NEVESTA z Bratislavy NA PRÁŠKY

Ženy. Prosím vás pokorne na kolenách. Poraďte mi. S mojim snúbencom sa chceme zobrať 18/8/2018. Tento termín sme si vybrali už dávnejšie, keď sme vedeli, že tento rok nám to nevydá. Žijeme v Bratislave a chceli sme sa vziať niekde v okolí, hoci ja som z Bojníc a ten môj z Piešťan. Ešte pôvodne sme sa vždy chceli zobrať vo Wiegerovej vile, ale po prerátaní čo by to koštovalo sme sa vrátili do reality. Chceli sme niečo vonku, v nejakom stane, okolo 50-60 ľudí, niečo také milé.. Začali sme to riešiť vlastne rok dopredu. Boli sme všade v okolí kde to pekne vyzerá a nestojí to dokopy desať tisíc. Modra, Lozorno, Mierovo, všetko máme obehnuté. Vás to možno neprekvapí, mňa áno. Rok dopredu majú všetko rezervované. Všade!!! Viete mi niekto pomôcť, poradiť, aké mám možnosti si splniť svoj sen, ak chcem tento dátum, nechcem predať obličku a chcem byť vonku? Fakt len o dvoch svedkoch..? Lebo už aj to sa dosť skloňuje.. Ďakujem, Erika
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, asi ta sklamem ale ak chces dobre miesto a este aj takyto ,,magicky,, datum tak to asi nebude mozne. Myslim si ze taketo datumy byvaju rezervovane aj dva roky vopred. Ja som zajednavala miesto dva mesiace dozadu a ver mi, isla som tam s malou dusickou aby este nieco bolo volne. Takze som brala co bolo a neriesila som nejaky magicky datum :)
Odpovedať
@eri_ka čo takto niečo medzi bojnicami a piešťanmi? :) určite by som to aspoň zvážila, nech potom nemusíte platiť aj ubytovanie hosťom :)
Odpovedať
my sme mali napr. svadbu teraz v septembri, nakoniec 9. 9. kedze nam to bolo kvazi jedno a s vybavovackami sme zacali asi tak v marci a nemali sme ani problem s tym ze je to magicky datum. vlastne my sme si to ani neuvedomovali az ked nam niektori co mali termin obsadeni napisali ze je to aj kvoli datumu. tak ja by som skusila pozriet este nejake miesta v okoli, lebo si nemyslim ze je vsetko uz rezervovane. a nakoniec aj v kostole sme mesiac dopredu zmenili cas, lebo sa par sobasov porusilo. viem ze sa urcite neda ist tou cestou kto to kde zrusi ale myslim si ze sa vam uricte podari nieco najst
Odpovedať
skus Putnicky mlyn v marianke..oni maju v restike taky dvor kde robia obrady civilne dokonca..mam tu fotky ja a este aj ine baby ktore tu maju dokonca fotky z obradu na tom dvorceku (ja som mala v Bazilike) ..pripadne som pocula dobre recerencie na Bastu pajstun ale nikdy som tam nebola..a tento vikend som bola na svadbe Kamosky v Kolarove (to je skor pri Komarne) a mali to vonku a to prostredie bolo naozaj velmi velmi carovne a este tam aj fantasticky varili (Hotel Leonor) ..na nete som este nasla Galbov mlyn vo Vinicnom pri PK ... v BA nie je vela miest kde su nejake zahrady na svadbu ...pripadne si najat nejaku svadobnu agenturu ktora Ti to napriklad pripravi v medickej zahrade..nejaky obluk omotany kvetinami, par stoliciek...sice si zaplatis ale budes mat pirirodu:)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ci je to uplne to co hladas ale pripadne skuste http://www.dolnymajer.sk/ , na FB maju viac fotiek: https://www.facebook.com/pg/dolnymaje... :)
Odpovedať
Skus pozriet hotel agatka v chorvatskom grobe, robia svadby v stanoch aj v interieri😊
Odpovedať
ahoj, my budeme mat vo vile etelka, robievaju aj svadby vonku, pozri :) je to tam velmi pekne a uzasny pristup majitela. ale asi by som ozelela "pekny" datum, ak nenajdes vhodne miesto a uprednostnila by som pekny priestor a dobru atmosferu. nam sa stalo, ze uz sme si konecne vybrali miesto, fotografa, zlozili zalohu a na matrike nam povedali, ze v ten vikend nesobasia, lebo bude vinobranie :) takze som sa vykaslala na "nas" termin a bola som cela rada, ze som to uspesne presunula na iny termin...
Odpovedať
Profilova fotka
Takéto dátumy bývajú vychytané aj niekoľko rokov dopredu neviem či už teraz niekde nájdeš niečo voľné. Buď budeš musieť zmeniť dátum za taký "obyčajnejší" alebo si teda rozmyslieť tú svadbu vonku, niekde v dome kultúry by ešte možno mohlo byť voľné. Viem, že je to veľmi pekný dátum ale peknú svadbu môžete mať aj v iný dátum..
Odpovedať
Profilova fotka
Zmente datum a nemusis byt na prasky ;-) Stastie nezalezi od toho v aky datum sa beriete :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skús pozrieť ešte Elfo Club Malinovo alebo RVS Studene, Hotel Kormorán v Šamoríne :)
Odpovedať
Alebo kastiel v Bernolakove
Odpovedať
Alebo Limbach http://gaudium.sk i keď neviem aké sú tam ceny ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Baby, ďakujem Vám za všetky názory, rady a komentáre. Okrem svadby vonku som ale chcela aj hostinu vonku, také som medzi odporúčaniami nenašla. Rozmýšľam ešte prenajať svadobný stan. Viete mi odporúčiť nejaké miesto, reštiku, kde by sa to dalo nainštalovať?
Odpovedať
@eri_ka pozri Hotel Divoka Voda v Cunove. maju party stan a da sa tam mat aj obrad.my sme tam mali hostinu,podla mna ideal pre pocet 50-60 hosti. ak chces,pozri moj album. a nestalo to cely majland.
Odpovedať
Skús sa pozrieť na fb stránku Stodola Jelka. Robili krásne svadby - stodola zmenila majiteľa a neviem, či v súčasnosti organizujú svadby alebo nie. V každom prípade sú na fb kontakty, skús sa spýtať - stodola by bola podľa mňa to správne miesto pre tvoju svadbu.
Odpovedať
Ako som si pozerala stránku Stodoly Jelka, všimla som si kontakt na ľudí, ktorí tam svadby organizovali - pozri si fb stránku Svadba v stodole - organizujú svadby na novom mieste s nádychom Toskánska - aj s hostinou pod holým nebom....
Odpovedať
@eri_ka skus pozriet hotel Agatka v Chorvatskom Grobe.....My tam bydeme mat svadbu buduci rok....obrad vobku a hostina pod stanom....
Odpovedať
Profilova fotka
A veľmi by ti vadilo keby máte iba takú svadbu s najbližšou rodinou keby to znamenalo, že ju budeme mať v ten dátum?
Odpovedať
Skus Rybarsky dvor Piestany :)
Odpovedať
Profilova fotka
@eri_ka svadbu v party stane robia v Penzion Rosenthal v Ruzindole, hrad Cerveny kamen v Castej, kastiel Jaslovske Bohunice, kastiel Salgovce :)
Odpovedať
Skusala si Bastu Pajstun? Krasne miesto, mali sme tam svadbu :) Ak by ste nepochodili, urcite by som na tvojom mieste hladala mimo BA. Alebo zvazila aj moznost svadby pri mori - len o dvoch svedkoch a s par najblizsimi. Nemusi to byt na druhom konci sveta, aj Europa ma krasne plaze :)
Odpovedať
Profilova fotka
@eri_ka Mne ešte napadá Kunowský majer - nie je to klasická reštaurácia, ale rybia farma, no keď som tam bola, pán odtiaľ vravel, že tam zvyknú robiť aj firemné párty, možno by boli ochotní prehodnotiť aj myšlienku svadby :) majú tam takú veľkú stodolu vo veľkej záhrade, možno by sa tam dal aj ten stan postaviť, ak by sa všetci nezmestili do tej stodoly (tá je taká otvorená, nemuselo by to ani pôsobiť takým oddeleným dojmom). Nemajú na stránke veľa pekných fotiek, ale skús pozrieť: http://kunowskymajer.sk/galeria/ - viem si predstaviť, že by sa okolie stodoly pekne nasvietilo svetielkami a spravila sa tam taká príjemná záhradná atmosféra. Otázne je, či to pre vás už nie je ďaleko (Senica), či by vám vedeli spraviť aj iné menu ako ryby (tie sú ale neskutočne výborné), či by sa vám prípadne chcelo zabezpečovať iné menu po vlastnej osi, a či vôbec budú ochotní k niečomu takému pristúpiť. Možno by bolo najlepšie ísť sa tam osobne pozrieť, či sa vám priestor páči a porozprávať sa s majiteľom. Je to veľmi príjemný človek a má pekné vízie aj do budúcnosti (čím chcem naznačiť, že rozmýšľa nad viacerými možnosťami a projektami a možno by sa nebránil akejkoľvek vašej predstave a skúsil by to :) )
Odpovedať
@iamhappy hladam na celom zapadnom SR pomaly az stred. vsetko zatial bez uspechu.
Odpovedať
Skús pozrieť Divá kačica restaurant - majú stránku na fb.... je to pri Komárne
Odpovedať
@eri_ka ahoj, ak Ti môžem poradiť a aj všetkým nevestičkám, ktoré majú predstavu o svadbe a hostine vonku, tak si prosím predstavte, že Vám nevyjde počasie podľa želania, čo potom? Všetko si vieš objednať, počasie však nie a je jedno, či je to máj, alebo august, alebo september...vždy hrozí búrka, zima a dokonca aj rôzne extrémy, takže určite si miesto stanu hľadaj radšej bezpečný prístav, kde Vám bude fajn za každého počasia. Lebo ak sa upneš na nejakú predstavu a potom Ti to počasie prekazí, prekazí Ti celú svadbu a to je fakt potom "na prášky". Ahoj, dobre vyber.
Odpovedať
Ahoj, my sme mali svadbu pre 50 ľudí v Neco Winery v Modre, krásne priestory vnútorné aj vonkajšie - obdar býva na záhrade, ale majú na aj sálu pre prípad zlého počasia. Hostina vnútri ale s možnosťou aj na predzáhradke priamo pred sálou..možností je tam naozaj veľa, výhodu je, že je celý priestor len váš. K dispo sú aj 4 izby. Cena za prenájom nie je najnižššia, ale môžeš si všetko (okrem vína na hostinu, to sa berie z Neca, ale je vynikajúce) priniesť vlastné - jedlo, koláče, alkohol, neplatíš žiadne korkovné. Do Neca treba vyriešiť catering, nemajú vlastnú reštiku. My sme mali Be Cool, ale Neco má aj partnerský catering, ktorý ti odporučia. No ale čo sa týka svadby v okolí BA, ja obdivujem nevesty, čo sa zmestia pod 5000 eur... my sme mali žiaľ podstatne drahšiu ako sme na začiatku plánovali, a to sme tam nemali žiadne výstrelky... ale za všetky položky sa to nazbieralo.
Odpovedať
Profilova fotka
@eri_ka Dobrý deň, pani Erika, ak dovolíte, rada by som Vám predstavila barokový Kaštieľ Šalgovce, ktorý sa nachádza 10 km od mesta Piešťany, organizuje svadby vo svadobnom stane a termín 18.8.2018 má stále voľný :-) Rada Vám pošlem aj orientačnú cenovú ponuku. Prajem Vám pekný deň. S pozdravom, Stanislava Ozimáková
Odpovedať
eri_ka až by si sa rozhodla pre iný dátum pozri Hotel sv. Ludmila v Skalici. Je tam krásna záhrada na svadobnú hostinu a aj altán pre civilný obrad.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?