Okolie BB a ZV?

Ahojte nevesty. Stále čítam o miestach na svadbu v okolí BB a ZV ..ako napr. Hotel Gala, Viglašský zámok, Zlatý dukát ,Benícky dom alebo Hotel Lux..... Neviete mi poradiť niečo iné pre 50 osob ?
Odpovedať
Profilova fotka
@sannysiposova ahojky... my sme mali napokon svadbu U Vinca v Kremnicke... a boli sme spokojni... mali sme asi 60 hosti, ale... salu vedia opticky predelit a zmensit vertikalnymi zaluziami.. taktiez sestra ako svedok si napr. pochvalovala nejaky Penzion v Selciach - vraj su tam dva, resp. min. boli, kedze uz tam nebyvam, neviem, ako sa to tam vyvija... :)
Odpovedať
uf kukla som si ako krásna si bola nevesta , no tie oranžové steny ...nemám rada oranžovu ...ale na ten Penzion v Selciach sa pozrem ..dakujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@sannysiposova dakujem krasne... az ma o dojalo.. najma po takej dobe uz... ;) ja zase oranzovu mam rada, je to taka pozitivna a vesela farba, aj ked, tiez ma na zaciatku trochu zarazilo, preco si dali az take vyrazne farby, ze nie kazdej neveste sa to ladenie bude hodit a skomplikuje to potom vyber vyzdoby.... no... kedze nam to vyhovovalo, lebo aj stoly sme chceli ladit v nejakej pozitivnej farbe, tak to padlo na U Vinca... napr. ale ta svetlunko ruzova, co maju aj oni na stranke je tam trochu potom ako past na oko.. aj ked... videla som pri hladani cez google, ze napr. takato sytooranzova, resp. cervenooranzova sa krasne kombinuje s vyraznou cyklamenovou a pomarancovo oranzova velmi pekne vynikne s tmavofialovou a vtedy by asi tie steny boli v pohode... a teraz sa vratim k teme, viem, ze najcastejsie nevesty spominaju tieto dva penziony v Selciach: http://www.fuggerov-dvor.sk/ a http://penzioncachovo.sk/ a mam dojem, ze sestra bola ako host v tom Cachove... a vraj boli spokojni... ja som tam bola na stretavke po 10tich ci kolkych rokoch... a... priestor je pekny, aj ked sa mi zdal nie uplne idealne rieseny pre 50 a viac hosti... ale.. zajdite tam a uvidite...
Odpovedať
dakujem krásne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež by som odporučila Fuggerov dvor. :-)
Odpovedať
aj ja hladaaam ;-(
Odpovedať
uz mam rezervovane residence donovaly ale stale hladam a vymyslam.... chces skor luxusne? alebo prirodu?
Odpovedať
@sannysiposova v tých Selciach mali aj z rodiny svadbu...veľmi pekné,ale tak do 50ľudí to bolo
Odpovedať
svadobne posedenia sa robia aj v Penzione Selcianka, Selce. treba skúsiť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?