Poraďte miestnosť pre 120 ľudí v Košiciach

Profilova fotka
baby poradte prosim.. kde najst normalnu miestnost v kosiciach s kapacitou 120 ludi a cca 30 mladych na vecer.. nie nad cenu 30 eur.. okrem jedlikovej.. ?
Odpovedať
spolocensky pavilon, menu 30 eur, aj zo zakladnou vyzdobou :), zaloha 200 eur
Odpovedať
Profilova fotka
@jankaam ozaj? myslela som si ze urcite budu pytat viac tak som ich ani neoslovila.. super vdaka!!!! zakl vyzdoba je v ratane navlekov ?
Odpovedať
Svadobné podmienky pri usporiadaní svadieb v Spoločenskom pavilóne, Trieda SNP 61, Košice Priestory Tanečná sála s kapacitou do 110 osôb + miestnosť ako zázemie pre nevestu 200.-€ čas ukončenia svadby 04.00 Veľký salónik s kapacitou do 70 osôb + miestnosť ako zázemie pre nevestu 150.-€ čas ukončenia svadby 04.00 Veľká sála s kapacitou nad 110 osôb do 400 osôb + miestnosť ako zázemie pre nevestu 300.-€ čas ukončenia svadby 04.00 Konzumácia Bežné svadobné menu je dvojchodové a pozostáva : 1. Chod : Prípitok, predjedlo, polievka, hlavné jedlo, káva 2.Chod : bufetové stoly 30.-€ na osobu Ostatné ako alkohol, nealko, vody, torty, zákusky, ovocie vo vlastnej réžii. Predbežné svadobné menu je potrebné dohodnúť 1 mesiac pred svadbou. Svadobná výzdoba V cene 30.-€ na osobu je základná výzdoba na stoloch : svietniky, sviečky, stuhy, kamienky, servítky. Výzdoba je realizovaná podľa individuálnych požiadaviek každého klienta. Ostatná výzdoba : Návleky na stoličky : 3.-€/ks Interierový koberec : 10.-€/ks Exterierový koberec : 20.-€ Parket : 50.-€ ( platí len pre veľkú sálu ) Vázy s kvetmi ( umelé ) : 5.-€/ks Hudba Hostia nehradia poplatok za bežnú hudobnú produkciu . Personál Hostia nehradia poplatok za personál. Sortiment na svadobnú hostinu Hostia prinášajú sortiment na svadobnú hostinu deň vopred v čase od 14.00-16.00 po dohode s prevádzkarom ( prípadne s managerom SP ). Zasadací poriadok Zasadací poriadok sa odovzdáva deň pred svadbou spolu so sortimentom. Presný počet osôb na svadobnej hostine tri dni pred konaním. Platobné podmienky Predbežnú rezerváciu je potrebné potvrdiť do 15 dní. Rezervácia sa požaduje za záväznú až zaplatením zálohy vo výške prenajatej sály. V prípade zrušenia rezervácie je záloha nevratná. Vyúčtovanie svadobnej hostiny sa uhrádza nasledujúci pondelok po svadobnej hostine u managera SP medzi 12.00 – 13.00 Ukončenie svadobnej hostiny Zostatky zo svadobnej hostiny si hostia odnášajú so sebou ihneď po ukončení svadby.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankaam dakujem pekne.. :-)... no ked si to tak vezmem je to len jedno hlavne jedlo.. my budeme chciet urcote dva chody a potom svedske stoly.. a s navlekom je to 33+ to druhe jedlo tak okolo 40 :-\
Odpovedať
Profilova fotka
@barborinkax z vlastnej skúsenosti ti poradím.....nedávajte už druhé hlavné jedlo, nič z toho sa vám nezje a potom zo švédskych stolov už vôbec nie, oni vedia prečo majú v ponuke iba jedno hlavné jedlo a švédske stoly ;-) My sme mali večeru, teda hlavné jedlo cca o 6 a potom okolo 9 švédske stoly a bohate to stačilo, potom sa ešte všetci pozvali v nedeľu na obed a sa to dojedalo, inak neviem, čo by sme s tým robili, ľudia naozaj nejedia veľa na svadbách ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska dakujem za nazor :-) no sobas bude okolo 2 boli sme uz aj na svadbe kde sme boli hladni tak preto, aby ludia do polnoci mali 2 jedla a na polnoc budu stoly.. u nas sa tancuje do rana bieleho tak preto.. ale su obsadeeny volLa som tam :-\
Odpovedať
Profilova fotka
@barborinkax Jasné, urobte teda ako uznáte za vhodné, keď máte sobáš už o 2, tak to je skoro, my sme mali až o 4 :-) ale tiež sa u nás tancovalo až do rána, konkrétne do 7 rána :-D fiiha obsadené, ale zase je pravda, že tam stále bývajú svadby, bývam kúsok od spoločenského a od apríla až do decembra, skoro každú sobotu je tam zábava :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborinkax Na vyber urcite mate z Spolocnskeho pavilonu, Hiltonu, Bankov, hotelova akademia, ...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme povodne tiez chceli Spolocensky pavilon, ale maju tam saly az na 3 svadby, a 3 svadby vedla seba sa nam zdali dost od veci. Nakoniec sme sa rozvodli pre restauraciu TipTop, ale ta ma kapacitu asi do 110-120 ludi, platime 26 e na osobu+ 200 e vyzdoba a obsluha do 03:00 hod. Z vacsich miestnosti su v KE este GES- kapacita do 150 ludi, menu min. 30 e na osobu + vyzdoba 120 e+ za kazdu zacatu hodinu po 01:00 hod. 100 e za obsluhu. Potom je este Hotelova akademia, o cenach tam neviem. A velmi pekne je vraj v restauracii v Krasnej, tusim sa vola Rubin, aj ceny boli priatelne, od 26-30 e na osobu+ vyzdoba. Na Bankove a v Hiltone to uz asi bude o dost drahsie. Co sa tyka jedal, treba asi objednat cele menu, my sme chceli iba 1. veceru a potom svedske stoly, ale povedali nam, ze cena na osobu bude tak ci tak 26 e, tak sme sa rozhodli pre klasicke 2 vecere a potom svedske stoly.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?