Nové názory a skúsenosti - Galbov Mlyn

Viem, že je tu už téma o Galbovom mlyne, ale su tam najma stare prispevky spred niekolkych rokov a mnoho sa toho mohlo zmenit. Galbov Mlyn je náš favorit a sme už takmer rozhodnutí, len by som rada počula nejaké názory a skúsenosti ludi co tam mali svadbu..aka je kuchyna? ci vsetko prebehlo tak ako malo, ci to tam stoji za to:) Dnes sme tam boli na obhliadke piestorov a vsetko bolo krásne az na ten interier..trosku stare na moj vkus a vonku zápach, asi z hnojenia alebo coho...inak vsetko dokonalé..cely areal..
Odpovedať
Profilova fotka
@petka2011 Ahoj ja som tiez pisala minuly rok o mojej skusenosti..bol to tiez nas favorit, ale... Zase, ale z druheho pohladu nieco lepsie na ten styl sme v blizkosti BA nenasli. Tak drzim palce.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My tam budeme mat teraz svadbu 1.6 a strašne sa tešíme :)
Odpovedať
organizovala som tam firemnú akciu a aj som tam bola este ma jednej oslave, prostredie je pekné ale treba si to poriadne dosledovat, ak budú mať pocit že ide o majetnejsich klientov ceny navysia, čo sa mi nepáči. kuchyňa nebola zlá ale ani nič extra. občas majú problém s poriadkom, hlavne čo sa týka bazéna ( to ťa asi ma svadbe trápiť nebude). inak to považujem za dobrý výber len ich poriadne kontroluj či dodržiavajú to na čom ste sa dohodli ;-)
Odpovedať
@broukisss spominali nám že tam teraz bude svadba zaciatkom juna :) Kolko budete mat hosti? lebo my 70 a zdalo sa mi to tam trosku malicke pre 70 ludi..budem rada ak sa potom podelis so skusenostami :) drzim palceky nech sa vsetko vydari @jonkaamisiko dost ma to odradilo:) pretoze som sa stale upokojovala tym ze predsa ked sa to tam vyzdobi, musi to tam vo vnutri vyzerat lepsie, lebo ten interier je naozaj nic moc..Mozes aj pls prezradit ktore su tie detaily za ktore by si sa hanbila? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petka2011 Aj nam sa to zdalo na prvy krat super, az na ten interier a smrad (z vedlajsieho druzstva). Ale hlavne nas to odradilo, ked sme boli pozriet tu vyzdobu na jednu svadbu, boli tam detaily typu, neupevnene ozdoby, len tak hodene, ine priestory tiez neboli nic moc a pod. A potom este tie ceny...Teraz odstupom casu som bola na dalsich 3 svadbach a za chvilu ta moja a ak to mam porovnat s tym co bolo tam tak sme radi, ze sme si to nevybrali. Ale ved chodte sa tam pozriet a uvidite ako to na Vas bude posobit, mozno sa odvtedy polepsili. :-) A my budeme mat 40 ludi...pre 70 ludi sa mi to zda male. :-|
Odpovedať
presne ako vravis...aj nas ten smrad odradza..mysleli sme ze tam len vtedy nejako hnojili alebo co, ale ked vravis ze je to z vedlajsieho druzstva tak asi to tam je na dennom poriadku. Kde to nakoniec mate vy? Uz sa vam to krati :)) my mame este takmer rok priprav pred sebou:)
Odpovedať
Profilova fotka
@petka2011 Ten rok ti ubehne ako voda :-) Hladat si miesto na svadbu 1 rok predtym je tak akurat, niektori si ho rezervuju uz aj 1,5 roka vopred. My mame svadbu v Hoteli Dolphin a zatial sme nadmieru so vsetkym spokojni..(personal, priestory, jedlo a pod) :-). My sme si totiz chceli najst nejaky priestor, kde bude zahrada, koli obradu a tento hotel ma v sebe naozaj vsetko, este aj prenadhernu vinaren do, ktorej som sa zamilovala. Ale nenechaj sa mnou odradit..Chodte tam pozriet a uvidite.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoška tam mala svadbu a najviac si pochvalovali aj ľudia co boli na svadbe hovorili ze všetko super aj jedlo bolo parádne my budeme mat 80 ludi a všetko závisí od spoločnosti super svadba moze byt aj v závodnej jedalni :))))
Odpovedať
Profilova fotka
Tak baby!!! Svadba bola úžasná galbov mlyn je super všetko bolo naplánované jedlo bolo neskutočné vyzdoba super no proste jedna báseň...personál ustretovy a milý vrelo odporúčam a v neposlednom rade musím napísať ze pečene prasa a kapustnica boli famozne všetci si pochvalovali a museli sme mat prasata dve jednoduch sa zanimi iba zaprašilo :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@jonkaamisiko inak vôbec nic nebolo take ako si napísala my sme mali 86 ludi a všetci sa super zabávali smrad tam vôbec nebol vyzdoba bola super :))))
Odpovedať
Profilova fotka
@broukisss tak potom super :-) , ja som tam bola minuly rok, tak sa tam mohlo odvtedy vela zmenit, ja som len pisala to co som tam zazila a postrehla.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tam mali mať svadbu a zrušili sme ju kvôli nehoráznym cenám nápojov (za 1 hruškovicu si pýtať 100 euro, za 1,5L citronády 7.50 euro...to kde sme?!). Záhrada je tam ale pekná aj kamenné terasy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@andulka19 alkohol sme si doniesli sami a cenovo to bolo v pohode,ale tak 100 ludi 100 chuti nám a našim hosťom sa páčilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@broukiss mne sa tam tiež páčilo, ale keďže sme tam plánovali celovíkendovú akciu (svadobná hostina, ubytko pre xy ľudí aj nedeľná opekačka), tak ma tie ich ceny nápojov úplne dorazili. Diskutovať o nich odmietli, tak sme si našli iné priestory. Všetko zlé je ale na niečo dobré, s tými terajšími som nadmieru spokojná:)
Odpovedať
Profilova fotka
@andulka19 krásne ste si vybrali videla som fotku tak ti prajem aby si bola taka spokojna ako my :)
Odpovedať
Profilova fotka
@broukiss ďakujem ti, si zlatá:) dúfam, že to všetko pôjde ako po masle:)
Odpovedať
@broukisss moc si ma potesila...zajtra ideme rezervovat! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petka2011 normálne ti zavidim ešte by som si to tam zopakovala :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?