Plauter Kuria, Velky Meder

Ahojte, chcem sa opytat ci mate skusenosti s Plauter Kuriou vo Velkom Mederi. Chceli by sme tam mat svadbu ale uz dva mesiace sa snazime dopracovat k zavaznej rezervacii nakolko je s nimi obtiaznejsia komunikacia. Pri osobnom stretnuti sme mali velmi dobry dojem, vsetci boli mily a vsetko vyzeralo ze pojde tak ako ma. Tak neviem, ci je to ich standartny postup alebo je niekde chyba. Dakujem.
Odpovedať
@msmirka som prekvapená, možno sa niečo zmenilo, ja som tam bola na svadbe pred necelým rokom a bola som nadšená. Všetkým. Mladomanželia práveže spomínali, že boli schopní dodať aj to, čo bežne nepodávajú, ale oni chceli. Možno to má na starosti iný človek, ako pred rokom, to urobí veľmi veľa, ale svadba tam bola úžasná.
Odpovedať
@maslenka Dakujem velmi pekne za povzbudzujucu odpoved 😊 trvalo to dlhsie ale nakoniec mame uz zmluvu. Vsetci su velmi mily a prijemny tak verim ze pri organizacii nebude problem 😊 jedine s cim sme mali problem ze k zmluve sme sa dopracovali az po dvoch mesiacoch pisania mailov a troch osobnych stretnuti tak snad uz ostatne pojde ako po masle 😊
Odpovedať
@msmirka verím, že budeš spokojná so všetkým, tak ako sme aj my boli, naozaj nebolo čo vytknúť, organizácia, obsluha, jedlo, všetko vynikajúce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, niekto by mi vedel poskytnut svoje dojmy a skusenosti s Plauterom? Dakujem ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?