NITR.PRAVNO Hotel Vyšehrad, kto má skusenosti,referencie?

Poprosím o vaše skusenosti, dakujem
Odpovedať
@deniss111 to je ten v centre dediny?!
Odpovedať
@marienkakf presne
Odpovedať
@deniss111 A to potrebuješ na ubytovanie, či celkovo aj na slávnosť? No lebo ja mám skúsenosť... len neviem, či sa ti bude hodiť :-) So sestrou chodíme do MT do nemocnice raz za mesiac...najprv sme sa tam zastavili po ceste späť traja okolo 15.00 hod tuším a čašníčka povedala, že už nevaria :-(, kuchár už odišiel... Tak sa tam ďalší raz zastavil len môj priateľ so sestrou a povedali, že katastrofa, studené, tvrdé, nechutné. Tak sa len vždy smejeme na tom, keď ideme okolo..Nechcem im ublížiť, možno veľké akcie vedia robiť.. Snáď ešte niekto povie svoju skúsenosť :-)
Odpovedať
@marienkakf no na svadbu, počula som chvalu, tak uvidím,pojdeme sa tam pozrieť, a aj s ubytkom samozrejme :-)
Odpovedať
@deniss111 veď to je najlepšie :-) pozisťuj si :-)
Odpovedať
ja sa tam budem za mesiac vydávat a moja sestra tam mal tiez svadbu. a bolo tam super.ubytko tiez na urovni - kuchynu sme ochutnali- bola dobrá. ak máš nejaké otázky kľudne sa pýtaj. chcete tam mať svadbu?
Odpovedať
@joudo jee super,volala som s pani, a vravela,že v juni budu dve svadby,že mám sa prísť pozrieť, tak ty budeš asi jedna z nich, napíšem ti do spravy, dakujem :-)
Odpovedať
pani prevádzkarka je super. My ideme tuto nedelu trošku pozmeniť menu, zoznam ubytovaných, lebo cely hotel zaplníme :-))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?