Penzión Lagáň

Profilova fotka
Ahojte žienky, chcem sa opýtať či niketorá z Vás mala svadbu v penzióne Lagáň, poprípade či by ste vedeli tip na iné pekné miesto v Nz alebo Ba :)
Odpovedať
Ahoj! V Novych Zamkoch toho vela nemas,väcsina to ma v restauracii Berek..alebo v hoteli Grand.Podla toho aky styl zariadenia uprednostnujes.My sme dlho hladali,lebo potrebujeme i ubytovanie pre viacero hosti ..A hladala som nieco utulne,vela dreva..ale na urovni..a vysla mi z toho restauracia Palenica v Jelsovciach.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, tiež uvažujem nad svadbou v penzióne Lagáň. Mali ste tam niekto svadbu? Aké to bolo? :)
Odpovedať
@monki1 ahoj, nemali ani mat nebudeme svadbu lagáni ale ak ti môžem odporučiť miesto kde budeme mať svadbu my - kaštiel bardoňovo od radavy je to zopár kilometrov smerom na podhájsku. Ja som z toho miesta bola okamžite očarená a cenovo je to viac než dostupné si myslím :)
Odpovedať
@fiancee19 Ďakujem. Bardoňovo som kontaktovala tiež, uvidíme, čo mi ponúknu. Len ten Lagáň je podľa fotiek (osobne sme ešte neboli pozerať) viac podľa našich predstáv. Práve preto ma zaujímajú referencie. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby Bardoňovo vs. Lagáň je aj u nás dilema.. Bola som na dvoch svadbách na Lagáni a úplne že super!!! A bola som aj na Baračke (Bardoňovo) a tiež veľmi krásna svadba..Takže silno uvažujeme kam...Chceme obrad aj hostinu vonku a toto jediné na Baračke moc nechcú..Myslím hostinu pod nebom...uvidíme ako sa dohodneme..Berek je tiež náádherný, ale dosť drahý (aspoň podla cenovky čo mi poslali) Tiež sa neviem rozhodnúť.. Lagáň je drahší ..Ale o tom nejde naozaj je to tam krásne a sedí mi to k téme ale aj Bardoňovo má svoje čaro..Treba sa ísť pozrieť osobne a nie len s foto každé miesto ,,dýcha´´ niečím iným...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?