Penzión artin / kaštieľ Mojmírovce

Ahojte zienky! Dúfam, že nájdem niekoho, kto mal svadbu v penzióne artin Nitra alebo v kaštieli Mojmírovce. Aké ste mali skúsenosti? Čo bolo super a s čím ste neboli spokojne? Som vďačná za každý impulz, radu, etc.
Odpovedať
kastiel je krasny, je tam pekna pivnicka a celkom pekne priestory na fotenie...len si daj pozor, ak bude skarede pocasie je dost mozne, ze sa ti tam na fotenie zlezu vsetky svadby z okolia...my sme tam mali 4 svaby naraz a niekedy bola cakacka proste na priestory :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som veľmi rada videla nejaké profi foto vyzdobenej sály v Artine,ak niektoré nevesty majú:)
Odpovedať
Tiež by som sa potešila nejakým foto ;-) Budeme mať cca 80 hostí. Ktorý priestor by sa hodil viac? Artin som už bola pozrieť a myslím, že tam by nebol problém. Počula som však, že v kaštieli max. 70 hostí, inak tlačenka. Vie niekto poradiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ja robievam už dlhé roky DJ-ja aj starejšieho po svadbách, som priamo z Nitry a obe tieto sály dobré poznám. Zo skúseností môžem napísať, že obe sály sú dobré ale pre 80 ľudí je ten kaštieľ už trochu primalý. Keďže to je jedna sála s menším salónikom vedľa, pre tento počet ľudí to už je trochu tlačenica aj na sedenie, aj na tancovanie. Keďže Artin má rozdelený celý priestor na viacero častí, k tomu aj veľkú terasu, určite odporúčam túto alternatívu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?