Penzión Almanda vo Zvolene. Je vhodný na svadbu?

Profilova fotka
ahojte, chcela by som bližšie info o penzione Almada vo Zvolene, mali ste tam niektorá svadobnú hostinu, resp. boli ste tam niekedy na svadbe? aké máte skúsensoti? Už sa tu rozoberalo veľa miest v ZV, ale toto som tu nenašla....
Odpovedať
1
2
ahoj,ja som mala hostinu v Almade a boli sme velmi spokojni. jedlo vyslo asi cca 600sk/os. v tom je zaratane predjedlo, polievka, hlavne jedlo a este 2 dalsie jedla, kava a mineralka. ak ta nieco zaujima kludne sa pytaj.
Odpovedať
angika,irenkat-ste zo ZV? aj ja som som zvolencanka, iba odstahovana :-)
Odpovedať
ano zo zvolena som, ty si v nitre?
Odpovedať
irenkat-ano som v Nr
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ano som zo ZV. teda pristahovalec :-) ale uz takmer 3 roky.... Irenkat, to som rada, ze sa niekto ozval.... ako dlho dopredu ste si to tam rezervoavali? kolko sa tam zmesti hosti? a co vyzdoba? robili ju oni, alebo sami? a kde si mala sobas, ak sa smiem spytat?
Odpovedať
angika: no my sme si to rezerovovali len 2 mesiace pred svadbou, lebo pred tym sme mali objednanu divadelnu restiku a tam s nami vybabrali, ale doporucujem rezervovat pre istotu aj skor. zmesti sa tam tak do 50 ludi mozno 55, my sme mali 43 plus kameraman, dj a starejsi, takze to bolo tak akurat. mne sa to tam velmi paci aj ked je to malinke ale take utulne :-) vyzdobu nam robili ony, my sme si len pozicali z jednej agentury navleky na stolicky, mne sa pacilo ako to spravili. sobas sme mali v kat. kostole v meste ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a mohli ste si prípadne doniesť aj niečo svoje? čašníci boli ich? a... koľko ste platili za prenájom? x-)
Odpovedať
ano mohli sme si doniest vsetko okrem mineralky, cize nealko, alko aj zakusky. casnici boli ich, boli tam 2 sikovne baby. a za prenajom sa neplati nic, akurat v tych 600sk je 50sk za pripadne skody, ale aj ked ziadne nie su, tak to nevracaju.
Odpovedať
Kde je vlastne vo Zv ta Almada?lebo je celkom mozne, ze tento rok ta vydavacia choroba chyti aj mna :-) prcham uz dnes het, ale zajtra vas pridem kuk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fiiiha, to vyzera celkom dobre... si ma potesila.... a este sa mozem spytat za tie navleky, boli z MIMI? a kolko Ta vysli? inac, mas krasne fotky, a bola si naozaj krasna nevesta....
Odpovedať
dakujem :-) navleky boli z MIMI a vysli ma 55sk/ks a dokonca mi ich v almade aj dali na stolicky a poviazali masle, lebo ked si len prenajimas tak ti to nepridu spravit, iba ak by si mala celkovu vyzdobu od nich, ale mne sa to zdalo zbytocne, kedze v almade mi na stoly dali to iste ako dava MIMI a mala som to bezplatne.
Odpovedať
Profilova fotka
ok, zatial teda dakujem... ak by ma nieco napadlo, tak Ta este pootravujem... ;-) sklamana42: no a ze kde to je, to Ti ja tazko vysvetlim s mojou orientaciou :-) ale skus pozriet stranku, mozno sa zorientujes....
Odpovedať
Článok sa načítava...
angika: nemas za co a kludne otravuj :-D sklamana42: almada je na Zapade, oproti gymplu, skus pozriet web stranku.
Odpovedať
irenkat: uz viem, ved Zv poznam dokonale, len ked tam idem, tak idem iba na Zlaty Potok k strykovi,preto neviem, kde sa nachadzaju nove podniky.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, mozno ti pomoze, ked poradim ze je to skoro pri Kauflande. Normalne ste ma nalakali, mi uz sice mame zajednane miesto v centrume. ;-)
Odpovedať
kodada: centrum je dobry, je to tam pekne, ale podla mna pre 45 ludi zbytocne velke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja budem mat este o 10 menej, asi len 35
Odpovedať
ahojteeeeeeeeeee,som na chvilu uz tu .-)
Odpovedať
Profilova fotka
dnes idem obzriet Almadu, mozno ju nakoniec vyberiem miesto centrumu
Odpovedať
kodada: pre 35 ludi je to tam super, aspon mne sa pacilo ze je to take utulne, take rodinne :-D
Odpovedať
hybaj a zajtra napis, ako sa ti pacilo :-)
Odpovedať
Sklamana: Almadu Ti mozem odporucaj, ak mate do 40 hosti,tak najlepsia volba. ci uz je to prostredie, da sa sediet aj vonku, je tam parkovisko, dokonca aj ubytko, v restike sa da ist schodami nahor,kde su tiez stoly (pre kamosov, kolegov) a vidno dole do restiky. Varia tam dobre. Mozno malickou nevyhodou je,ze v druhej casti Almady s inym vchodom je nechcem to nazvat krcma, ale bar to nie je, schadza sa tam vela ludi na pivko, kofolu,zvlast pocas leta
Odpovedať
Profilova fotka
Na nete som si to uz obzerala a celkom sa mi to paci, aj ten bar hore na poschodi. Paci sa mi, ze sa tam da aj parkovat v areali, co pri centrume nie je. No a na ten "bar" sa teda dnes pozrie, dufam ze to nebude az take zle,. lebo sa mi to fakt paci. Ubytko som uz zabezpecila u nas v penzione na nive, ma ho kamarat tak spravil dobru cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak sme sa nakoniec rozhodli pre Almadu, a ten bar som tam nevidela, tak neviem. Mozno je z tej strany, ktoru nevidno. Priestory su pekne, prevadzkarka prijemna a ochotna, cena tiez dobra.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, kodada, tak to je sranda...Ty si mala centrum a ides do almady... a ja by som brala velmi Almadu, no ale neviem, ci sa zmestime, musim sa ist popytat.... ale ja mam celkovo take pochybnosti, ze este vobec neviem, kde bude svadba, ci vo Zvolene, alebo Lučenci, odkiaľ pochádzam... len tam si neviem celkom dobre predstaviť miestnosť... a počuj, Ty si tam bola včera? ake ceny (aktualne) Ti povedali? Nepovedali Ti aj max. počet ľudí?
Odpovedať
Profilova fotka
hej bola som tam vcera, maju 70 stoličiek, pričom 40 je na prízemí a 30 na galérii. na jednu osobu to vychadza cca 600 Sk - v tom je pripitok, predjedlo, polievka, hlavne jedlo + 2 dalsie jedla, kava, mineralka. Zabezpecuju obsluhu, vyzdobu podla farby na poziadanie. Mozes si doniest vsetko - alko, nealko okrem mineralky
Odpovedať
Profilova fotka
čiže sa tam zmestí až 70 ľudí, s tým, že 30 sedí hore.... ale to nevadí, tam predsa vidno dole, veď to je galéria, však?
Odpovedať
Profilova fotka
hej vidno z nej dole, velmi sa mi to miesto pozdava
Odpovedať
Profilova fotka
Irenka, super, ze si dala tie dve fotky do svojho albumu ;-) , aspon mam lepsiu predstavu, ako to v Almade vyzeralo...
Odpovedať
nie je to sice velmi kvalitne foto, ale aspon mate predstavu ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?