Penzión Bojnice mi odmieta ubytovať svadobných hostí

Ahojte, Kedze som dostala dobry tip na ubytovanie svadobnych hosti dnes som tam volala a vypocula si ze mi nikoho neubytuju (ide asi o 30 ludi!), lebo ze na jednu noc sa im to neoplati a ze sa im to moze prekryvat s ubytovanymi hostami!!!! A to som volala s 10 mesacnym predstihom! ]-( Svadbu budem mat v Cerenanoch a som zvedave kde teraz najdem ubytko v podobnej cenovej kategorii.
Odpovedať
@jeenaa no to je teda sila, fakt super pristup :-|
Odpovedať
@jeenaa dobre robíš, že to zverejňuješ... sprav im dobrú reklamu
Odpovedať
Profilova fotka
@jeenaa skus pozriet hotel lipa v bojniciach. my sme mali ludi ubytovanych tam a boli sme spokojni
Odpovedať
Ano, clovek by mal byt rad v dnesnej dobe ze ma zakazku a oni takto...Asi u nich treba prejst vyberovym konanim a az potom ponuknu ubytko ;-) nevadi, nasla som penzion druzba a ti mi velmi ochotne odpisali.
Odpovedať
majusqa77, dakujem za tip, pozriem sa aj na ich stranku :-)
Odpovedať
To nemyslis vazne?
Odpovedať
@majusqa77 Môžem sa spýtať kolko vyšlo vyšlo ubytovanie hostí a platili ste to vy , alebo hostia?
Odpovedať
Profilova fotka
@kamatopo zalezi kto bol v akej izbe ubytovany, cennik maju na stranke. a platili si to hostia, ja som robila len rezervaciu. akurat parkovne nam dali pausal, to sme zaplatili my
Odpovedať
Ahoj, ked má taký prístup, zrušila , ked toto je správanie , hotel by mal byť rád, že tam ubytuješ toľko hostí.
Odpovedať
Profilova fotka
to sa stava dost casto, a nie len u velkeho poctu ludi.... ja som raz s kamoskou isla na cestu okolo slovenska :)kazdu noc v inom hotely, penzione a podobne... presli sme v liptovskom mikulasi a okoli 20 penzionov a odmietli nas ubytovat... vraj sa im to neoplati.... ja normalne do vyvrtky som isla....vsetci sa stazuju,ze neni praca a ked si mozu zarobit, za minimum prace, tak nechcu...zdrziavali sme sa tam len na noc, 8 hodin cca.....Slovaci su bohuzial narod chudakov... ale po moralnej stranke... od tej doby som do toho mesta nevrkocila a ani nevkrocim.....vsade robim tym super penzionom reklamu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?