani miesto ani kostol zajednany, co? My budeme mat 2.3.2019 svadbu a uz kostol, miestnost, vyzdobu, starejsieho, dj mame zajednaneho. Nam uz len take malickosti a drobnosti chybaju:) V com vlastne potrebujes poradit? Iba miestnosť alebo aj niečo viacej?
Odpovedať
@magduska92 jeej ahoj, som rada, ze si mi napisala :-) Co sa tyka mojej predstavy, tak chcela by som mat hostinu skor v restauracii, kde by mi vsetko vedeli zabezpecit. Nechce sa mi a ani nemam na to uz tolko casu aby som zhanala cateringovu agenturu, aby som nakupovala alko a nealko a taktiez aby som zhanala casnikov :-| To by bolo proste na nas velmi vela :-| Vy ste mali kde hostinu?
Odpovedať
@lenula18 nie na konci, 1.6.2019 by sme chceli mat svadbu ak sa nam vsetko podari vybavit. Je pravda, ze budeme mat menej casu na vsetko ale pevne dufam, ze za polrok sa da prichystat svadba. Tak ked mate uz zachvilku svadbu tak je jasne, ze uz tieto veci musite mat vybavene. Ved ak sa nam nebude darit, tak datum posunieme ale tento mame taky vysnivany :-) Potrebovala by som poradit hlavne ohladom miestnosti a cien. Vy budete mat kde svadobnu hostinu?
Odpovedať
@simusitko ahooj, ja som mala na svadbe 55 ľudí plus nejakých 8 gratulantov a mali sme to v Hoteli Dávid v Bošanoch je to od PE kúsok skús pozrieť my sme boli veľmi spokojný 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@simusitko fuha, tak to drzim palce, aby ste vsetko stihli a aby mali hlavne volne terminy. Lebo co viem, tak niektore veci si baby zajednavaju aj rok dopredu, aby sa im usiel volny termin ktory chcu! Ale ved uvidis, snad budete mat stastie :-) My budeme mat hostinu v restaurcii Clerence priamo v Partizanskom. Chceli sme to mat vsetko pokope a aj sa podarilo :-)
Odpovedať
@laura6638 dakujem ti velmi pekne za odpoved. Pojdem to pozriet, aj ked hostinu sme chceli priamo v Partizanskom, takze asi to pritom pozreti aj skonci. Ale tak uvidime. Zatial dakujem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenula18 to mi ani nehovor. Lebo vsetkym som hovorila uz pred troma mesiacmi, ze ideme zajednat miestnost a oni ze naco, ze to je este skoro a podobne. Ked teraz nebudem vediet zohnat, tak ma asi porazi :-| Ano? Tam ste mali hostinu? Robia tam aj taketo podujatia, to som nevedela :-o A kolko vas to tam cca vyslo? Oni vam aj varili, ze?
Odpovedať
Profilova fotka
@simusitko uvidis, ale podla mojho nazoru si ich nemala pocuvat a mala si uz vtedy zajednavat! Vsetko je lepsie skor riesit ako neskor, to si zapamataj! No uz toto neriesme a riesme radsej to podstatnejsie :-) Este sme nemali, este len budeme mat 2. marca :-) Predtym neviem ci robili, ale teraz tu restauraciu vlastni novy majitel a je to tam o mnoho lepsie a je moznost tam mat aj svadobnu hostinu pre cca 50 ludi. Nam sa tam velmi paci, chodime tam dost casto a varia tam super jedlo. Este presnu cenu nevieme ale hovorili, ze cca 25-30€ na osobu. No samozrejme zalezi od toho, ake jedlo si vyberieme. Hej, oni budu varit :-)
Odpovedať
@lenula18 och porazi ma, ak s niecim budem mat problem :-| Fakt? A preco som si myslela, ze si uz mala svadbu? Som si ta asi s niekym inym pomylila, prepac! A kto ju teraz vlastni? To som ani nevedela, ze sa tam vymenili majitelia :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@simusitko to ti uz nepoviem, preco si si to myslela :-D No ja som rada, ze to este nemam za sebou, lebo este mi vela veci chyba vybavit :-| :-) Ved Jozko Mokran, co ma aj cateringovu spolocnost Josip. Vies, ktory to priblizne je, ci? On ma teraz tu restauraciu a kedze uz sme boli na viacerych akciach (2 svadby, ples) ktore oni zastresovali tak vieme aki su a co od nich mozme ocakavat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenula18 ano? ta restauracia uz patri niekomu inemu? uz som v nej dlho nebola ale ked je novy majitel a je to tam lepsie, tak sa tam niekedy zastavim. do PE chodim dost casto, kedze tam mam rodinu:):)
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatiana hej, hej patri :-) Poviem ti, ze sa oplati ist. Skvele tam varia a aj obedove menu maju cez tyzden vyborne :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenula18 dobre vediet, cez vikend tam ideme, tak sa zastavime ;-) :-)
Odpovedať
@simusitko Jasné rozumiem a dobre robíš, že si stojíš za takýmto názorom. Aspoň sa až tak neunavíš, aj keď okolo svadby budeš mať toho ešte dosť veľa aj keď ti jedlo a pitie odpadne. My sme tiež mali v reštike a bolo to super. Vybrali sme si menu aké sme chceli, pripravili nám švédske stoly, nápoje nám nosili a výzdobu nám tiež spravili. Veľa vecí mi vďaka tomu odpadlo a ešte aj cenu sme mali fajn.
Odpovedať
@simusitko bola si pozrieť ? Ako to tam vyzerá čo majú nové? od svadby som tam nebola 😀☺️
Odpovedať
@magduska92 a ty si mala v ktorej restauracii hostinu? Este si mi to tu nenapisala, alebo som to prehliadla? Viem, ze vystrojit super svadbu stoji vela usilia ale zatial som plna energie, tak snad mi to aj co najdlhsie vydrzi. @laura6638 este som nebola, nestihala som :-| :-|
Odpovedať
@simusitko nevadi...,len ked sa Ti to bude pozdavat,aby mali este volne...vsak uvidis :-)
Odpovedať
@laura6638 ak nebudu mat volne, tak budem hladat dalej. S tym uz potom nic nespravim. Ale pojdem to cim skor pozriet. No dost zvazujem aj tu restauraciu, ktoru mi tu poradila @lenula18. Uvidim, ktora sa nam bude pozdavat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatiana boli ste? Navstivili ste aj restauraciu? Som zvedava, prepac :-D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenula18 ahoj, v pohode, mne to nevadi :-) chcela som ti aj sama od seba napisat, lenze sa priznam, ze som trosku pozabudla v tomto predvianocnom zhone :-| boli sme sa tam jeden den napapat, drahy ma zobral na veceru ;-) super to tam je! maju perfektneho kuchara, lebo to jedlo bolo famozne, velmi mi chutilo ;-) :-) ani im nemam co vytknut, kedze aj obsluha bola prijemna a mila. povedali sme si s drahym, ze tam budeme chodit castejsie, ked pojdeme k rodine do partizanskeho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatiana v pohode, ja ti to vobec nevycitam, kedze viem, ako to pred vianocami chodi a vacsinou sa to vsetko ukludni az toho 2. januara ked ludia zacnu chodit do prace. Ved pozri, ani ja som sem vobec nestihala medzi sviatkami prist, co mi je luto ale nedalo sa :-| A co ste si dobre u nich dali na papanie? ;-)
Odpovedať
ahojky @lenula18 ;-) vsimla som si, ze sa tu bavite o restike, v ktorej sme pred sviatkami boli aj my. zobrali nas tam kamarati, ktory byvaju v Partizanskom. vy tam budete mat aj svadobnu hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
@adrinika ak myslis Clerence, tak ano ;-) :-) Tam nakoniec budeme mat svadobnu hostinu, kedze sa nam tam velmi paci a aj tam super varia ;-) Dlhsie sme sa nevedeli rozhodnut, ale prehovorilo nas prostredie a aj to, ze to budeme mat blizko domu :-) Tak to mate super kamaratov, ked vas zobrali do najlepsej restauracii v PE ;-) :-) A co ste si chutne dali na papanie?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenula18 okey, mame to uz vydiskutovane a som tomu velmi rada ;-) dali sme si u nich steak s opekanymi zemiakmi a so zeleninovou oblohou. vynikajuce to bolo ;-) :-P
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?