Poraďte miesto na hostinu v Bratislave a okolí pre 60 ľudí

Profilova fotka
Viete o nejakom peknom miestocku na svadobnu hostinu v Bratislave, a v jej blizkom okoli pre cca 60 ludi? Spominam aj okolie, pretoze si myslim ze v okoli Ba by vysla asi ocosi lacnejsie, nam sa kazdy cent rata :).... Za rady dakujem :)
Odpovedať
@kurucka93 a akú máš predstavu o hostine? Lebo v Ba aj blízkom okolí napr. hotel či reštaurácia je pekná pálka, takže ak šetríte a nemáte na rozhadzovanie, tak odporúčam nejaké vhodné kulturaky, alebo horsky hotel Eva vo svätom jure, alebo kamenný mlyn a tak podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@kurucka93 rajka? Jednu z rajky mame v profile.. staci kuknut :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kurucka93 ahojky mi máme zajednaný Horský hotel Eva vo Sv.Jure a cenovo je veľmi prijateľný.....u nás tiež rátame každý centík takže viem si veľmi dobre predstaviť aké je to tažké niečo najst s prijateľnou cenou.... ;-)
Odpovedať
odporucam hotel echo. maju super ceny. napis prevadzkarke hned teraz. napise Ti ponuku. verim, ze budes prijemne prekvapena ako ja 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
za seba len neodporucam galbov mlyn
Odpovedať
Ja znovu rada odporucim Bastu Pajstun pri Stupave. Popisala som tu uz o nich v roznych temach dost, skvele miesto, profesionalny pristup personalu, vyborna kuchyna, skratka svadba, aku sme si predstavovali. Viac info rada dam do sukr. posty.
Odpovedať
ja tiez mozem odporucat horsky hotel Eva vo svatom jure, fakt dobra ponuka, dobre ceny. trochu horsia pristupova cesta, ale dalo sa..
Odpovedať
Profilova fotka
@kurucka93 my mame vybraty hotel Echo... po skusenosti s nimi len dorucujem... a co sa tyka myslienky, cim dalej od ba, tym lacnesjie,tak to si dovolim vyvratit.... baby co maju v hostinu v inych mestach ako ba(,myslim cca 50 km od BA) zaplatia tolko ako my v ba... ono na niecom mozno usetris, ale zase sa ti to nakopi niekdy inde....preto aj my mame obrad inde ako hostinu, lebo keby som robila hostinu v mieste rodneho bydliska, vyslo by ma to momentalne viac ako v ba...
Odpovedať
Profilova fotka
inak pre 60 ludi je to idealne v Modre, tristromy.sk naozaj super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vraj Baronka v Raci je cenovo celkom OK... ale len som pocula, skusenost nemam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kurucka93 sesternica mala v oktobri svadbu v Raci v Nemeckom kulturnom dome a catering im robila restauracia Idyla, z pohladu hosta mozem povedat, ze to bola vydarena kombinacia ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme boli na svadbe vo Svatom Jure, hotel Eva. Mali sme aj ubytovanie. Jedlo bolo fantasticke, miestnost dostatocne velka. A co viem,, ani cenovo nie su moc drahí. x-)
Odpovedať
dani44 dnes odporucila svadbu v Hradnej Hviezde. na stranke pisu ze je to UPLNE BEZ NAJMU co nam kazda restauracia alebo hotel ani len neponukli takze my o par mesiacov ideme urcite tam. pisali ze je to na bratislavskom hrade, 50 percent zlava na parkovanie a nulovy najom, len to co sa tam vypije a zje :-o http://bratilicious.com/centrum/akcie... pozrite uplne dole tu druhu akciu tam to je 8-) my tam urcite pojdeme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?