Odporučte svadobnú sálu na Liptove pre 70 ľudí

Dobrý deň, nevestičky :) Chcem sa Vás spýtať či viete odporúčať sálu na Liptove z vlastných skúseností. Sála by mala byť pre 70 ľudí, modernejšieho zariadenia a samozrejme s čo najprijateľnejšou cenou :). Ďakujem všetkým, ktorí odpíšu. :)
Odpovedať
skus pozriet hotely napr. janosik, klar, maj, ceny neviem ako sa pohybuju ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali v hotely Hrabovo v Ružomberku tento september. Hostí bolo cca.85ľudí. Zo začiatku ťažšia komunikácia s prevádzkarkami ale nakoniec všetko dopadlo nad očakávania. Cena bola tiež veľmi priateľská (mali sme aj ubytovaných hostí). Ale túto sálu treba rezervovať tak rok dopredu...
Odpovedať
Tak krasna ale samozrejme cenovo narocna svadba je na hoteli Mnich v Bobrovci. Troska menej narocna svadba je na hoteli Sorea Maj, potom Klar. No krasna a cenovo prijatelna svadba by mohla byt na hoteli Sorea Dumbier. Hotel z vonku nic moc ale vnutri sala je super. Vsetky hoteli maju kapacitu tak 100 ludi.
Odpovedať
Ďakujem žienky, už máme rezervovanú sálu v Hoteli Lúčivná, síce nie sme na Liptove ale máme to stále blízko :) Som nadšená zo sály, blízkeho kaštieľa (kde sa dá fotiť) a hlavne ceny, verím, že nebudeme sklamaní a zažijeme krásny svadobný deň.
Odpovedať
Baby mate niekto skusenosti s hotelom klar alebo mnich? Cena, jedlo, sluzby? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?