Poradíte najvyhľadávanejšie miesto na svadbu v Košiciach?

Profilova fotka
Na štedrý deň sme sa zasnúbili, a plánujeme svadbu v dohľadnej dobe , júl, august 2012, musíme urýchlene rezervovať priestory lebo všetko dobre mám pocit že bude obsadené!!! Ahojte kočky , neviete dooporučiť najvýhľadavanejšie miesto na svadbu v Košicach?
Odpovedať
naj miesto uz bude v tych mesiacoch obsadene, ale tak vela stastia :) ste sa mali zasnubit na cyrila metoda :D
Odpovedať
No nebudeš to mať ľahké nájsť niečo voľné, keďže väčšinou sa miestnosti zajednávajú tak rok vopred, ale nič nie je stratené.... treba sa o to pokúsiť a minimálne telefonicky sa informovať.... veľa závisí aj od toho koľko ľudí budete mať..... nad 80 osôb je to trošku ťažšie.... moje návrhy Teledom, Spoločenský pavilón Terasa, Gloria Palace, teraz nový hotel s reštauráciou otvorili na Južnej triede myslím že sa volá Rocco (smer most VSS) poprípade skús mimo Košíc (Reštaurácia v Krásnej, motorest Hummer (do 180 osôb) na dialnici alebo Penzión Dubky je tam krásne, do 80 osob. Držím palce...
Odpovedať
Profilova fotka
Jedným z najvyhľadávanejších miest je aj Hotel Bankov :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Doublethree by Hilton, Hotel Yasmin ... luxusné, nádherne, vynikajúce služby
Odpovedať
Dievcata, kamoska ma na druhy rok svadbu a chce mat v spolocenskom pavilone co nan hovorite? Ja som mala svadbu uz davno a chcem jej pomoct tak hned sa obraciam na Vas :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Kamaratka tam mala svadbu. Ked povedala, ze Ferrocentrum, tak som si povedala "no zbohom', ale musim povedat, ze to zrekonstuovali fakt krasne a jedlo bolo vyborne. Odporucam ale pre fakt velke svadby tak od 120 ludi hore, kamoska mala 160 hosti a aj tak sme si tam pripadali este trosicku strateni :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?