Organizovanie svadby na Slovensku. Pomôžte

Profilova fotka
Baby, tak ja vam poviem, ze akosi ma prechadza chut organizovat nieco na Slovensku. :-( Volala som uz na zopar miest v okoli Bratislavy a poviem vam, ze mam pocit akoby som niekoho otravovala. Najnovsie som volala do hotelu KRISER v Pezinku, kde mi to zdvihol nejaky znudeny chalan a ked som si pytala kontakt na nejakeho veduceho, tak mi povedal, ze OSOBNE. Nepocula som dobre, volam cez internet, a povedala som mu ze som im uz pisala a vtom na mna zareval OSOBNE! este raz, a dodal, ze maju zle skusenosti. Ake zle skusenosti? Ze niekomu daju k dispozicii ich menu? Co ho okopirujem a zriadim si vlastnu restauraciu? Som zufala, lebo moj mily Spaniel, chce velmi kamaratom ukazat, ake je Slovensko pekne a chce sa so svadbou pochopitelne "ukazat", kedze je stale nieco ospevujem. Ale takto, neviem ci to bude vobec mozne, s takou ochotou. Neviete mi poradit nieco mensie a romanticke, nie styl kulturak v Blave ci okoli? Neexistuje v Blave predsa len Kamila a Hradna Brana......
Odpovedať
nejaky penzion nap. v Grobe?
Odpovedať
Profilova fotka
Nejaky kontakt? Nepoznam az tak okolie.
Odpovedať
Profilova fotka
ciao guiri...a co tak Zamocka restauracia v Pezinku..je to super ale pre mna je to male..napis im mail..hned ti odpisu..su ochotni :)
Odpovedať
Nestrácaj hneď nádej, hľadaj naďalej. Držím palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
guiri, je mi luto, ze mas s Kriserom taku skusenost. brat tam mal svadbu (mozes ziskat info od katka 23, aj album maju, http://www.mojasvadba.sk/album/album....) a bolo tam vazne fajn. navyse maju velmi peknu zahradu. inak Zamocka restauracia v Pezinku je pekna, ale je fakt dobova. to znamena, ze musis pocitat s tym, ze prostredie je zamocke. my sme si nakoniec vybrali Hradnu branu a boli sme spokojni. zalezi od toho, kolko mas ludi. pozri si diskusiu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p.... http://www.mojasvadba.sk/forum/group.... drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dik, baby. Ono to chce urcite osobne pobehat. No vic, v decembri budem musiet vymysliet bojovy plan a uvidime, ako to dopadne.Tak pa a pekny vikend prajem :-)
Odpovedať
suprava, mi ideme zajtra do Grobu, ale pozvali nas znami, kuknem kam pojdeme... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
guiri freya si velmi chvalila carlton a aj ho odporucala na medzinarodnu svadbu. vraj nemaju problem komunikovat plynule s hostami /sak clovek by dufal/ a su velmi ustretovi. skus dat vyhladat a precitaj si co sa tu o nich popisalo. myslim ze tam boli vsetci spokojni.
Odpovedať
Aj ja som sa stretla s takymito individuami pri vybavovani saly.Dvakrat mi salu zrusili.Nakoniec sme to mali v trojhviezdickovom hoteli LIPA na Starej Turej - obrovska spokojnost, to mozem povedat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked sa chcete ukazat - tak potom hotel carlton - super to tam je, na urovni.. potom este reduta, ale tam ti hrozi, ze ti svadobcania odidu hrat do casina...
Odpovedať
Profilova fotka
Ukazat, to je zlozity pojem. Ja chcem mat peknu svadbu na peknom, mieste s kvalitnym jedlom a obsluhou, ale zaroven chcem aby to miesto bolo slovenske. Teda, nemyslela som tym, ze teraz musim mat svadbu v Carltone, lebo takych Carltonov je v Barcelone kopa. Chcela som troska prirody, slovenskej pohostinnosti, avsak na urovni. Este budem hladat a dufam,ze nieco najdem. Nejake take utulne romanticke miesto hadam najdem.
Odpovedať
Guiri, my sme tiez boli sokovani pristupom na Slovensku, uz sme zvykli na ine sluzby a u nas to stale este nie je ono. Nakoniec vsetko dobre dopadlo, aj ked stresy boli, co tu by asi nebolo, ale tiez sme chceli slovensku svadbu. Drzim palce!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj guiri, ak BA, skús Pegas, my to máme rezervované tam, sála síce nie je príliš nádherná, ale prostredie je tam také slovenské, pekná príroda, pozri si kontakty vo firmách, ešte pozn. nie je v tom gýčovom dome :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No asi to tam uz nebudem moct skusit. Pozri na nase datumy savdby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem, že si augustovka, len som myslela, že nemáš presný termín, nezmenila si si niekedy teraz nastavenia? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D guri drzim palec nech nieco vyberies. ved posnor v albumoch trosku, mozno aj fotky napovedia ked ti ide aj o prostredie
Odpovedať
A co tak horsky park v BA?
Odpovedať
Profilova fotka
V Horskom parku je nejaky hotel ci restika? Ja mam taky pocit, ze pomaly si urobim statnicu z cestovneho ruchu, co cele dni beham virtualne po hoteloch :-) Ste hroze zlate babulky, clovekl ma aspon pocit, ze sa sa ma na niekoho obratit x-) Chcem sa mrknut na ten hotel Matysak, len nemam jasno, ci to je v Pezinku, alebo v Blave na Prazskej. No a dnes idem tiez skusit zavolat do dalsieho kostola, pisala som o mojom probleme s dispenzom, teda do Blumentalu, tak drzte palce. Och, mat tak aspon nieco iste. Ohladne terminu, no nic pochopitelne nie je iste, ale robime si iluzie na 18.8., kedze tu v España je aj sviatok, teda kvoli hostom. Dik vam moc.
Odpovedať
guiri, skúšala si RVS-Studené? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No, pravdu povediac, tam sa mi to zda trochu snobske, s respektom k vsetkym babam, co tam mali svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
alebo budu... ehm ehm :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Minule som videla nejake fotky z Piestanu, z kursalonu, tusim. To je paradicka! Avsak uz daleko od Blavy. Ten hotel KRISER som mala ako favorita, avsak ten chalan drzy ma trocha odradil, aj ked, urcite tam zajdem osobne, lebo hotel hadam nemoze za jedneho zamestanca. Pokial to nebol majitelov syn,ze hej ]-( No a Galbov Mlyn sa mi tiez pozdava....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj guiri, ja som bola včera u Matyšáka, je to tam kráááááásne, krajšie ako na obrázku (nikdy sa mi nepáčili pivnice, ale tam to má šmrnc), ale je to tam hrozne maličké, koľko chceš mať hostí? Lebo tam je to tak na 40-50 max., ale aj tak by nemali kde tancovať...
Odpovedať
Profilova fotka
guiri - nechcem ta odradit ale my sme boli v kriseri aj osobne a tam to ma fakt pod palcom len on sam - privital nas v spinavom kucharskom odeve, dal nam ich tipy na menu a potom sa ponahlal varit lebo mu mala pist nejaka skupina - robi tam asi vsetko, no pristup fakt nic moc. Ale jedlo je velmi chutne a prostredie pekne. Mali tam svadbu znami a boli spokojni - ja k tomu viac neviem, my sme to potom mali inde.
Odpovedať
V horskom parku je restauracia Pohoda.. Matysak na Prazskej je pri hlavnej ceste.. ziadna pekna lokalita. Ostatne neviem..
Odpovedať
Mozno by stalo za to pozriet sa na Galbov mlyn vo Vinicnom. Pocula som dobre referencie a restauraciu Gaudium v Limbachu. Tam som bola, je tam pekny interier, lenze tam nastali nejake zmeny, tak neviem ako je t teraz so servisom.. Obidve miesta maju aj webovu stranku.
Odpovedať
aj my sme boli ako hostia na svadobnej hostine v Gaudiu v Limbachu. Je to tam moooooc prijemne, krasne upravene prostredie, miesaju sa tam prvky typicky slovenské - komplet vnutorne vybavenie s elegantnym vonkajskom.... vzdychali sme, ze kebyze nemame svadbu na Vrsatci pri Dubnici nad Váhom, tak by sme to brali... 8-) musi to byt blizko Blavy??
Odpovedať
Profilova fotka
Dik baby, typy ktore mi posielate su ozaj fajn a vlastne som uz poslala maily skoro vsade ;-) Uvidime, ci mi niekto aj odpovie. No, asi najskor vyslem mamu alebo bracha na obhliadky a v decembri sa do toho pustim sama. Moj drahusik mi vela toho asi nepomoze, kedze slovencina mu zrovna nejde.
Odpovedať
veľa šťastia... uvidíš... riešenie sa vždy nájde... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som ti tiez chcela dopoucit cosi v Limbachu, tam to chcel mat moj otec, vraj tam je nejaky pekny polovnicky salonik a tak...autenticke prostredie? tiez tam hrava ciganska kapela, co by bolo samozrejme tiez velke plus. Neviem ako sa to tam vola, ale viem, ze je to tam tiez dost vychytene, tak by som si s obhliadkou asi svihla. No a co sa tyka Carltonu, tiez nie je vzdy vsetko zlato co sa blisti, slovensky pristup, je bohuzial aj tam, to bola nasa smola, samozrejme priestory su krasne a lokalita pre cudzincov idealna, ale este raz, nepodcenila by som uz slovensky pristup nikdy viac :-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?