Open air svadba. Kde v Bratislave? Poraďte

Profilova fotka
Ahojte, neviete mi poradiť peknú, milú reštiku v BA, kde majú vonkajšiu záhradu, ideálne aj stany, pod ktorými sa dá urobiť hostina? chcem to mať "open air", počítala som s galloper klubom, no majú tam už niečo na môj termín :-( Viem, že aj v hoteli Kamila je taká možnosť, no my máme obrad na Devíne a nemám chuť sa trepať tak ďaleko na hostinu.. Poraďte prosím niečo v duchu vyššie spomínaných reštík kdesi v BA, ideálne do 10-15km od Devína. Vďaka :-)
Odpovedať
ahoj, skusila si restauraciu Rolando. to by mohlo vyhovovat. mas nejake skusenosti s galloper klubom? dik
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, no s galloperom mam dobre skusenosti, je to pekny podnik s milym personalom a dobrou kuchynou.. Len teda uz nemaju volny moj termin :( Naopak na Rolando mam dost zle referencie - ty mas ake?
Odpovedať
Tak zle referencie ak si tu na fore pozries su z minulosti, z rokov 2007 napr. Teraz z roku 2010, som tu zle referencie nehladala. Problem je, ze vela diskusii je z minulosti a mohli zmenit majitelov. Ja som si s nimi dnes pisala, vyzeraju milo. My tiez hladame nieco v BA alebo okoli, kde sa mozeme rovno i zobrat, teda ziadny kostol, matrika a vela toho nie je.
Odpovedať
Profilova fotka
tu na stranke som priznam sa referencie na nich ani nehladala.. to mam od mojich znamych a aj ja som tam uz bola, aj ked je pravda, ze naposledy asi pred 2-3rokmi... No pojdem tam kuknut, dik za tip ;-)
Odpovedať
A co tak hradna brana v devine? urcite to nebude najlacnejsie.
Odpovedať
mna napadla restauracia pohoda v horskom parku .. da sa byt vonku i dnu (podla pocasia) a ked je teplo, je tam aj bazen
Odpovedať
Profilova fotka
fiiiiiha, kvetinka dik za tip! ta vyzera pekne ;-)
Odpovedať
ohladom pohody. tu na fore nie su moc dobre referencie. ze sa tam trochu menili pravidla, a nic sa tam neda priniest. ale tak treba ist a overit. ale niekde som to tu citala, ze nebola spokojnost s jednanim.
Odpovedať
ja mam s pohodou skusenosti len ako host na stredne velkych rodinnych oslavach na jar a v lete tento rok, nie priamo zo svadby ... z takejto perspektivy sa zdalo byt vsetko ok ... pokial viem, tak vlastna torta a zakusky sa dali priniest, aj to dali do chladnicky a potom servirovali s taniermi ... ostatne, teda napoje sa asi objednavai od nich (co je asi vsade v ba a okoli, ze bud sa plati flaskovne, alebo sa berie od nich)
Odpovedať
to ano, treba sa ist pozriet a popytat. ale vyzera to tam podla fotiek pekne. My riesime Kamilu na čiernej vode. este som nepocula zlu recenziu, tak cakame na rozpocet a asi to tam dame.
Odpovedať
my sme chceli mat svadbu v Pohode, na obrazkoch pekne ale v skutocnosti o nicom. Priestory podla mna s prepacenim za vyraz otrasne, hole vysoke steny, natrete bud na zlto alebo na oranzovo...Menilo sa tam tento rok vedenie, uplna neochota z ich strany, vraj sa neda okrem torty a zakuskov nic priniest a ani nam nechceli dat vrchnu restiku a spodnu, ktora ma kapacitu 80-100ludi nam ponukali a nas bolo 25 :-| cize by sme sa tam stratili.A na kazdu nasu otazku bola odpoved ved to potom, nic nam nechceli poriadne povedat, nevenovali sme sa a to sme volali, ze tam prideme... Takze tolko moja skusenost.
Odpovedať
hej, to som pocula o pohode i ja, ze je tam neochota a na nicom sa neda dohodnut.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no tak ja prave idem z Pohody a mam uplne opacnu skusenost. Sice to tam vyzera prudko "socialisticky", ale to mi je jedno, lebo ja si objednavam vonkajsi priestor a ten je velmi pekny, pekna travicka, gril pod strechou atd. Sice bazen naplneny niecim neidentifikovatelnym, ale snad to do buduceho juna vypustia :-D co sa tyka ochoty - privitala ma asistenka hlavneho sefa a venovala sa mi nesmierne dokladne a ochotne, vsade ma previedla, vsetko mi vysvetlila, akurat jej gramatika je peklo :-D :-D a co sa tyka podmienok, su uzasne (ak porovnavam s inymi) - ziadne minimalne konzumne, mozeme si priniest vsetky zakusky, torty aj slane pecivo vlastne a pokusam sa vyjednat aj vlastne vino a zatial sa tvaria, ze by to hadam aj slo.. A ceny maju velmi OK, takze ja som spokojna. a mame k dispozicii aj klucik od relativne velkej miestnosti - na dary, prezlecenie atd. A ze aj ked si vymyslim menu, ktore nemaju v listku, tak ak su schopni ho uvarit, ho uvaria a cenu mi urobia.. Takze ja okrem fakt tych dost neutulnych vnutornych priestorov nemam ziadne vyhrady, ale dokonca aj ta kruhova miestnost, co mi ponukli, ak bude vonku skaredo, je celkom OK. A parkovisko je velkoryse. Tak snad to tak OK bude aj v reali ;-) Co sa tyka hotela Kamila - ten je krasny ale pozor - maju volne az neskoro jesenne terminy na buduci rok :-(
Odpovedať
Ja viem, ze maju. my budeme mat v septembri a bude to v piatok. soboty su uz prec, ale nam to neprekaza, aspon mame vikend na zregenerovanie a vyuzime aspon volno zo zakonnika prace na vlastnu svadbu, aspon nieco. uau, tak to je zvlastne, baby tu pisali uplny opak. tak to je skvele, drzim palce nech to ide podla planov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiez nedbala aj v piatok mat svadbu, ale zhodou okolnosti datum, ktory chceme je presne sobota, tak co uz :-) no hovorim, moja skusenost s ochotou v pohode je 101% pozitivna (a teda uplne aktualna ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, je to sice daleko od Devina, ale odporucam pri Bratislave toto: - kastiel v obci Mierovo - maju reklamu aj medzi firmami Castle Mierovo pozri si fotecky ako to robia vonku 1. maju krasny novy kovany presklenny pristresok priamo pri budove kastiela a nadhernu zahradu 2. maju krasne osvetlene stany na vonkajsiu svadbu a cena za prenajom je priam smiesna oproti inym ako napr. Kamila, plus maju prevleky na stolicky a rozne farebne stuhy v cene 3. plus v pripade zleho pocasia sa mozete prestahovat dovnutra (nevyhodou je pomerne clenity interier, ale nam to nevadilo) 4. plus je tam ubytovanie Nasi hostia boli na svadbe nadseni, nepises kolko mas hosti, tak neviem ci ti to bude vyhovovat.
Odpovedať
to usacek: no my sme boli v kamile pozriet a ja neviem. nie je to zle, to vobec nie, ale mna to proste neohurilo. vadi mi, ze je to jedna miestnost, nijaka terasa, je to na poschodi, proste neviem. a ta pohoda, fakt to v nutri vyzera tak zle? neviem co teraz. Pozerala som Ponteo. Tam ma dostalo to, ze len prenajom miestnosti je 700eur a ak chces priestory po 23.00 tak 40 eur na hodinu, tak ak tam budes 5 hod, tak spolu za priestor das 900 eur, to nie je normalne. pojdeme sa asi pozriet do Rolando DNV, mozno hradna brana, ale od toho si vela neslubujem. a co viete o Galbov mlyn? ak mate este niekto nejake skusenostisem s nimi.
Odpovedať
tiez som nasla hotel west na kolibe, robia aj obrat. nemate niekto skusenost?
Odpovedať
My sme videli Galbov Mlyn, plusy su, ze je mimo dediny (Vinicne), pri jazierku a ma svoj prilahly areal, s velkym parkoviskom, s prijemnou atmosferou, ma clenite priestory, je ich vela. Pytali sme sa na +- 60 ludi a to malo byt uplne ok. Ceny su asi - cca. 50eur/os na veceru, bufet, vsetko jedlo bez alkoholu - 100eur vnutorne a 200 vonkajsie priestory - 10eur/hod/1 casnik po 22:00 - ubytovanie cca80eur na 1 dvojlozkovu izbu Alkohol sa da priniest aj vlastny, ale nieco za to chcu, napr. ubytovat aspon do 15 izieb a tak.. je to jasne, ale taky kompromis je mozno znesitelny. Celkovy dojem fajn, az na finalnu cenu pri zratani vsetkych poloziek je vyssia ako vsetky ostatne co sme videli doteraz.. Roland je velmi fajn, zatial asi aj favoritom :)
Odpovedať
Profilova fotka
dzar - ano, vnutorne priestory v Kamile az take ohurujce nie su... Ale ja chcem mat svadbu vonku prave, a ta ich zahrada je pekna.. Ale uz to neriesim, uz beriem tu Pohodu :-) Dali mi ponuku cenovuna akcie a pre 40 ludi - trojchodova vecera, studene misy, salaty zeleninove aj ovocne a grilovane maska - 1000eur!!! ani 30 na osobu, uzasne! :-) a nechcu nic za priestory.. To ten Galbov Mlyn je nehoraze drahy oproti tomu.. Aj ked je to tam pekne, to je fakt. Rolando si tiez pyta prilis vela na to, co mozu ponuknut :-| A mojmu sa tiez paci Pohoda, tak uz nie je o com :-) ale vdaka za tipy!
Odpovedať
Ahojte :-) ja taky hladam nejake pekne OPEN miesto na svadbu v juni 2011... nieco take, aby aj ked bude skarede pocko nebude pokazena cela svadba.. najradsej niekde pri vode.. uvazovali sme nad MOLOm na Kuchajde.. ale zda sa nam to dost drahe... tak hladame lacnejsiu alternativu... ...tiez by sme radi niekde v BA... nechce sa mi riesit problemy s odvozom atd.. teda by bolo fajn aby to bolo niekde vramci BA.. aby sa kazdy dostal za normal cenu taxikom domov atd... Nemate tip, daku radicku? :-) PS: pred dvomi mesiacmi by ma ani nenapadlo ze budem pisat na nevestovske forum :-DDDD PPS: ake su dobre pozicovne siat? by som chcela nieco lahucke, nie biele - maslove alebo tak nejak..) a vsade maju vacsinou tortovo princeznove saticky... Zatim som nasla len Pasarellu s niecim takym... Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Caute, pridam svoju skusenost - Hradna Brana je vnutri krasna, uzasna sala s velkymi oknami a vyhladom na Devin, perfektna vyzdoba, proste to vyzera honosne (boli sme kuknut ked to bolo vyzdobene pred svadbou), maju aj nadherne izby, svadobny apartman je proste uzasny, ale ;-) su drahsi ako inde a co sa tyka miesta pre obrad vonku nie je prave idealne, je to take male nadvorie bez zelene, obkolesene stenami hotela... vela ludi by muselo stat a tlacit sa tam. Takze preto sme ju nevzali. Kamila je podla mna naj :) nepomozem si, aj ked ta miestnost na hostinu nie je taka luxusna ako v Hradnej Brane ale ked sa vyzdobi a vecer pri peknom osvetleni....je to proste romantika podla mna. Kto ma rad taky styl ze drevene tramy a podlaha, okruhle stoly a prijemna atmosfera, tak rozhodne Kamila :) ale co je trosku negativum ze je uz teraz vybookovana az do oktobra 2011 (letne mesiace)... aspon bola ked sme ju my pred mesiacom a pol objednavali. tak good luck baby pri vybere ;-)
Odpovedať
tak baby dnes sa ideme pozriet na kolibu do Westu, robia tam na terase obrad. Tiez sa chystame do Ponteo kamila je fajn, ale mne sa ta miestnost moc nepaci, teda miestnost aj ano, ale stiesneny pocit, nie je tam terasa, dalsia miestnost. asi viete co tym myslim, proste beres si iba jednu jedinu miestnost. Som prekvapena, ze nikto nema skusenost s tou kolibou. Na fotkach to vyzera vyborne, zatial podmienky fajn, ved uvidime dnes co nam povedia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@romynka poradilo sa niečo najst? tiež hladám niečo v BA, idelne blizko centra, MOLO bol tiež moj tip, ale je to dosť cenovo nadnesene...
Odpovedať
ahojte dievčatá, my sme mali mať svadbu v Rolandovi, ale ich prístup bol zo začiatku veľmi príjemný, ale keď sme chceli urobiť nejaké zmeny, zrazu nič nešlo a nič sa nedalo. Priestor majú pekný, ale skutočne neprofesionálny až drzý prístup. Pozor pri podpisovaní zmluvy. Takže začíname s hľadaním odznova :-) Vy už máte priestory vybraté?
Odpovedať
@majucha777 ahoj :-) no my sme sa nakoniec rozhodli pre to MOLO... sme si povedali ze je to raz v zivote - a radsej sme upustili od dakej lepšej svadobnej cesty atd.. ...ta reštika ma podla mna dost vyhod... je to presklenne, takze aj keby bolo škaredo nebudeme uzavreti..aspon vizualne... je to pri vode... maju skvelu kuchynu, aaaa je to tam krasne... :-) zalezi aj na tom kolko hosti planujes... my budeme mat 50... vychadza to tam asi 50 € na hlavu... Napis ako ste sa rozhodli, al. ci ste nasli nieco ine...
Odpovedať
ahojte, my tiez hladame priestor a vyzera ze je to pre nas najvacsi problem pri rozhodovani :( ,chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s hotelom baronka alebo s westom na kolibe? a galoper ako vychadza cenovo..?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@dzar ahoj kolko Vas prosim ta vysla svatba v hoteli Kamila??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?