Obrad, hostina a ubytovanie v jednom

Ahojte, potrebujem poradiť. Hľadám priestor (napríklad nejaký penzión), ktorý je v peknom prostredí a má možnosť obradu vonku. Hostinu chceme vo vnútri v rovnakej miestnosti, ako sa bude tancovať a nech je tam zároveň možnosť ubytovania pre približne 60 ľudí. Samozrejme cenovo dostupné :-). Na mieste nezáleží, ja som z Nových Zámkov a priateľ z Popradu. Ďakujem za rady :-).
Odpovedať
Profilova fotka
rekrea levice tam máš všetko v jednom
Odpovedať
bola som na svadbe - hotel Plauter kúria Veľký Meder - obrad pred hotelom, prostredie krásne, jedlo super, slnili všetky možné, aj nemožné požiadavky, ktoré mladomanželia mali a dá sa tam aj ubytovať, ale koľko hostí, to netuším, to si musíš zistiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Grand, Nové Zámky, Hostina pre max 80 ludi, krásna udrziavana zahrada vhodna na obrad vonku + apartman pre novomanzelov v cene + izby pre hosti za zvyhodnenu cenu. Boli sme neskutocne happy ze sme to mali tam :-) Prostredie vycarilo atmosferu aka svadbe prinalezi a potvrdili nam to aj velmi spokojny hostia :-) Dam viac info ked treba ...
Odpovedať
Ahojte, ďakujem za všetky tipy :). @pppetka5 hotel Grand som už pozerala, ale nakoniec som ho zavrhla. Majú oddelený priestor na hostinu a tancovanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@monki1 nemajuuuu, pozri mi album, mali sme 70 ludi, vo veľkej sále sme mali okrúhle stoly dookola a krásny veľký priestor na tancovanie :-) hore sme dali dlhý švédsky stôl :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monki1
Odpovedať
Profilova fotka
@monki1 miesta a miesta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monki1
Odpovedať
@pppetka5 Ďakujem, tak to je fajn, zaraďujem do miest, ktoré pôjdem pozrieť :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?