Odporúčate Technopol alebo UVS hotel v Bratislave?

Ahojte, mali ste niekto hostinu v Technopole alebo UVS hoteli na Kramaroch? Boli ste spokojni a mozete odporucit? :)
Odpovedať
@brmona Ahoj, rozhodla si sa nakoniec pre ten UVS hotel? lebo ja tam mám rezervovaný termín na 15.10, tak dúfam, že všetko bude OK, páčilo sa mi to tam, aj manažérka bola veľmi milá, tak uvidíme :)
Odpovedať
@mata44 Ahoj, ano mame tam svadbu teraz 11.6. v tej restauracnej casti, aj nam sa tam pacilo a fajn je, ze tam vieme rovno vybavit aj ubytovanie pre "cezpolnych" hosti... potom Ti dam vediet co a ako, ale verim, ze bude super :-)
Odpovedať
@brmona ďakujem za info, držím palce, nech všetko dopadne podľa vašich predstáv :) my máme v tej veľkej konferenčnej, tak budem čakať na info :)
Odpovedať
@mata44 ďakujem aj ja vám :-)
Odpovedať
@mata44 Ahoj, tak sa hlásim už ako pani :-) Čo sa nás týka, tak UVS hotel môžeme odporučiť všetkými desiatimi;-) Výzdoba bola krásna, jedlo vynikajúce, zábava super, obsluha milá a pohotová a tá terasa na osvieženie ideálna :-) Keď sme ho rezervovali, mali sme mierne obavy, keďže sa jedlo nedalo vopred ochutnať, ale úprimne hovorím, že veeeľmi predčili naše očakávania v tom najlepšom zmysle :-) Všetci hostia si pochvaľovali :-) Sesternicin švagor (sú veľmi nároční :-D ) hľadá sálu na svoju svadbu a už mu túto našu všetci naši hostia odporúčali ;-) Jediné, čo by zaslúžilo rekonštrukciu sú izby, ale na tú 1 noc je to úplne ok :-)
Odpovedať
@brmona tak v prvom rade veľmi gratulujem :) už som na vás aj myslela, ale nechcela som otravovať otázkami :D som veľmi rada, že si bola spokojná, tak už nemám obavy. Izby budú na 1 noc určite v poriadku. A to jedlo ste si objednali z ich ponuky alebo ste mali aj niečo iné? Lebo ja mám zatiaľ vybraté z ich cenovej ponuky plus niečo svokrovci chcú doniesť ... ďakujem zatiaľ veľmi pekne, ak by ma niečo napadlo sa opýtať, ešte sa možno ozvem, ak ti to nevadí :)
Odpovedať
@mata44 Ďakujem krásne a jasné kedykoľvek sa spýtaj :-) My sme mali od nich z tej ponuky ako predjedlo caprese, potom klasika slepačiu polievku a tie 3 druhy mäsa na prírodno - hlavne to hovädzie si všetci chválili, že bolo úplne mäkučké :-) a potom teplý a studený bufet + kapustnicu (tú som ani neovoňala a aj tak som bola prejedená :-D ) Zákusky, nejaké slané pochutiny a alko sme mali vlastné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?