Outdoorova svadba v okoli Bratislavy - mate skusenost?

Zdravim vsetkych, chcel by som oslovit hlavne tych co uz maju za sebou svadbu alebo aspon ucast na outdoorovej svadbe s fararom. Zaujimaju ma hlavne miesta, kde ste dane obrady realizovali a v akych cenovych hladinach sa to pohybuje. Bol pripadne aj nejaky problem s fararom, aby to vsetko bolo koser? Taka vseobecnejsia otazka, kolko penazi treba ratat na jednu osobu co sa tyka jedla a pitia cca? Dakujem vopred za vsetky uzitocne rady a tipy. Michal
Odpovedať
Profilova fotka
Popravde neviem, ci sa Vam podari vybavit sobas s fararom vonku. My sme chceli mat len v hotelovej zasadacke a odmietol to, ze to musi byt vysvatene miesto a boli okolo toho cirkusy. Ale mozno budete mat stastie na ustretoveho farara :) A co sa tyka cien, pocitaj s horibilnou sumou. My sme napokon zaplatili 66€ len za to, ze to bude mimo obradnej siene + 2x 16€ za to, ze to bude mimo nasho trvaleho pobytu. Tento clanok ti pomoze: http://www.rodinka.sk/zena/svadba/kol... Cena: my budeme mat cca 28€/os. za menu vratane kavy a povinneho alko a nealko Drzim palce, daj vediet, ci sa Vam to podarilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@misonet, presne ako pise zaba22. Cirkevny obrad sa ti pravdepodobne nepodari vybavit mimo kostola a mimo vysvateneho miesta. Ani nejde o to, ci je knaz ustretovy, ale oni si na taketo veci myslim musia pytat povolenie od nejakej ´vyssej moci´ / neviem presne od koho, preto to asi bude problem. Civilny obrad vam spravia viac menej kdekolvek a vyde vas to + - 200-300 EUR. Co sa tyka rozpoctu na hostinu, zavisi to aj od mesta, kde planujete svadbu. Najlepsie urobis, ak si vypytas nezavazne cenove ponuky od viacerych restauracii alebo hotelov a budes mat jasnejsie. Ak ti mozem poradit, pytajte sa hlavne, ci si mozte priniest alko a nealko. Ak nie, tak ci vam nacenia plastove 2L flase, lebo 2dcl nealka byvaju vysoka polozka.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzejnkaaa je to o ustretovosti. Sama si povedala, ze potrebuju povolenie, ale i to sa da obist, ked sa chce. Lenze oni nie su ochotni urobit cokolvek navyse! A my nemame dobre skusenosti ani s tym, ked restauracie robia cenove ponuky, pretoze sa nam stalo, ze v konecnom dosledku to boli vcelku ine ceny. A to sa nestalo len nam. Skor odporucam uzatvorit s nimi nejaku zmluvu s podmienkami a cenami a hlavne s pevne stanovenym datumom. Tak budete mat istotu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?