Poraďte miesto na svadbu pre 120 ľudí do 100 km od BA

Ahojte ženy, už dva mesiace hľadám miesto na svadbu, ale zatiaľ neúspešne. Nemyslím si, že som až tak náročná :) Prosím vás veľmi pekne skúste si mrknúť moje kritéria, či vás niečo nenapadne, budem sa revanžovať nevestičke,ktorá mi pomôže nájsť naše miesto :) Takže malo by nás byť 120 ľudí, chceli by sme svadbu v júli alebo v auguste 2016. Kritéria :) 1. mimo BA do tých cca 100km, a aby sme tam vedeli všetci prespať 2. Priestranná sála, najlepšie jeden veľký otvorený priestor 3. Sála spolu s nejakou terasou na jednom podlaží /kvôli fajčiarom, ktorí sa vytratia na hodinku na cigaretku a potom na svadbe nikto neostane :)/ 4. primeraná cena. Veľmi pekne vám všetkým ďakujem za pomoc. Tieto veci už mám zmapované: Bašta pajštún, Rozalka Pezinok, Svadba v stodole, Wiegerova vila, Horský hotel Eva, Gaudium Limbach. Ešte raz veľké ĎAKUJEM. Ingrid
Odpovedať
Gaudium neodporúčam :-( :-( :-(
Odpovedať
hmm problem je ze tie vychytene miesta su uz zabookovane.. ibaze by vam nevadila svadba mimo piatka a soboty? napada mi Tomasov, Zochova chata.. mozno nieco za madarskymi hranicami? nie som si ale ista tym poctom ludi ktory by tam mali prespat.. skusala si nejake hotely v BA ako Crown plaza (vola sa tak este?)
Odpovedať
Profilova fotka
@vargula Co ti poradim ja, je asi 115 km od BA, ale my sme tam mali svadbu a mozem priestor len odporucat, je Penzion Zakovic. Alebo trochu blizsie ku BA - Chateau Krakovany alebo Fuggerov dom - len nie som si ista ci maju miestnost az s takou kapacitou.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Chateu foldvary v ggyori mam tam znameho je to 50 km cena sa nechyta na nic z okolia Ba
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?