Poradíte sálu v Hlohovci?

Prosím Vás nevie/vie niekto o dobrej sále(lacnej)v Hlohovci?Nemáte niekto skúsenosti z hotelom jeleň?Je tu ešte niekto z Hlohovca kto chystá svadbu?A nejakú kaderníčku,vizážistku(+kontakt).Ďakujem za všetky odpovede,informácie .
Odpovedať
1
2
Mne sa hotel jelen zda byt dost malicky na svadbu a dost mi tiez vadi, ze tam nie je kam vyjst, jedine rovno na ulicu. Ale tak nie je to tam zase najhorsie. A mimo hlohovca nepozeras nic?
Odpovedať
No práve neviem o ničom:-( :-|
Odpovedať
Madunice si nepozerala? Mne osobne sa to tam nepaci, ale vela znamych tam malo svadbu, tak asi na tom nieco bude. Este ma napada Stofing v hlohovci, ale to je asi malicke uplne, skor na mensiu svadbu. Potom jedine nejaky kulturak na okoli alebo skus pozriet romantik v dolnej strede, je to tam nadherne, tam to budem mat aj ja. Sice to nemas tak blizko ako ja, ale z hlohovca to tiez nie je az taka dialka.
Odpovedať
Profilova fotka
@petra0017 ahoj, my máme sálu v Rišňovcich, je tam príjemné prostredie a podla mna aj vynikajúce ceny :-) , ale je to trošku dalej od HC :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@petra0017 Ahoj, my máme svadbu na Jeleni, lebo v HC to so sálami bohviečo nie je. Aj mne trošku na ňom vadí, že sa nedá ísť von niekde posedieť, ale tak čo už. Ale sála je veľmi krásna a to nás presvedčilo.
Odpovedať
ďakujem a ako to je s cenami čo si smiete doniesť a čo nie...
Odpovedať
Ahojte, ja vám môžem poradiť, kde zoženiete 4 poschodovú čokoládovú veľkú fontánu s originál belgickou čokoládou :-) AK , by ste mali záujem rada doporučím. Je z Piešťan :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petra0017 priniesť si môžeme všetko vlastné
Odpovedať
Aha tak aj ako aj nealko a cenovo vás to ako vychádza
Odpovedať
Profilova fotka
@petra0017 Presne, alko aj nealko si môžeš priniesť sama. Na osobu tuším 30 €. Kedy máte termín?
Odpovedať
my až 20.7.013 :-))len chcem vedieť bo aby sme šetrili lebo ja som eče študent a nechcem aby piateľ všetko platil x-) ;-)
Odpovedať
Ahoj v HC je to s priestormi dost biedne ..okrem Jelena a Stofingu je este Futfarma za kasarnami a na Mieri..ak uvazujes aj mimo Hc tam dobra volba je v Cerveniku u Mihalika ...pekny velky priestor vyborna obsluha... mam aj kontakty na kadernicky,foto aj video ...ak by si mala zaujem napisem viac do sukromnej posty...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@mathe aký kaštieľ to je?
Odpovedať
Skus v Červeniku u p.Mihalika,su dost vytazeny a objednava sa aj rok dopredu...Zavolaj a uvidis.Co viem,tak vyborne varia,velmi pekna vyzdoba a nastrete stoly.Jelen by som neodporucala,vzhladom na to,ze nie vsetko sa dodrzi ako je slubene,casnicky vytazene na maximum.Alebo este ma napada Empirove divadlo,robi tam katering p.Tutura co vlastni Jaster.
Odpovedať
Profilova fotka
@mathe ešte to neni otvorené či ako?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@mathe a vy ste majitel? a ako to tam teraz funguje?
Odpovedať
Mali sme svadbu v hoteli Jeleň v Hlohovci. Super sála, jedlo, obsluha i cena. Fotenie bolo v Panských záhradách. Vrelo doporučujem. Svadobný účes kaderníctvo v Hlohovci - p. Soboňová - vchod vedľa predajne Bábätko na 1. poschodí. Je to ulica kde sídli Polícia . Účes bol prenádherný pre nevestu i svadobnú mamu za prijateľnú cenu . Kaderníčka presne vie odhadnúť čo Vám pristane . Je super!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
tahle debata už trochu nežije, ale tak co... zkusim to:-)) chtěla bych mít i obřad i svatební hostinu v empirovem divadle v hlohovci. paní na uřade byla velmi ochotná, ale v podstate mi rekla, ze to není dobrý nápad, protože je tam jen jedna místnost, kde už teda budou připravené stoly atd. na později a není kde provést obřad. leda venku. to by šlo, ale počasí je zase sázka do loterie. tak se ptám, jestli to už někdo absolvoval, popř. jaké byly vaše dojmy z empirového divadla.
Odpovedať
Profilova fotka
@wnela sobas v empirovom divadle sa da skutocne spravit len vonku pri divadle, kedze sala divadla je pripravena na hostinu :-) ale ak sa to tam pekne pripravi, je to pekny obrad... ak ale nechces riskovat pocasie, potom sa sobasi v refertari vlastivedneho muzea a to je nadherny priestor, hodny takej udalosti :-) inak sala v empirovom divadle je krasna a na svadbu sa velmi hodi :-)
Odpovedať
@saralevi to jsi hodna zes tak rychle napsala:-)) dekuju moc za tip.priteli se to libi.takze super.dokonce na me vystartoval s tim.ze mit tam aji hostinu.nevis jde to?ptam se jenom informacne.nemuu se tam dovolat a empirove divadlo je prostorove super.takze tobude zachytna moznost spis.
Odpovedať
skusim aj ja.. mate prosim vas nejake aktualne skusenosti s hotelom jelen? novy majitel odmieta podpisat zmluvu a stale vymysla nove poplatky za uz dohodnute veci.. mam pocit, ze pred svadbou zabudne na ustnu dohodu a da take vyuctovanie, ze sa nespamatame, ale na poslednu chvilu uz nic nenarobime..
Odpovedať
Profilova fotka
@wnela a kde by ste chceli robit hostinu, v refektari? lebo tam sa da robit len sobas, hostina nie :-)
Odpovedať
@saralevi ano vim, byla by to varianta pro svadbu za hodne hnusneho pocasi. Mame dohodnute empirko, takze hostinu tam.nevidela jsem to , ani jedno nazivo, pristi tyden to jedeme zkouknout, tak snad se nam bude libit.
Odpovedať
Profilova fotka
@wnela oba priestory su nadherne, drzim vam palce, urcite sa vam bude pacit ;-)
Odpovedať
Chcem vsetkych varovat pred svadbou v Jalsovskych chatach pri HC! Majitel mesiac a pol pred svadbou zasadne pomenil podmienky tak, ze by sa nam svadba predrazila o cca 1000€, boli sme nuteni tam svadbu zrusit! Neskutocne neprofesionalne a podrazacke spravanie. Do istej miery sme tolerovali zmeny, ale ked zahlasili, ze si mame tipnut kolko sa vypije alka a nealka v eurach, aby nam mohli vystavit 100% zalohu!!!! , povedali sme dost. Vyslovene neodporucam!
Odpovedať
ahojte,,,chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s food farm hlohovec,,chceli by sme tam svadbu ,,zatial nikto s našich blízkych tam svadbu nemal tak nevieme ako to tam chodí či sa tam dá priniesť svoj alkohol či tam robia aj výzdobu a aký je prístup majitela,,,dakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?