Pajstunska Basta a obmedzovac hluku

Ahojte, chcem sa opytat tych ktori boli v baste na svadbe ako vnimali hudbu. Basta je krasna a uplne idealna na svadbu, len... maju tam totiz obmedzovac hluku , ktory po presiahnuti 96 db vypne na 15 minut hudbu. Kapela a Dj co som si vybrala mi tam nechcu ist hrat. Povedali ze pojdu ale neradi. Zevraj to dost kazi zabavu. Tak som oslovila dalsiu kapelu aj Dj nech sa mi vyjadria. Reakcia bola rovnaka. Cudne ale je, ze som nikde nenasla staznosti ohladom tohto, tak to nikomu nakoniec nevadilo? Alebo plusy basty prekryvaju toto jedno (pre mna velke) minus? Neviem kde je pravda, chcela som tam svadbu ale som teraz na vazkach. Poradte prosim.
Odpovedať
@mia3333 najdi si takeho dja alebo kapelu co im to nebude vadit a nastavia hlasitosti v norme aby neprekrocili dany limit. Nie je predsa podmienkou aby to hralo hlasno.
Odpovedať
Profilova fotka
vadi to len dvom trom djom ....su dalsi ktorym to nevadi presne ako pise slavka co je to za dja ked ide niekde na silu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali v Bašte svadbu a žiadne vypnutie sa nekonalo :) Tiež som mala z toho obavy, ale náš DJ tam už párkrát hral a vedel čo si môže dovoliť. Pokiaľ nájdeš schopného DJ, vie si to ustrážiť. Držím palčiaky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?