Penzión Berg a naša zlá skúsenosť

Nedá mi to a podelim sa o nasu zlu skusenost aj s Vami. Hladame momentalne miesto v Bratislave a okoli na svadobnu hostinu, idealne penzion, kde by sme mohli aj rovno ubytovat niektorych hosti. Napadol nas penzion Berg v Petrzalke, raz sme tam boli na veceru na zlavovy kupon a bolo to tam velmi pekne - zaujimavo rieseny interier (masivne drevene stoly, kamen atd..).Tak sme ich oslovili s nasimi predstavami, dohodli stretnutie s kompetentnou osobou, streto prebehlo ok, slecna bola ustretova, dohodli sme sa na vela veciach (ze nam to daju na fakturu, dohodli sme nizsiu sumu korkovneho ako povodne pytali atd...) s tym, ze nam posle do konca tyzdna cenovu ponuku....ked vsak dana "cenova ponuka" dosla, tak nam padla sanka, tyzden sme cakali na to, aby nam slecna opisala ceny z ich cennika na internete, aj ceny na bufet nam dala na 1 porciu a nebola schopna ani len odhadnut a poradit,kolko porcii z jedneho pokrmu by sme mali mat....nakoniec to zavrsila stym, ze to, na com sme sadohodli uz neplati, lebo jej nadriadeny to neschvalil a ze ona vlastne nie je kompetenta s nami nieco zavazne dohadovat...a nakoniec to zaklincovali s tym, ze oni nam nevedia ani vlastne dat zavaznu ponuku,kedze svadba bude az v roku 2013 a ceny sa mozu zmenit a ze to riesime prislis skoro :-S Na taketo jednanie sa mozeme vy....takze hladame dalej 8-)
Odpovedať
No krasne, ruky od nich prec a pekne sirit dalej taketo skusenosti. Ak este stale hladas miesto, checkni Bastu Pajstun, mali sme tam svadbu a boli sme nadmieru spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki My sme tam boli na promociach a tiez to tam nezvladli - bolo nas cca 20 a mali dopredu zajednane menu (brav. steak s volitelnymi omackami a prilohami), no v jednom momente tam zacala obsluha zmatene pobehovat, nevedeli, co komu dat, nemali pripravene dietne jedlo - co bolo v dohode - skoncilo to placom a zlostou promujucej. A nasledne ospravedlneniami a kavou na ich ucet...Je to velka skoda, pretoze je to tam krasne, na svadbu ako stvorene (kedze aj ubytko tam je, terasa, a aj ceny boli ok, co si pamatam..). Pride mi, ze sa stale este ucia ako sa to robi, no zial s riadnymi chybami :-/ Alebo to patri, niekomu, kto sa chce len nabalit a nie prezentovat ustretovymi sluzbami na urovni ... velka skoda :-/
Odpovedať
@iamhappy Basta Pajstun je uz na leto 2013 plna a v piatok alebo v zime nechceme :-)
Odpovedať
@simulik89 oni tam mali teraz v sobotu ich prvu svadbu, boli sme sa tam pozriet, ked to este chystali a fakt to vyzeralo dobre :-) takze ma to dost mrzi, viac menej som s tym priestorom ratala...ale nevadi, urcite najdeme nieco ine, lebo nebudem riskovat, ze nieco pokazia v moj svadobny den ;-) takze aj keby sa spamatali a obratili svoje jednnie o 180 stupnov, asi by som tam uz nesla...jo a este som jej 2x prizvukovala, ze hlavne menu musi byt cele bezmliecne, az na svedskych stoloch mozu byt aj mliecne vyrobky a ona mi naceni predjedlo mozarellu s paradajkami :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
My sme mali v restauracii Berg svadbu (70 ludi na hostinu a potom dalsich 40 od desiatej na bufet) v septembri 2013 a musim povedat, ze to bolo super. Pripravovali sme to pomerne dlho a restauracia bola velmi ochotna vo vsetkom. Mohli sme si dokonca vybrat akekolvek jedlo aj mimo menu - oni ho pripravili na zaklade nasej foto. V den svadby vsetko dopadlo uplne podla nasich predstav - atmosfera v restauracii bola uzasna (je to naozaj krasny priestor), jedlo bolo vynikajuce ( mnohi nasi hostia spominali, ze sa do restauracie vratia aj v buducnosti) a aj personal bol velmi ochotny a promptny. Dokonca aj fotograf spominal, ze priestor je velmi pekny na foto. Takze my mozeme restauraciu Berg na svadbu len odporucat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?