Netradičné miesto v Bratislave a okolí - stodola, divadlo

ahojte, vedeli by ste mi prosim poradit nieco romantike a netradicne? staru stodolu, divadlo, salas... ? nemusi to byt asi ani priamo so sluzbami (jedlo...)...nedaleko BA...DAKUJEM :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@tilda ahoj, chcela by som sa iba spytat ci sa Ti uz podarilo nieco najst a ak ano, ci by si sa pls nepodelila:)
Odpovedať
@minonka_mm aale prosim ta, vobec nic... a hlavne ked to chce clovek v zime... ak v lete, este by sa dal wiegerova vila (tak nejak podobne sa to vola :)
Odpovedať
Pri stupave je pekny salas, my sme tam mali predsvadobne fotenie..
Odpovedať
Profilova fotka
@tilda jej som ani nedufala ze sa ozves:D dakujem^^ mno ale to je velmi nemile teda:S a kvoli comu je v zime problem? kvoli teplotam, ci? a kedy v zime to mate?:D my hladame na 1.3. nieco pekne, skromne, netradicne:D @naoi ten poznam len hostina sa tam spravit neda pokial viem.
Odpovedať
@minonka_mm tak mne by sa pacili miesta vonku, iekde pod stromom, to sa ale v zime neda :) a nasla si daco take utulne, mile a skromne? pozerame uz restauracie, vinarne... nechcme kongresovu salu hotela :-S a ten salas? to myslite ten hlinov? to je malicke, nas bude asi 70
Odpovedať
@minonka_mm ha - a da sa to vobec prosim ta stihnut? my sme sa teraz spamatali a zrazu mam nervy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@tilda no zatial sme nasli len drahe restiky/kluby - krasne miesta len ich minimalna cena je hooodne vela:S tiez by sa nam pacilo vonku a preto sme pozerali resti s velkymi oknami/zimnou zahradou a ja by som rada nieco v prirode pri lese.^^ len nie kulturak:D tiez nas bude asi 70. heh no a neviem ci da, ved uvidime:D ale dufam ze ano^^ tiez z toho ale stresujeme lebo este nemam saty a to miesto musime vybavit do konca tohto roku.
Odpovedať
@minonka_mm ano ano, my nemame ale vobec nic - som z toho nervozna... presne si to tiez predstavujem tak, velke okna, sneh, pritmie, sviecky... nemas tip pls? kukala som berg penzion... ale neviem... a obrad riesite kde?...add saty - to len bude stresu, mne sa tu nic nepaci co som videla v salonoch...
Odpovedať
Profilova fotka
@tilda a tiez mate v marci, ci kedy? my v podstate mame len dohodnuteho knaza (aj to este neviem v ktorom kostole to vlastne bude) a fotografa:D pozerali sme kastiele v okoli (to sme najskor chceli v maji v teplucku vonku len hostinu:D) a napr. hotel Hradna brana ma krasne velke okna^^ ani mna ten satovy vyber tu v salonoch velmi neoslovil:D idem dnes zrovna nieco oskusat tak som velmi zvedava, ale vela si od toho neslubujem. 8-)
Odpovedať
@minonka_mm a kam prosim ta ides? mne kamoska poslala nejaky anglicky link, ze dat si usit - a ma s tym dobru skusenost... ale ja sa neviem rozhybat... a ta hradna brana co? uvazujete nad tym? nahodou, v porovnani s nami ste na tom velmi dobre :) my nemame vobec nic ... chceli sme februar, ale to je asi scifi ked tak kukam ze tu baby riesia svadbu rok vopred ?( skoda, no...
Odpovedať
Profilova fotka
@tilda dufam neporusujem nejake pravidla fora teraz:D do salonu el v petrzke, bola som tam mrknut so znamou a zaujimave farby siat (take hodne bezove) tam mali tak sa na to chcem pozriet a dozvediet sa blizsie info. aj kamoska odtial inak mala saty. k tomu anglickemu linku co pises - mozes mi pls poslat do spravy? a vies aj ake/ktore saty by si chcela?:) zase az take sci-fi to nie je - mame malo casu to ano ale je to mimo sezonu takze vacsina miest na vtedy nema rezervaciu:D a to iste plati aj o fotografoch, kapelach a podobne:D a taktiez zalezi aj na tom ake mate poziadavky (na vyzdobu, oblecenie, doplnky etc.) - niekto zhana servitky aj dva roky aby ladili a niekomu je to uz hodne jedno 0:)
Odpovedať
@minonka_mm a prepac, ze ta tak zvedavo otravujem, ale ja som rada ze je niekto v podobnej "svadobnej" nervovej horucke ako ja... a dufam, ze sa podporime, ze sa to stihnut DA a nielen tak hala bala x-) , ale pekne aby to bolo podla predstav
Odpovedať
Článok sa načítava...
@minonka_mm bola som tam - citila som sa ako masina :D nie som tucna pritom --- to bude ale tym, ze nie som prave typ princeznej... a chcem nieco velmi jednoduche... ale take som este nazivo nestretla... ten salon dievcata velmi chvalia, tak ti drzim palce! link poslem, jasne...
Odpovedať
Profilova fotka
@tilda nevadi:D ja som tiez rada. verim ze sa to da a nie len tak hala bala - aj ked viem ze budeme musiet robit kompromisy a uuuplne podla predstav to urcite nebude :-N vysnivane satocky nezohnatelne/takmer neokopirovatelne, a pocasiu tiez nerozkazem aby snezilo :-D ale snazim sa sustredit na to najdolezitejsie - on sa stane mojim a ja jeho^^ a velmi sa tesim ze opat uvidim celu svoju (aj jeho) rodinu a blizkych a uz sa neviem dockat svadobnej cesty 8-)
Odpovedať
@minonka_mm krasne si to napisala...to je to, co mna laka vykaslat sa na hurhaj tu a proste sa vziat... ale zas aj to s rodinou je pravda... ale dame to ;-) .... a sneh BUDE . no proste musi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tilda no ja tiez ked som skusala zatial saty :D vsetky modely tak o cislo-dve vacsie nez ja tak som bola jak slonik v porcelane:D ja stale naivne hladam nieco co mi ucaruje (ako tie "vysnivane") 8-)
Odpovedať
@minonka_mm http://www.rosaclara.es/es/vestido/9/... ... toto!!!
Odpovedať
@tilda Hello dievcata, Rossa Clara saty maju vo Wedding Avenue, neboli ste pozriet. Ak nechete byt, tradicna nevesta :)mozno vam nieco padne do oka. Maju krasne jednoduche satyyyy :)
Odpovedať
@jr83 super, dakujem, hned sa tam objednavam :)
Odpovedať
@tilda Mala som tam asi 3 horuce favoritky :) Mne uz na na dotyk rezali tie saty :) Daj vediet, ako sa ti pacilo :)
Odpovedať
@jr83 vliala si mi nadej ;-) diik
Odpovedať
@jr83 a ake mas ty, pls? :)
Odpovedať
@tilda Ako byva zvykom, mam saty uplne nahodou a uplne odinakadial. :-D tu som sa do mojich favoritiek nenarvala :D http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... tieto som si chcela zobrat, ruzicky odstranit :) a vyrobit si opasok. http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... nakoniec som nasla dokonalu kombinaciu, podobne, bez ruziciek a s opaskom :)
Odpovedať
Profilova fotka
a vo wedding avenue maju snad najkrajsie bolerka:D a mily pristup^^
Odpovedať
@jr83 nadherne!
Odpovedať
@minonka_mm frciim tam ;-)
Odpovedať
@tilda Beriem si zavoj od nich, mi ostatne pridu ako hrackarske :D
Odpovedať
Profilova fotka
@tilda a kedy? ci uz hned teraz??:D potom sa tesime na report a mozes aj ukazky pridat^^
Odpovedať
@jr83 aky? aky? davaj tipy... zda sa ze sme narovnako naladene - potrebujem ta!!! ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?