Pekné miesto na svadbu (kaštieľ, zámok) v Trenčíne

Zdravím, potrebujem poradiť nejaké pekné miesto na svadobnú hostinu alebo cirkevný sobáš v nejakom zámku, kaštieli alebo v niečom podobnom. Trenčianky kraj, najlepšie okres BN, PD či PE. Mali sme ústnu dohodu 4 mesiace na termín 10. júna 2017 v Kaštieli v Topoľčiankach, chcel som zaplatiť zálohu, aby som si to potvrdil a že ma vraj kontaktovali emailom, ale vracal sa im email takže náš termín plne obsadili a zálohy sú zaplatené. Takže teraz musím niečo vymyslieť. Buď iný termín alebo iné miesto. Ale už aj iné veci sú vybavené na daný termín, takže zmeniť miesto by bolo asi ľahšie. Ďakujem za každú radu. Bojnice zatiaľ vylučujem. Sobáš je dosť drahý a hostina je už úplne mimo rozpočet....
Odpovedať
čítala som tu nedávno recenziu na kaštieľ Šalgovce, vypadá to tam krásne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekne zdravím, Dovoľte, aby som Vám predstavila našu reštauráciu. Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri reštaurácie, ktorá otvorila svoje brány v roku 1570, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. A pre istotu pripomeniem, že pár krokov od našich brán stojí farský kostol, ktorý prešiel v posledných rokoch rozsiahlou rekonštrukciou a ponúka nielen dôstojné, ale aj očarujúce miesto pre Váš cirkevný sobáš. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 90 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu! Monika.
Odpovedať
My sme mali svadbu v Šalgovciach, krásne miesto, dobrá cena, jedlo, služby, všetko. Len neviem či majú voľný termín, ale odporúčam, v albume mám foto.
Odpovedať
V Šalgovciach ak dobre pozerám, je to v interiéry len pre 30 osôb. My by sme mali mať okolo 60
Odpovedať
Áno, vnútri je to len do 30. Pre viac ako 30 ľudí ponúkajú len stan, ale veľmi pekný.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, dovoľte mi predstaviť Vám kaštieľ v Bohuniciach, kde ponúkame indoorové aj outdoorové svadby. Obec Bohunice je vzdialená pár kilometrov od Dubnice nad Váhom a dňa 11.9.2016 tam organizujeme svadobnú výstavu, kde okrem iného štartujeme rezerváciu termínov na rok 2017. Pripájam link na udalosť na facebooku: https://www.facebook.com/events/94689... Tešíme sa na Vašu návštevu.
Odpovedať
Profilova fotka
@dalosera neviem, či to splní tvoje predstavy, ale my máme objednaný priestor v poľovníckom zámočku Antonstál. Tiež budeme mať okolo 60 hostí a to nám povedali, že je ideálny počet.
Odpovedať
mozno sa spytat v obci Pruske, ci je kastiel pristupny
Odpovedať
a co tak toto pod Beckovom? http://www.kuriabeckov.sk/main.php?pa...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?